Fenerbahce – Sevilla: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 15.
Fenerbahce
Teljesítmény:
N V N N D
  • Sükrü Saracoglu Stadium
  • Március 16. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Sevilla
Teljesítmény:
N N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma ünnep van. Egész Magyarország azokra a fiatalokra emlékszik, akik 175 évvel ezelőtt egy jobb világot akartak teremteni, és ezért az életüket sem sajnálták. Éljenek a márciusi ifjak!

Ennek okán ma mi is egy rövidebb napot tartunk, a fókuszban pedig egyetlen sorozat, az Európa-liga lesz. Jönnek a nyolcaddöntők visszavágói, kiderül, kik kerülnek a legjobb nyolcba. Nem az összes meccsről fogunk beszélni, igyekeztünk az érdekesebbeket kiválasztani, de így is lesz fájó hiányzó.

Jöjjön most a Fenerbahce – Sevilla. Azért választottuk ezt a mérkőzést, mert bár az odavágó 2-0 lett, nincs lefutva a párharc. A Sevilla az előző körben is magabiztosan nyert otthon a PSV ellen, majd a visszavágón majdnem kiesés lett a vége. Szalaiék ebben bízhatnak.

Produkál az online sportfogadás néha meglepetéseket, és ez a meccs is közéjük tartozhat. Már, ha meglepetés, hogy a törökök otthon nyerni tudnak. A bet365 szerint nem, a hazaiakra 2.25-ös szorzó jár, a vendégekre 3.10, a döntetlenre 3.50.

Fenerbahce

A múlt hét óta a török csapatnál semmi nem változott. Szó szerint, hiszen a Fenerbahce a hétvégén nem játszott bajnoki meccset. Volt így idő kitalálni a megfelelő taktikát a Sevilla elleni visszavágóra. Lentebb majd olvashatjátok röviden, hogy azért teljesen nem volt reménytelen a csapat helyzete, de tény, hogy a második félidőben már kevésbé voltak agilisok, mint az elsőben, ez okozhatta a kétgólos vereséget végül.

Alapjáraton nincs rossz formában Jorge Jesus csapata, a Sevilla elleni vereséget megelőzően hét meccsen át maradtak veretlenek, a Galatasaray tudta legyőzni őket utoljára, akik idén nagyot mennek, és minden bizonnyal a bajnokságot is meg fogják nyerni.

Ha minden igaz, egyedül Lincoln játékára nem lehet majd számítani, de még az is lehet, hogy a brazil tudja vállalni a szereplést.

Taktikai szempontból nem gondolnám, hogy lesz változás. Azonban lesz egy tizenkettedik játékos, a közönség, a Fener otthonában a hangulat mindig félelmetes, és ez már sok csapatot megijesztett.

A várható kezdőcsapat:

Bayindir – Aziz, Akaydin, Szalai – Kadioglu, Kahveci, Arao, Crespo, Osayi-Samuel – Valencia, Batshuayi

Egymás elleni meccsek:

A Sevilla az Európa-ligában érinthetetlen, olyan ez a sorozat nekik, mint a meleg otthon a világ összes emberének. Összetartoznak, mint a borsó meg a héja. Így hiába a gyengébb forma, a Fenerbahcét is gólokkal küldték haza. A törökök nem játszottak rosszul, helyzeteket alakítottak ki, ám gólt nem sikerült szerezniük. A mérkőzés hőse a hazai mester, Jorge Sampaoli volt, akinek két cserejátékosa is gólt szerzett a második félidőben. Előbb Joan Jordan, majd Erik Lamela talált be a hálóba, ezzel pedig Szalai Attiláék nehéz helyzetbe kerültek.

A két csapat korábbi összecsapásainak eredményeit alább láthatjátok:

Előző meccs eredménye
2023.03.09.Európa-liga
sevilla
2:0
fenerbahce
Európa-liga
2014.08.02.Barátságos Mérkőzés
fenerbahce
0:2
sevilla
Barátságos Mérkőzés
2008.03.04.Bajnokok Ligája
sevilla
1:1
fenerbahce
Bajnokok Ligája
2008.02.20.Bajnokok Ligája
fenerbahce
3:2
sevilla
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sevilla

Ne feledjük, a nagy EL-menetelésük közepette a Sevilla legfőbb célja továbbra sem a második legnagyobb európai kupa megnyerése, hanem az, hogy ne essenek ki a La Ligából.

Az utóbbi időben nem nagyon ment a szekér, de a Fener elleni győzelem után egy nagyon fontos – még leírni is furcsa – kiesési rangadót nyert meg a csapat, hazai pályán megverték az Almeriát 2-1-re. A piros-fehérek hátrányból fordítottak Lucas Ocampos és Erik Lamela góljaival.

Ez a Sevilla már rége nem a tavalyi csapat, ezt most egy az egyben újra kell építeni. Biztonságban továbbra sincsenek, és a válogatott szünet előtt még vár rájuk egy nagyon fontos bajnoki, a Getafe csapatával játszanak majd, akik csak két pontra vannak lemaradva tőlük.

Idegenben nem nagyon megy nekik, legutóbb a PSV majdnem ledolgozta a háromgólos hátrányt, míg a bajnokságban 2-4-6-os mérlegük van. Karim Rekik és Marcao az a két játékos, akik nem tudnak játszani sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Dmitrovski – J. Navas, Nianzou, Gudelj, Telles, Acuna – Fernando, B. Gil, Rakitic, Torres – En-Nesyri

Tippelde

A Sevilla megpróbál majd biztosra menni, nem akarnak maguknak gondot, és a koraán bekapott gólt is el akarják kerülni. Mivel idegenben nem nagyon megy nekik, nem feltétlenüll vagyok meggyőződve arról, hogy nyerni tudnak.

Ám a török csapatok nagyon kiszámíthatatlanok, ezért az ő győzelmükben sem igazán tudok hinni. Mi most így a góloknál maradunk, véleményem szerint mindketten a hálóba fognak találni ezúttal.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.79 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.76 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.75 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső