Reading – Coventry: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 07.
Reading
Teljesítmény:
N V V D V
  • Madejski Stadium
  • December 10. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Coventry
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy azt már a korábbi cikkekben is mondtam, a VB közben sem akartunk tétlenkedni, még ha – szinte biztos vagyok benne – az olasz és angol másodosztály kevesebb embert vonz, mint a világbajnokság. De ott most szünnap van, és alig van már meccs, amiről tudunk majd írni. Másfél hetet kell várni a döntőre, amikor kiderül, ki emeli magasba a trófeát, és addig már csak nyolc meccs marad. Szóval lassan szoktatjuk magunkat a klubfocihoz.

Ha már szóba került, decemberben általában már mi is kevésbé szoktunk aktívak lenni. Tavalyelőtt teljes gőzzel nyomtuk az ünnepek alatt is, tavaly viszont teljesen leálltunk. Mivel lesz angol és spanyol forduló a két ünnep között, sőt az angolok meg sem állnak gyakorlatilag, így mi is úgy döntöttünk, hogy napi pár tipp belefér részünkről is.

No de, most beszéljünk a Championshipről. Azt terveztük, hogy mindegyik meccsről szó lesz, tegnap már volt kettő, ma ismét kettő következik. A Reading – Coventry találkozóval folytatjuk. A Reading tavalyhoz képest nagy fejlődésen ment keresztül, akkoriban a kiesés ellen küzdöttek, majdnem meg is égették magukat, de idénre minden megváltozott. Nem mondom, hogy fel fognak jutni, de határozottan állítom, hogy kiesési gondjaik nem lesznek. Báááár… Na jó, velük kapcsolatban nehéz bármi okosat mondani.

A Coventry amilyen gyengén kezdett, olyan jól folytatta. Voltak ők az utolsók is, de aztán megtáltosodtak, és már a Readinget is előzik. Úgy, hogy még mindig vannak elmaradt meccseik.

Azonos erejű együttesek, szóval a bukmékerek sem tudnak a segítségünkre lenni a tippjeikkel. A Reading szorzója 2.60, a Coventryé 2.80, a döntetlen 3.20.

Reading

Úgy néz ki, eddig tartott a Reading nagy menetelése. A szezon elején Paul Ince csapata nagyon belekezdett, jártak a dobogón is, esélyük volt arra, hogy az első helyre ugorjanak, ami, tekintve a tavalyi szezonjukat, hatalmas szó lett volna.

Ahogy telt-múlt az idő, a Reading nem akart leszakadni az élbolytól. Egy ideig. De – mint mondtam – elég volt egy gyengébb időszak, hogy a csapatot újra ott köszönthessük, ahol megszoktuk őket: Az alsóház tagjai között. Az együttes mindössze két meccset tudott megnyerni az elmúlt tíz bajnokijából, így fokozatosan kerültek egyre inkább lefelé, mígnem kikötöttek a 13. helyen.

Kikaptak olyan csapatoktól is, akik mögöttük vannak, de azért hozzá kell tenni, nem volt könnyű a sorsolásuk, játszottak a Burnley-vel, a Swansea-val, a QPR-ral, a Norwichcsal és a Preston – Watford kettőssel is. Nem csoda, hogy nem jöttek jól ki belőle.

Jelenlegi helyezésük főként még mindig annak köszönhető, hogy hazai környezetben jól teljesítenek. Még úgy is ott vannak a legjobb ötben, hogy az elmúlt időszak nem sikerült jól.

Hat meccsüket nyerték meg, egyszer ikszeltek és háromszor kaptak ki.

Mielőtt a VB miatt jött volna egy egyhónapos szünet, a Reading egy kicsit tudott javítani saját helyzetén, az utolsó fordulóban idegenben győzték le a Hull City csapatát. Pedig hátrányban voltak, de Meitének, valamint egy öngólnak köszönhetően nyerni tudtak. Longman volt az, aki saját kapujába talált, és drámai körülmények között, a 94. percben vette át a vezetést a Reading.

Úgy néz ki, három játékos nem fogja tudni vállalni a játékot a szombati meccsen: Tom McIntyre és Naby Sarr majd a hónap közepén térhetnek vissza, Scott Dann pedig egy hónap múlva.

Kétséges még Abdul-Rahman Baba és Junior Hoilett játéka is, akik részt vettek a katari VB-n Ghána színeiben. A védőként és középpályásként is bevethető ghánai játékos Uruguay és Portugália ellen végig a pályán volt, Dél-Korea ellen csereként vetették be. Hoilett is háromból három meccsen játszott, Belgium, Horvátország és Marokkó ellen.

Ezután Ince bizonyára kiadta nekik, hogy pihenjenek és töltődjenek fel.

A várható kezdőcsapat:

Bouzanis – Yiadom, Holmes, Mbengue – Ejaria, Loum, Hendrick, T. Ince, Guinness-Walker – Carroll, Joao

Egymás elleni meccsek:

Az angoloknál a másodosztály képes elképesztő meccseket és eredményeket hozni. A Reading és a Coventry nem minősíthető nagycsapatnak, mégsem mondanám, hogy unatkoznak az emberek, amikor ők ketten egymás ellen játszanak. A gólok szinte borítékolhatók, az elmúlt öt találkozóból négyen sikerült minimum két és fél gólt elérni. Változatos és izgalmas meccseket játszottak a múltban.

Tavaly mindkét találkozót a Coventry nyerte, hazai pályán 2-1-re, idegenben 3-2-re.

Tavalyelőtt egyet a Reading is megnyert, kilenc év után tudtak győzni ismét, hiszen azt megelőzően 2012-ben nyertek. Az is igaz, hogy ebben a kilenc évben csak egyszer találkoztak, mivel a Coventry megjárta a League One-t, míg a Reading a Premier League-et.

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.12.Championship
reading
2:3
coventry
Championship
2021.08.21.Championship
coventry
2:1
reading
Championship
2021.01.19.Championship
reading
3:0
coventry
Championship
2020.10.30.Championship
coventry
3:2
reading
Championship
2012.02.11.Championship
reading
2:0
coventry
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Coventry City

Nagyon nehezen indult a csapat számára az idény. Sokáig voltak kiesőhelyen, de az igazsághoz hozzátartozik, nem tudtak a többiekkel lépést tartani a lejátszott meccseket illetően. Hiszen a pályájuk olyan rossz állapotban volt, hogy folyamatosan maradtak el a meccsek. A tavalyi évben középcsapatként végzett a Coventry, így most is ezt várták el tőlük.

Ahhoz, hogy magukra találjanak nem volt szükség edzőváltásra, egyszerűen csak megtalálták a saját játékukat, és most a Championship egyik legjobb formában levő csapatává lettek. Sorozatban négy győzelmet arattak, fokozatosan lépdelnek felfelé a tabellán. Olyannyira, hogy már a 12. helyen járnak. És még innen is lehet felfelé számukra.

Az együttes még mindig kétmeccses lemaradásban van a legtöbb riválishoz képest. Ha megnyerik a két elmaradt meccsüket, a negyedik helyig kerülhetnek fel.

A szünet előtt hazai pályán 2-0-ra verték a QPR-t, de előtte a Wigan – Watford – Blackburn hármast is két vállra fektették. Egyébként a Rangers elleni mérkőzésen a svéd-magyar Gyökeres Viktor rúgta mindkét gólt, akinek értéke egyre magasabb, várhatóan a szezon végén legkésőbb el fog igazolni a másodosztályú csapattól.

Idegenben is elkezdtek belejönni, hat meccs óta veretlenek. Három döntetlent három győzelem követett.

Míg a Reading tízból nyolcon nyeretlen maradt, a Coventry tízből nyolcszor veretlen. Nagy különbség, és jó előjelek a szombati meccset tekintve. Fankaty Dabo, Matt Godden és Martyn Waghorn azok, akik valamilyen ok miatt ki kell, hogy hagyják a mérkőzést. Legjobb tudomásom szerint VB-résztvevő nincs a csapatban.

A várható kezdőcsapat:

Wilson – Doyle, McFadzean, Panzo – Eccles, Hamer, Sheaf, Bidwell – O’Hare, Allen – Gyökeres

Tippelde

Dacára, hogy a Coventry idegenben játszik, mi őket tartjuk esélyesebbnek a győzelemre. A City jó ideje veretlen, míg a Reading a szétesés mezsgyéjén egyensúlyoz. A Hull elleni győzelem kellett, illetve az egyhónapos szünetnek is inkább ők örülhetnek.

Viszont a hiányzók, valamint az utóbbi időben mutatott gyenge forma miatt mi inkább Gyökeres Viktorékra fogadunk. Ja, és a múltban, valamint idén látott teljesítményeknek köszönhetően a két és fél gól feletti eredményt is meg kell fontolni szombaton.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.845 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.80 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső