Real Valladolid – Getafe: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes – 2023.06.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 02.
Real Valladolid
Teljesítmény:
D N V V V
  • Estadio Municipal José Zorrilla
  • Június 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Getafe
Teljesítmény:
N N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Minden bizonnyal a spanyol élvonalbeli bajnokság utolsó fordulójának legizgalmasabb mérkőzése következik. Nem hittem volna, hogy valaha ezt fogom írni egy Real Valladolid – Getafe mérkőzésről, de ez a helyzet.

Miután a legtöbb kérdésre megkaptuk a választ a lényegiek közül, a figyelmünk a kiesőzóna köré összpontosul, ugyanis keressük az Espanyol és az Elche párját, a harmadik kiesőt. És még van hat csapat, aki csatlakozhat hozzájuk. Régóta nem volt ilyen szoros a kiesőzóna a La Ligában.

Mostani főszereplőink is kieshetnek, jelen pillanatban a Valladolid kiesőhelyen áll, de a Getafe csak két pontra van lemaradva. Kettejük között még ott van pár csapat, szóval… lesz izgalom ezen az utolsó fordulón…

A sportfogadás szakértői hazai győzelmet várnak, 2.20 a lila-fehérek győzelme, 3.30 a döntetlen, 3.40 a fővárosi együttes szorzója. Ja, a buki ezúttal a Librabet volt.

Real Valladolid

Az embernek kicsit deja vu érzése van. Két évvel ezelőtt a Real Valladolid majdnem ugyanúgy állt, mint most. Azzal a különbséggel, hogy akkor az utolsó fordulóra már tény volt, hogy kiesnek. Mégis, a csapat elnöke komoly prémiumot ajánlott fel, ha megverik az Atletico Madridot. Hogy miért? Mert ebben az esetben a Real Madrid lett volna a bajnok.

Akkor nem sikerült, és biztosak lehetünk benne, hogy most is tudja őket motiválni az elnök úr, aki egyébként egy bizonyos Ronaldo Nazario da Lima. Párotoknak biztos ismerős a név…

Az együttes helyzete nem jó, de nem is reménytelen. Hat csapat eshet még ki, ahogy azt több cikkben is említettem. Ha a Real Valladolid megveri a Getafét, biztos, hogy nem ők fognak kiesni, mert az egyszerűen elképzelhetetlen, hogy minden egyes előttük levő csapat nyerjen. Hiszen ebben a hatosban benne van a Getafe együttese is…

Az együttes a legutóbbi két fordulóban tudott kicsit zárkózni a többiekre, azzal, hogy meglepetésre 3-1-re megverte a Barcelonát, majd a hétvégén gól nélküli döntetlent játszott egy riválissal, az Almeriával.

Ha teljesen őszinték akarunk lenni, az Almeria megérdemelte volna a győzelmet, többet tettek érte, ám a Valladolidban védő Jordi Masip remekül védett.

A csapat hazai mérlege 8-3-7, ami nem a legerősebb, de sokkal jobb, mint az idegenbeli mutatóik. Ráadásul motiválhatja őket, hogy legutóbb három gólt rúgtak a Barcának.

Az edző, az uruguayi Paulo Pezzolano, nem számíthat könnyű meccsre, mivel a keret egy része hiányozni fog.

Monchu és Martin Hongla eltiltott, Joaquin Fernández, Selim Amallah és Luis Perez játéka kérdéses, míg Anuar és Jawad El Yamiq biztosan kimaradnak.

A várható kezdőcsapat:

Masip – Fresneda, Torres, Sánchez, Olaza – Plano, Mesa, Aguado – Plata, Larin, Machis

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.30.Barátságos Mérkőzés
real valladolid
1:0
getafe
Barátságos Mérkőzés
2022.10.01.La Liga
getafe
2:3
real valladolid
La Liga
2021.03.06.La Liga
real valladolid
2:1
getafe
La Liga
2021.01.02.La Liga
getafe
0:1
real valladolid
La Liga
2020.06.23.La Liga
real valladolid
1:1
getafe
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Getafe

Egy huszáros hajrával ügyesen előrébb lépett a Getafe együttese, de még mindig nincsenek biztonságban. Az utóbbi időben mutatott játékuk egyébként biztató, tíz pontot szereztek a legutóbbi öt meccsükön, negyedannyit, mint az előtte levő 32 mérkőzésen. Megverték a Celta Vigot, aztán a Real Betis és az Osasuna is fejet hajtott.

A pamplonaiakkal játszottak utoljára, a 2-1-es győzelmet Juan Latasa és Jaime Mata hozták össze, utóbbi a 90. percben talált be.

41 pontosak, ergo győzelem esetén a Valladolid mindenképp előzi őket. A két csapat között még ott vannak hárman, a Valenciát, az Almeriát vagy a Celtát elegendő maguk mögött tartani.

Bár az utóbbi időben mutatott játékuk tényleg nem rossz, idegenbeli mutatóik miatt nem igazán lehetnek nyugodtak. Három győzelem, öt döntetlen, tíz vereség.

A hiányzók listája sem rövid: Mauro Arambarri és – ami a legfontosabb – Enes Ünal sérültek, Portu és Djené Dakonam eltiltottak.

A várható kezdőcsapat:

Soria – Suárez, Mitrovic, Alderete, Alvarez – Milla, Algobia, Maksimovic – Munir, Latasa, Mata

Tippelde

Hatalmas feszültség lesz tapintható a meccsen, mondom, nem feltétlenül fogja verdesni az eget a színvonal. Egy azonban lesz: Hajtás. De az nagyon.

Mi azt mondjuk, egy apró fokkal esélyesebb a hazai csapat, de kinéz ebből egy döntetlen, de egy vendégsiker is. És ilyenkor a kimenetelt inkább kihagyjuk.

Maradunk annál, hogy mindkét együttes a hálóba fog találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.90 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.92 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.93 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső