Real Betis – Villarreal: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 09.
Real Betis
Teljesítmény:
N V N N N
  • Benito Villamarín
  • Szeptember 11. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Villarreal
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy spanyol mérkőzéssel zárunk, ami a forduló egyik nagy rangadója. Talán a legnagyobb. A Real Betis és a Villarreal fog találkozni egymással a Benito Villamarínban, és próbálnak lépést tartani továbbra is az élbollyal. Eddig a Real Betis hibátlan volt, ám a hétvégén ez a sorozatuk megszakadt, a Real Madrid otthonában veszítették el százszázalékos mérlegüket, valamint a veretlenségüket is.

Unai Emery csapata viszont még veretlen. Négy forduló elteltével a Villarreal három győzelmet és egy döntetlent hozott össze, amivel ott van az éllovasok mögött. A tavalyi évet a BL miatt eléggé háttérbe szorították a bajnokságban, ennek meg is lett a böjtje, a sárga tengeralattjáró csak a harmadik számú európai kupában indulhatott el, ami egy erőteljes visszalépés ahhoz képest, hogy néhány hónappal ezelőtt bekerültek a BL legjobb négy csapata közé.

Nagy meccs várható, de nem feltétlenül sok gól. A múltbeli eredményeikből kiindulva mondom ezt, persze, ez nincs kőbe vésve.

A fogadóirodáknál a két csapat majdnem azonos esélyekkel indul. A Betis győzelme 2.80-éért fut, a Villarrealé 2.50-en, míg a döntetlen 3.40. Oddsmozgás mostanában nem igazán volt, szóval a tegnap esti kupameccs nem befolyásolta az irodák tippmestereit, sem pedig a fogadókat.

Jöjjön a Real Betis – Villarreal találkozó!

Real Betis

Manuel Pellegrini remekül rakta össze a Real Betist, éveken át csak a középmezőnybe tartoztak, annak is inkább a hátsóbb részébe, majd összeszedték magukat, és feltörtek, egészen az első hatba. Most már második éve indulhatnak az Európa-ligában, és tegnap Finnországban sikerült nyerniük a HJK ellen. Lehet azt mondani, hogy kötelező a győzelem ellenük, de Riskiék egyáltalán nem alkotnak rossz csapatot, a BL-selejtezőkben korábban ezt már láthattuk.

Szóval értékes győzelmet arattak, nem úgy a bajnokságban, ahol elveszítették veretlenségüket. Két 12 pontos, tökéletesen teljesítő együttes találkozott a Santiago Bernabeuban a múlt héten, és a rutinosabb Madrid végül 2-1-re nyert Vinicius Jr. és Rodrygo góljaival. A Betis egy szemfüles Canales-góllal tudott egyenlíteni a meccs közepén.

Ettől függetlenül az eddigi szereplésük biztató, és a címvédőtől kikapni idegenben egyáltalán nem szégyen.

A Betisre hétvégén is rangadó vár, majd jövő héten az EL-ben is, hiszen az a Ludogorets érkezik Sevillába, amelyik tegnap megverte az AS Romát. Tehát nem szabad félvállról venni a mérkőzést, így a csoport legerősebbjével szemben kerülhetnek helyzeti előnybe.

Pellegrini szerencséjére nincs sok sérültje. Victor Camarasa már egy ideje kiesett, de már felépülőben van, a múlt évben szakadt el a szalag a lábában. Szintén kétséges, hogy pályára tud-e lépni William Carvalho, ám őt a középpályán tudja pótolni Rodriguez és Guardado, adott esetben pedig Akoukou is beállhat.

A harmadik hiányzó Germán Pezzella, akit nemrég kiállítottak.

Ismét a kezdőbe kerülhet a nyáron szerződtetett Luiz Felipe, illetve vannak, akik megadnák a lehetőséget Joaquinnak is, viszont a rekordot rekordra halmozó szélső már 41 éves, ezt a tempót sokáig nem bírná, inkább csereként beállva tud segíteni a csapatán.

A várható kezdőcsapat:

R. Silva – Ruibal, Felipe, González, Moreno – Rodriguez, Guardado – Canales, Fekir, Juanmi – B. Iglesias

Egymás elleni meccsek:

Bár mindkét csapat híres a támadó játékáról Ibériában, egymás ellen ez általában nem szokott kijönni. A legutóbbi öt meccsükből csak egyszer lépték át a két és fél gólt, 2021-ben sikerült egyszer 2-1-re nyernie a Betisnek, egyébként egy, maximum két gól esik ezeken a meccseken.

A tavalyi találkozókon a Villarreal volt a jobb, a La Cerámicában és a Benito Villamarínban is 2-0-ra győzték le Manuel Pellegrini legényeit.

Egyébként az andalúzok 2019 óta nyeretlenek saját pályájukon, akkor 2-1-re nyertek, azóta pedig kétszer kikaptak és egyszer ikszeltek. Ezen próbálnak majd meg javítani vasárnap.

Ebben a stadionban sem szórják a gólokat, de az arány kicsit jobb, ha az utolsó öt meccset nézzük: Háromszor volt 2,5 gól alatt a találkozó, kétszer meg fölötte.

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.06.La Liga
real betis
0:2
villarreal
La Liga
2021.10.03.La Liga
villarreal
2:0
real betis
La Liga
2021.02.14.La Liga
villarreal
1:2
real betis
La Liga
2020.12.13.La Liga
real betis
1:1
villarreal
La Liga
2020.07.01.La Liga
real betis
0:2
villarreal
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Villarreal

Ahogy a meccsek között válogattam jöttem rá, hogy idén a Villarrealról még nem is esett szó. Unai Emery együttese a nyár folyamán kisebb átalakításon ment keresztül, a cél azonban ugyanaz, mint tavaly: Elérni a Bajnokok Ligáját. Ami nem lesz egyszerű, hiszen sok jó csapat van a bajnokságban, de a Sevilla gyengélkedése miatt a sárga tengeralattjáró esélyei is megnőttek.

Emery egészen visszafogta magát, hiszen javarészt rutinos, olcsón vagy ingyen megszerezhető játékosokat vásárolt. Érkezett a 30 éves Johan Mojica, a 31 éves Kiko Femenía, a 34 éves José Luis Morales, valamint a 39 éves Pepe Reina. És ismét kölcsönvették Giovani Lo Celsot. És ennyi.

A távozók között Pervis Estupinánt, Moi Gomezt, Paco Alcacert, Mario Gaspart, Vicente Iborrát, Boulaye Diát és Sergio Asenjot fedezhetjük fel.

Mondhatnánk, gyengültek, de az eredmények nem ezt mutatják. Négy meccsükből hármat megnyertek, többek között a Wanda Metropolitanoban is sikerült győzelemmel zárni, egyetlen döntetlenjüket a Getafe otthonában szerezték.

A tavalyi hetedik helyezés azt jelentette, hogy az EKL-ben indulhattak, tegnap hazai pályán fogadták a Lech Poznan együttesét, és a vártnál nehezebben nyertek, igaz, nem a legerősebb csapatukkal álltak ki. Az eredmény 4-3 lett, Alex Baena két gólt szerzett, mellette Samu Chukwueze, valamint Francis Coquelin találtak be.

Mivel Juan Foyth sérült, így esélyes, hogy Kiko lesz a jobbhátvéd vasárnap, a baloldalon Mojica játszhat, középen pedig Raúl Albiol és Pau Torres. Már, ha Albiol már bevethető… Ugyanis beteg volt, és tegnap nem is játszott.

Szintén kiesett Alberto Moreno, őt tuti nem fogjuk a pályán nézni.

A kezdő csütörtökhöz képest meglehetősen átalakul majd, láthatóan Emery nem veszi túlságosan komolyan az EKL-t.

A várható kezdőcsapat:

Rulli – Kiko, R. Albiol, P. Torres, Pedraza – Parejo, Lo Celso, Capoue – Morales, G. Moreno, Pino

Tippelde

A hétvégi fölényesre sikerült győzelem után magabiztosan érkezik Andalúziába a Villarreal együttese, ám most nem az Elche, hanem egy minőségibb ellenfél vár rájuk. Láthatóan a támadójátékkal nincs gond, és a védelem is rendben van, de a Betis is jó formában várja a meccset.

Mindketten jó futballt játszanak, így jó meccset és gólokat várunk, két és fél gól feletti eredményt, valamint azt, hogy mindketten lőjenek legalább egyet.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.87 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.87 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.87 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső