Real Betis – Rayo Vallecano: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 12.
Real Betis
Teljesítmény:
N V D V N
  • Benito Villamarín
  • Május 15. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Rayo Vallecano
Teljesítmény:
N V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Átugrunk a hétfői napra, ahonnan két találkozót választottam. A mostani hétvégén nem lesznek tippek, így megnéztem a hétfői kínálatot is, hátha van valami jobb, mint a hétvégén. És úgy találtam, hogy van.

A Real Betis – Rayo Vallecano mérkőzés nagyon izgalmasnak tűnik így elsőre, a sevillaiak kissé gyengébb formájuk ellenére a mérkőzés favoritjai, de a Rayo Vallecanot sem kell félteni. Andoni Iraola nagyon kemény csapatot hozott össze, amely bárkivel fel tudja venni a versenyt.

Az esélyek egyértelműek az online sportfogadás minden oldala szerint: A Librabet például 1.93-at fizet az andalúzokra, 4.10 a vallecasi csapat győzelme és 3.60 a döntetlen.

Real Betis

Elmondhatatlanul fontos győzelmet aratott a Real Betis a múlt hét végén, amikor Baszkföldre látogattak, és az Athletic Bilbaoval játszottak. A mérkőzés elején rögtön vezetést szereztek Willian José találatával, és ez az előny kitartott a végéig.

Több alkalommal is szerencséje volt a zöld-fehér együttesnek, kezdve rögtön a gól előtti szituációval, majd Claudio Bravo mentett nagyokat, és még Fortuna is fogta a kezüket.

A győzelemnek köszönhetően egy kicsit eltávolodtak a Bilbaotól, viszont a Girona is ott van mögöttük, nem engedhetik meg azt a luxust, hogy ötpontos előnyüket kiengedjék a kezükből.

Teszem hozzá, a Rayo is csak hat pontra van, és még hátra van öt forduló a bajnokságból…

A Betis hazai pályán 8-4-4-es mérleget hozott össze, ami nem kifejezetten rossz, de azért nem is a legjobbak közül való.

Szomorú, hogy Joaquin megsérült, a 41 éves középpályásnak így már nincs esélye arra, hogy behozza Zubizarreta rekordját. Talán arra lesz lehetősége, hogy meccsen, a pályán búcsúzzon el a közönségtől.

Luiz Felipe szintén sérült, ahogy Victor Ruiz és Nabil Fekir is.

A várható kezdőcsapat:

Bravo – Ruibal, González, Pezzella, Miranda – Rodriguez, Guardado – Luis Henrique, Canales, Perez – Willian José

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.08.La Liga
rayo vallecano
1:2
real betis
La Liga
2022.03.03.Spanyol Kupa
real betis
1:1
rayo vallecano
Spanyol Kupa
2022.02.09.Spanyol Kupa
rayo vallecano
1:2
real betis
Spanyol Kupa
2022.01.09.La Liga
rayo vallecano
1:1
real betis
La Liga
2021.10.24.La Liga
real betis
3:2
rayo vallecano
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Rayo Vallecano

Kilencedik helyen van a Rayo Vallecano jelenleg, de mindössze egy pont választja el őket a Gironától, vagyis a hetedik pozíciótól. Ami már nemzetközi kupát ér. És egy Rayo-szintű csapatnak az EKL megtiszteltetés lenne, sok csapat viszont messziről kerülné ezt a sorozatot, akiknek derogál a harmadik számú kupában szerepelni.

Változékony játékkal rukkolt elő mostanában a csapat, hol nyernek, hol veszítenek. Az elmúlt öt meccsükön egymást követték a győzelmek, majd a vereségek. Utoljára nyertek, tehát a Betis ellen akkor kikapnak. Persze ez nem ilyen könnyű és egyszerű, csak vicceltem.

Az utolsó meccsükön a Real Valladolid együttesét intézték el, Raúl de Tomás góljával szerezték meg a vezetést, majd Sergio Camello is betalált, a vendégek gólja a mérkőzés végén így már semmit nem ért.

Otthon megy igazán a csapatnak, míg hazai pályán 29 pontot szereztek, addig idegenben csak 17-et. És hat mérkőzés óta nyeretlenek, ez négy vereséget és két döntetlent jelent egyébként.

A csapatnak csak egyetlen hiányzója lesz, Radamel Falcao, bár a kolumbiai csatár ebben az idényben szinte már alig jutott szóhoz, így Iraola számára nem okoz fejtörést, hogy ki pótolja őt.

A várható kezdőcsapat:

Dimitrievski – Balliu, Mumin, Catena, F. García – Valentin, Comesana – Palazón, de Tomás, A. García – Camello

Tippelde

Az idegenbeli teljesítmény alapján én nem sok jót jósolok a Rayo csapatának. Egy pontra jók lehetnek, ha kijön a lépés, és a legjobbjukat nyújtják.

Most azt mondom, a döntetlen jó ötlet, viszont még jobb az, hogy mindkét csapat legalább egy gólt szerez a találkozón.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 3.50 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 3.50 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső