Real Betis – Manchester United: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 15.
Real Betis
Teljesítmény:
V D V N N
  • Benito Villamarín
  • Március 16. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Manchester United
Teljesítmény:
D N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A második számú európai kupasorozat mérkőzéseit folytatjuk, ma még négy összecsapásról olvashattok. Az előző héten az egyik legérdekesebbnek tartott összecsapáson a Real Betis és a Manchester United csapott össze. Valóban jó kis meccs volt, bár ezt a spanyolok nem biztos, hogy így gondolják. Manuel Pellegrini csapata ugyanis kapott egy négyest, a továbbjutásra immáron nem sok esélyük van.

Erik ten Hag első évében nagy forradalmat hozott a MU-hoz, aminek köszönhetően egy trófeát már megszereztek. A bajnokságban sem áll rosszul a szénájuk, így most lehet koncentrálni az Európa-ligára.

Három gólt kellene ledolgoznia a hazaiaknak, ami nem lesz egyszerű feladat. A sportfogadás szakértői sem bíznak bennük, az Unibet úgy hiszi, a második meccset is az angolok nyerik meg, 2.12-es szorzó jár a sikerükre, míg a Betisre 3.55, a döntetlenre pedig 3.70.

Jöjjön a Real Betis – Manchester United találkozó!

Real Betis

Nincs túl jó helyzetben a Betis, és a formájukkal is akadnak gondok. Az utolsó három mérkőzésük egyikén sem tudtak nyerni. Ugyebár ott volt a MU elleni vereség, előtte és utána pedig ikszelni tudtak csak. Igaz, rangadókon szereztek pontot, előbb a Real Madriddal, majd a hétvégén a Villarreallal játszottak.

A sárga tengeralattjáró elleni meccsen (ahol az ellenfél kispadján korábbi mesterük, Quique Setien ült) egy gólt szereztek, Borja Iglesias szerezte meg a vezetést, de az előnyük nem tartott ki.

A bajnokságban küzdenek a BL-indulásért, de szerintem már annak is örülnek, ha az EL-szereplésük nem kerül veszélybe.

Hazai pályán az utóbbi időben öt meccsből négyet sem tudott megnyerni, sőt idén csak egy bajnoki győzelmük van a Benito Villamarinban, azt a Real Valladolid ellen szerezték.

Mivel Nabil Fekir a szezon hátralévő részére kiesett, így minden bizonnyal kezdőként fog pályára lépni Joaquin, aki már elmúlt 41 éves. A francia irányító mellett Martin Montoya nem léphet pályára, őt nem nevezték az EL egyenes kieséses szakaszára.

A várható kezdőcsapat:

Bravo – Sabaly, Pezzella, Felipe, Abner – Rodríguez, Carvalho – Luiz Henrique, Joaquin, Juanmi – Perez

Egymás elleni meccsek:

Egy erős első félidővel nyitottak a csapatok, ami egy kiegyenlített első félidőt és két gólt hozott, egyet az egyik oldalra, egyet a másikra. Marcus Rashford korai találatára Ayoze Perez válaszolt. Viszont a második félidőben a MU leradírozta a pályáról a spanyolokat, és három gólt is berámoltak nekik. Konkrétan Antony, Bruno Fernándes és Wout Weghorst voltak eredményesek.

A 4-1-es első mérkőzésen könnyen lehet, hogy már maga a továbbjutás is eldőlt…

Előző meccs eredménye
2023.03.09.Európa-liga
man united
4:1
real betis
Európa-liga
2022.12.10.Barátságos Mérkőzés
real betis
1:0
man united
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Manchester United

Voltak pillanatok, amikor azt hihettük, hogy a Manchester United bele fog szólni a bajnoki cím sorsába, azóta már kiderült, hogy ez nem így lesz. Erik ten Hag most arra hajt, hogy a harmadik helyet megtartsák, mellette pedig minél tovább menjenek az EL-ben. Lehetőség szerint megnyerjék azt.

Szóval attól nem kell félni, hogy a csapat nem fogja komolyan venni a visszavágót.

A Manchester United az utóbbi időben remekelt, nagyszerű formában voltak és valóban elképesztő focit játszottak, aztán a hónap elején a Liverpool berámolt nekik egy hetest. Ugyan az EL-ben javítottak, de a következő bajnokijukat sem tudták megnyerni, a sereghajtó Southampton elhozott egy pontot az Álmok Színházából. Ez azért nagyban volt köszönhető annak is, hogy Casemiro elvesztette az eszét, és nyújtott lábbal csúszott rá az ellenfelére. Azért pedig piros lap járt.

A MU idegenben csapkodó játékra képes, a legutóbbi öt meccsükből kettőt nyertek meg, kétszer kaptak ki és egyszer ikszeltek.

Christian Eriksen majd csak egy hónap múlva térhet vissza, Donny van de Beek szezonjának vége, Alejandro Garnacho is megsérült, illetve nem valószínű, hogy pályára lép Victor Lindelöf, Anthony Martial és Marcel Sabitzer.

A várható kezdőcsapat:

De Gea – Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Malacia – Casemiro, Fred – Antony, B. Fernándes, Sancho – Weghorst

Tippelde

Marcus Rashford kap egy kis pihenőt, ezt nélküle is le kell hozni. Képzettebb csapat a Manchester United és jobb formában is vannak.

Nem lesz olyan gólgazdag a meccs szerintünk, mint az előző, de azért mindkét féltől elvárjuk, hogy legalább egyszer a hálóba találjon majd.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.73 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső