Arsenal – Manchester City: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 14.
Arsenal
Teljesítmény:
D V V N N
  • Emirates Stadium
  • Február 15. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Manchester City
Teljesítmény:
N V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lehet, hogy nem is az előző két meccsre, hanem erre vagytok a leginkább kíváncsiak? Hát, meg tudjuk érteni. Az Arsenal – Manchester City mérkőzés következik, a Premier League csúcsrangadója, amelyet hónapokkal ezelőtt kellett volna megrendezni, de akkor az Európa-liga közbe szólt Mikel Artetáéknak, halasztani kellett, és most tudtak szabad időpontot találni, hogy ezt a mérkőzést bepótolják.

Őrületes meccs várható, és nem csak azért, mert Anglia – jelenleg – két legjobb csapata feszül egymásnak, vannak még egyéb finomságok is. Például az, hogy mester és tanítványa is összecsapnak, anno Mikel Arteta a Manchester Citynél, Pep Guardiola kezei között tanulta ki a szakma fortélyait.

A két csapat között jelen pillanatban három pont a különbség, így, ha nyer a City, nem csak beérik, de meg is előzik az Arsenalt, ugyanis a sorrendről a gólkülönbség dönt, az meg jobb Haalandéknál.

Azt azért tegyük hozzá, hogy az Arsenalnak még így is eggyel kevesebb meccse lesz, tehát vissza tudják venni a vezetést, ám lényegében a kényelmes előnyük elfogyni látszik. Sőt, igazából el is fogyott. És innen lesz nagyon izgalmas majd a PL…

Az ilyen meccseket lehet nevezni a maximumnak, a leginkább várt mérkőzésnek, amely az online sportfogadás Magyarországon levő tagjait is a legnagyobb számban vonzza.

De nem csak őket, kiemelt mérkőzés ez az egész világon. A bukiknál a City a favoritja a találkozónak, 2.40-et fizet az Ivibet, ha nyernek Rodriék, 2.90-et, ha Martin Ödegaard-ék otthon tartják a három pontot, és 3.30-at, ha mindketten szereznek egy pontot.

Arsenal

Jól gondoltuk, hogy nem lesz olyan sima meccs a Brentford elleni, a bukik folyamatosan hazai győzelemre buzdítottak mindenkit. Mi meg a 2,5 gól feletti eredményre. Hiba volt. Inkább a BTTS-re kellett volna tippelni, de utólag okos az ember… Mikel Arteta csapata ismételten pontokat veszített, és így az előnyük lényegében elfogyott az üldözővel szemben.

A méhek elleni egyetlen találatukat Leandro Trossard, a téli igazolásuk szerezte. Aki lassan – főleg, hogy Gabriel Jesus még mindig sérült – bejátssza magát a kezdőcsapatba.

Most kell okosnak lenni, most kell Artetának megértetnie a fiaival, hogy hibának nincs helye. És nem csak a Manchester City elleni mérkőzésre gondolok, hanem a hátralévő fordulókra. Lehet, hogy az ágyúsok elhitték, hogy ekkora előnyt nem tudnak elkótyavetyélni, ám úgy tűnik, hogy mégis.

Az Arsenal 51 ponttal még vezet, 16-3-2-es mérlegük van, de figyelemfelkeltő a tény, hogy az utóbbi öt meccsükből csak kettőt tudtak megnyerni. Mielőtt a Brentforddal ikszeltek, kikaptak az Evertontól. Az indíthatta meg őket igazán a lejtőn. Már, ha valóban megindultak lefelé.

Ez a mostani meccs jó kis erőpróba lesz, itt nem a kupában lesznek, mint pár hete, itt a tét véleményem szerint sokkal nagyobb. Mert, ha kikapnak, akkor elveszítik az első helyüket. Lehet, hogy csak ideiglenesen, de elveszítik. És ettől felbátorodhat a City, ettől visszaeshet még jobban a fővárosi csapat.

Hazai mérlegük továbbra is nagyon jó. Nyolc meccset nyertek meg, kétszer ikszeltek.

Nincs változás a sérültek terén: Gabriel Jesus mellett Mohamed Elneny, Reiss Nelson, valamint Emile Smith Rowe nem léphet pályára.

Különleges meccs lesz ez Oleksandr Zinchenko számára, aki a több játéklehetőség érdekében váltott a nyáron, és hagyta el a Cityt.

A várható kezdőcsapat:

Ramsdale – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Partey, Xhaka – Saka, Nketiah, Martinelli

Egymás elleni meccsek:

Ebben az idényben a két csapat – dacára annak, hogy az őszi bajnoki meccsüket csak most fogják megrendezni – már játszott egymással, az FA Kupában futottak össze. Nem is olyan régen, alig két és fél hete. Várható volt, hogy a kupát Arteta elengedi, és koncentrál inkább a bajnokságra, a Manchester City 1-0-ra meg is nyerte a találkozót. A győztes gólt Nathan Aké szerezte.

Hatalmas a City fölénye az egymás elleni meccseken, az Arsenal 2020-ban győzött utoljára, azóta hatból hat meccset elveszítettek. Hazai pályán is ötből négy a vereségek száma.

Ami a gólokat illeti, teljesen változó meccseket játszottak a múltban, az over aránya az utolsó öt, Emiratesben megrendezett mérkőzésen 5/3.

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.27.FA Kupa
man city
1:0
arsenal
FA Kupa
2022.01.01.Premier League
arsenal
1:2
man city
Premier League
2021.08.28.Premier League
man city
5:0
arsenal
Premier League
2021.02.21.Premier League
arsenal
0:1
man city
Premier League
2020.12.22.Angol Ligakupa
arsenal
1:4
man city
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Manchester City

Bár a botrány továbbra is főszerepben van a Manchester City életében, a játékosok igyekeznek ezt kizárni, és csak a futballra koncentrálni. Főleg most, hogy lőtávon belül került az Arsenal, akiknek egészen mostanáig csak bottal ütötték a nyomát.

Pep Guardiola együttese sikeresen ki tudta használni a rivális pontvesztését, az Aston Villa elleni találkozót 3-1-re nyerték meg. Egyébként jött a mi tippünk is, két és fél gól feletti eredményre számítottunk. A csapat góljait Rodri, Ilkay Gündogan és Riyad Mahrez szerezték.

A gárda mérlege 15-3-4, idegenben pedig 5-2-3. Utolsó két idegenbeli meccsüket egyaránt elbukták (Manchester United, Tottenham), most az Emiratesben kell bizonyítaniuk, ahol alapból jól megy nekik, igaz, ilyen erős Arsenallal nem most találkoztak…

Erling Haaland a Villa elleni mérkőzés szünetében lejött, kapott egy rúgást, és Guardiola jobbnak látta, hogy lehozza a támadót. Ha tudja vállalni a játékot, kezdeni fog, ha nem, akkor Julian Alvarez veszi át a helyét.

Az egyetlen biztos hiányzó John Stones.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Dias, Laporte, Aké, – Rodri, Gündogan – Mahrez, De Bruyne, Grealish – Haaland

Tippelde

A Citynek a döntetlen nem elég, úgyhogy támadniuk kell. Nem ész nélkül, de muszáj támadniuk. Ezt használhatja ki az Arsenal, amely szerintem egy döntetlennel is elégedett lenne ezúttal.

A két csapattól gólokat várok, ellentétben az FA Kupán látottakkal, itt most azt mondom, mindketten a hálóba fognak találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.84 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.81 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.81 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső