Leicester – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 12.
Leicester
Teljesítmény:
V D D N V
  • King Power Stadium
  • Május 15. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Liverpool
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem csak a mai, de a heti utolsó meccsünk következik. Hétfőn este rendezik meg a Leicester – Liverpool mérkőzést, amely nem is olyan régen még egy nagy rangadó volt. Mostanra viszont egy kétségbeesett csapat kapaszkodik az utolsó szalmaszál után, de folyton kicsúszik a kezeik közül.

A Leicester várhatóan ki fog esni. Őrület, hogy tíz éven belül megjárják a Premier League minden szakaszát, voltak bajnokok, voltak középcsapat, és most a kiesők is ők lesznek.

A Liverpool ellen vajmi kevés esélyük van, nem csak én gondolom ezt, hanem az online sportfogadás nagy elméi is. Hiszen például a Dream.bet oldaán 1.55-öt adnak a vendégekre, 4.20-at a döntetlenre és 5.10 a hazai győzelem.

Leicester

Túl kevés, túl későn… Gondolok itt Dean Smith kinevezésére, valamint a téli átigazolásokra. A Leicester sorsa már az idény előtt megpecsételődött, amikor a vezetőség úgy döntött, nem erősíti meg a csapatot. Pedig távoztak jó játékosok, és illett volna erősíteni is. Télen igyekeztek ezt pótolni, az eredményen azonban nem látszik, hogy sikerült…

A Leicester nyolc éve (vagy kilenc) még bajnok volt. A rókákkal hatalmasat fordult azóta a világ, és most a kiesés ellen küzdenek. Egyelőre nem sok sikerrel. Lehet, hogy a maradék három fordulóban még kiharcolják a bennmaradást, de erre most nem vennék mérget.

A Wolverhampton elleni győzelem visszahozta a reményeket, de a szurkolók már csak óvatosan mernek örülni, korábban is voltak biztató sikereik, jártak a középmezőnyben is, most mégis az utolsó előtti helyről várják a folytatást.

Legutóbb hétfőn léptek pályára, méghozzá a Fulham otthonában. Az újonc elleni mérkőzés nyolc gólt hozott, ebből hármat rúgott a vendégcsapat, vagyis a Leicester. Harvey Barnes talált be a hálóba, valamint James Maddison, előbbi két alkalommal. Fontos még megjegyezni, hogy Jamie Vardy kihagyott egy tizenegyest, ha az bemegy, talán minden máshogy alakul.

A Leicester hazai pályán a második leggyengébb mérleggel rendelkezik, 17 meccsen 16 pontot gyűjtöttek, 4-szer nyertek, 4-szer ikszeltek és 9-szer kaptak ki. James Justin mellett Jannik Vestergaard, Kelechi Iheanacho és Ryan Bertrand sérült, így ők nem szerepelhetnek.

A várható kezdőcsapat:

Iversen – Castagne, Faes, Söyüncü, Kristiansen – Tielemans, Dewsbury-Hall – Tete, Maddison, Barnes – Vardy

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.12.30.Premier League
liverpool
2:1
leicester
Premier League
2022.02.10.Premier League
liverpool
2:0
leicester
Premier League
2021.12.28.Premier League
leicester
1:0
liverpool
Premier League
2021.12.22.Premier League
liverpool
3:3
leicester
Premier League
2021.02.13.Premier League
leicester
3:1
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Liverpool

Folytatódik a csapat jó sorozata, a Liverpool a szezon végére szedte magát össze. És akármilyen hihetetlennek tűnt még egy hónappal ezelőtt, esélyük van kiharcolni a BL-szereplést.

A Manchester United mögött már csak egy pontra vannak, ám igaz, hogy a MU-nak van még egy elmaradt meccse.

Három fordulója maradt a Poolnak, és igazából ők nem sokat tehetnek a cél elérésének érdekében. Mindössze annyit, hogy hozzák a meccseiket. Nagy rangadó nem vár már rájuk, a Leicester után az Aston Villa, majd a Southampton következik. A Villa elleni meccs lehet necces, a másik kettőn viszont kötelező a győzelem.

Legutóbb a Brentford csapatát intézték el Mohamed Szalah góljával, és ez a siker már zsinórban a hatodik volt.

Az egész idényben szenvedtek idegenben, ez látszik a mérlegükön is, amely most 5-4-8-at mutat. És a legutóbbi két meccsen tudták felhúzni ennyire…

Naby Keita és Roberto Firmino még pályára léphet a szezonban, bár ezen a meccsen még nem. Calvin Ramsay, Stefan Bajcetic és Thiago Alcantara számára az idény véget ért.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Jones – Szalah, Gakpo, Diaz

Tippelde

Legyen akármilyen gyenge idegenben a Pool, mostanában nagyon jól megy nekik. A Leicester egyre erőtlenebb, szerintem hatalmas meglepetés lenne, ha egyáltalán meg tudnák szorongatni a vendégeket.

Szóval mi most a Liverpool győzelmére tippelünk ezen a találkozón.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.52 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.61 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.58 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső