Real Madrid – Elche: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 14.
Real Madrid
Teljesítmény:
N N V N D
  • Santiago Bernabeu
  • Február 15. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Elche
Teljesítmény:
N V D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy könnyedebb mérkőzéssel folytatjuk, mielőtt az angol másodosztályú bajnoksághoz érnénk. Van még itt egy elmaradt mérkőzés, a Real Madrid és az Elche között, ami bár nagyon könnyű találkozónak tűnik, azért lehet benne értéket találni. A friss klubvilágbajnokhoz utazik a szinte már biztos kiesőnek számító kiscsapat, amely másfél héttel ezelőtt sikeresen megszerezte első győzelmét. Érezhetjük tehát, hogy okkal mondják a bukik erre a meccsre azt, amit. A sportfogadás szempontjából a mérkőzés kimenetele túlzottan nagy izgalommal nem jár, viszont keresünk mást, ami jó kis szorzót hozhat számunkra.

Azt kell, hogy mondjuk, a Real Madrid számára a bajnokság érdemi része már befejeződött. Erősen kétlem, hogy egy tizenegy (vagy nyolc, ha ezt a meccset megnyerik) különbséget Carlo Ancelotti együttese le tudna dolgozni. Főleg, hogy még talpon vannak a Király Kupában és a Bajnokok Ligájában egyaránt.

Komoly menetelés lesz ez a királyi gárda részéről, szinte minden egyes héten áprilisig két meccset játszanak egy héten, ami azért megterhelő.

Az olasznak így jobban kell forgatnia a csapatát, ha nem akarja, hogy a kulcsemberei teljesen elkészüljenek az erejükkel.

Közben az Elche helyzete a tíz nappal ezelőtti győzelem ellenére nem túl rózsás. Alaposan le vannak maradva, és tudjátok, egy fecske nem csinál nyarat. A Villarreal legyőzése ellenére ez a gárda nem fog megtáltosodni. Vagy esetleg mégis?

Lássuk, milyen szorzói vannak a bukmékereknek. A 22betnél 1.20 a hazai siker, 15.00 a vendég, 7.00 a döntetlen.

Jöjjön a Real Madrid – Elche találkozó!

Real Madrid

Carlo Ancelotti megszerezte az újabb trófeát a Real Madrid edzőjeként, egyedülálló, amit a rutinos olasz nyújt a királyiak padján. Voltak olyan hírek, miszerint veszélyben az állása, és hogy elküldték volna, amennyiben a Klubvilágbajnokságot (aminek aztán semmiféle reputációja nincs véleményem szerint – nem tudta volna megnyerni. De megnyerte. Az elődöntőben az Al Ahly együttesét 4-1-re, a döntőben az Al-Hilalt 5-3-ra verték meg.

Vinicius Jr., valamint Federico Valverde szállították a gólokat, de ki kell emelni Rodrygot, Dani Ceballost, akik szintén mindkét mérkőzésen remekül játszottak.

Most már itt az idő, hogy a bajnokságra koncentráljanak. A Real hátránya jelen pillanatban – úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak – tizenegy pont az FC Barcelonával szemben, ezt szinte képtelenség ledolgozni. Xavi együttese sem hibátlan, sőt, de ez már egy akkora előny, amit elbukni nagy csoda volna.

A Realnak arra kell fókuszálnia, hogy lehetőség szerint minél jobban megközelítsék őket, hogy megtartsák a második helyet, de inkább kell fókuszba állítani a Király Kupát, amit a Real hosszú évek óta képtelen megnyerni, valamint a Bajnokok Ligáját, ahol a Real Madrid a torna címvédője. Ezek sokkal fontosabbak most.

Ez viszont nem azt jelenti, hogy el kell hanyagolni az Elche elleni találkozót. Vinicius Jr. nélkül kell megnyerni a meccset, a brazil eltiltott lesz a találkozón. Mellette akadnak sérültek is, Eden Hazard, Ferland Mendy, valamint Thibaut Courtois.

Hazai pályán a Real vereséget még nem szenvedett, de háromszor is ikszelni kényszerültek, ami ennél a klubnál felér egy vereséggel. Azért az Elchét félgőzzel is illik megverni.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Carvajal, Rüdiger, Militao, Alaba – Modric, Tchouaméni, Kroos – Valverde, Benzema, Rodrygo

Egymás elleni meccsek:

A Real Madrid és az Elche 2022-ben összesen háromszor találkoztak egymással. Azt gondolhatnánk, hogy a kiscsapat folyamatosan alulmarad a nagy ellenféllel szemben, de Dávid is le tudta győzni Góliátot. Igaz, az Elche nem tudta a Real Madridot. De kiegyezett velük döntetlenben. Kétszer is az elmúlt öt mérkőzésen.

Az idei szezonban viszont látható, hogy a kiscsapat visszaesett, nem csak a Real Madrid elleni 3-0-s őszi vereség miatt, hanem a tabellán elfoglalt helyezésük is ezt mutatja. Az októberi vereséget egyébként hazai pályán szenvedték el, és a fehéreknél Fede Valverde, Karim Benzema, valamint Marco Asensio találtak a hálóba. Ja, és volt három (!) meg nem adott gólja a vendégeknek…

A Santiago Bernabeuban az Elche még sosem nyert, igaz, sok lehetősége nem is volt rá. Négy meccset rendeztek itt, ebből hármat a Real nyert, tavaly viszont egy döntetlent elértek a vendégek.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.19.La Liga
elche
0:3
real madrid
La Liga
2022.01.23.La Liga
real madrid
2:2
elche
La Liga
2022.01.20.Spanyol Kupa
elche
1:2
real madrid
Spanyol Kupa
2021.10.30.La Liga
elche
1:2
real madrid
La Liga
2021.03.13.La Liga
real madrid
2:1
elche
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Elche

A hétvégén a Real szereplése miatt az Elche pihenhetett, pedig lehet, hogy pont most jöttek lendületbe. Nem kell túlmisztifikálni azt a tényt, hogy a Villarreal ellen megszerezték az első győzelmüket, de azért bizonyosan nagy kő esett le minden egyes játékos szívéről, amikor hármat fújt a sípjába a játékvezető Quique Setiénék ellen.

Ettől függetlenül nem változott semmi, továbbra is az utolsó helyen állnak, és ha nyernek Madridban, akkor is hétpontos hátrányuk lesz az utolsó előttivel szemben, kilenc a legrosszabb bennmaradó Espanyollal szemben.

Ezt pedig szinte lehetetlen már visszahozni.

Első körben tehát győzni kéne a Santiago Bernabeuban, ami még sosem jött össze, ráadásul az együttes idegenben sem túlzottan acélos, három döntetlenjük és hét vereségük van. Nem, győzelmük az nincs…

Hiányzójuk annál inkább. Omar Mascarell, aki egyébként a Real nevelése, valamint Helibelton Palacios eltiltottak, Pere Milla, a Villarreal elleni meccs hőse, illetve Tete Morente, Álex Collado és John Donald Chetauya sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Badia – Gonzalez, Roco, Magallan – Carmona, Guti, Gumbau, Clerc – Ponce, Boye, Fidel

Tippelde

Nem elég Pablo Machin baja, még egy halom hiányzója is lesz a Real ellen. Nem látom annak esélyét, hogy az Elche pontot vagy pontokat szerezhetne. Még akkor sem, ha a Real még tartalékosabban lép pályára.

Mi most amellett döntöttünk, hogy nyernek a hazaiak, és két és fél gól feletti eredmény születik a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.52 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.52 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.52 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső