Rennes – Monaco: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 április 11.
Rennes
Teljesítmény:
N D N N N
  • Roazhon Park
  • április 15. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Monaco
Teljesítmény:
N N N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára még egy mérkőzést terveztünk, ez pedig a galloktól érkezik majd. A Rennes – Monaco csata ránézésre is jónak tűnik, jól is hangzik, és minden bizonnyal nem fogunk unatkozni rajta. A Rennes egy döntetlent követően visszatért a győzelem útjára, és továbbra is ostromolja az Olympique Marseille-t az ezüstéremért. Miközben arra is figyelnie kell, hogy a Nice vagy a Strasbourg ne érje utol őket.

A Monaco egy elrontott idényen van túl. Még nincs túl, de hamarosan túl lesz. A lényeg, hogy ez nem úgy sikerült, ahogy azt eltervezték, semmi sem jött össze, amit akartak. Sem a Bajnokok Ligája, aztán az Európa-liga sem, és végül nem ők lettek azok, akik idén megszorongatták a Paris Saint-Germaint.

Igazából még a nemzetközi kupaszereplés sincs meg, és lehet, hogy nem is lesz meg. Az edzőváltás sem sokat segített, én úgy gondolom, hogy Niko Kovac is tudta volna hozni azt, amit Clement csinált. De ezt nem tudjuk meg, max. valamelyik párhuzamos univerzumra, ha rálátnánk…

A Rennes-nél nem fáradnak ki, láthatóan nagy önbizalommal játszanak hétről hétre.

És ennek megfelelő a fogadóirodák oddsa is. Egy megtört együttes utazik ahhoz, amelyik most a legjobb formában van Franciaországban.

Rennes

Bár a Reims eléggé mumus volt az elmúlt években, túl tudott ezen lépni a Bruno Génésio vezette Rennes. Nehezen ugyan, de sikerült Berisháékat legyőzni, és továbbra is tapadnak az Olympique Marseille-re. A forduló egyik legnagyobb nyertese a Rennes, hiszen egy kemény ellenfelet tudtak legyőzni, miközben a mögöttük levő Strasbourg – Nice páros csak döntetlent tudott elérni, így legalább a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő harmadik helyükre nincsenek veszéllyel. Egyelőre…

A Marseille viszont győzött, így nem tudtak közelebb lépni hozzájuk.

Egy másodpercre beszéljünk még a Reims elleni meccsről: Könnyűnek indult, hiszen Benjamin Bourigeaud duplájának köszönhetően a félidőben 2-0-ra mentek a vendégek, majd Martin Terrier is betalált. Viszont a Reims elkezdett zárkózni, és a végén már csak egy gólra voltak, valamint említsük meg, hogy kihagytak egy tizenegyest is.

Viszont megúszták a vendégek, és hosszú évek óta először nyerni tudtak.

Az idegenbeli teljesítményük egy kicsit problémás – még a mostani győzelmük ellenére is ezt mondom -, de otthon tényleg nem sokan tudták őket megállítani. Tizenegy meccsüket nyerték meg, egyszer ikszeltek és csak háromszor kaptak ki. 39 gólt szereztek otthon és 10-et kaptak. Ez vetekszik majdnem a PSG teljesítményével otthon…

Ami a sérülteket illeti, nincs változás, továbbra sem játszhat Jeremy Doku, Jérémie Galin, Alfred Gomis, Loic Badé és Kamal-Deen Sulemana.

A várható kezdőcsapat:

Alemdar – Traoré, Omari, Aguerd, Truffert – Martin, Santamaria – Bourigeaud, Majer, Terrier – Laborde

Egymás elleni meccsek:

Enyhe fölényben a Monaco az elmúlt öt meccs alapján, háromszor nyertek ők, míg a Rennes egyszer. Az ötödik meccsük döntetlen lett… Ami feltűnő a mérkőzések kapcsán, az az, hogy mind az öt alkalommal be tudott találni mindkét együttes. Mindegyik meccsük két és fél gól feletti eredményt hozott, 2019-ben játszották le a leggólgazdagabb meccsüket, ami 3-2 lett.

Az ősszel a Monaco hazai környezetben tudott 2-1-re nyerni, Wissam Ben Yedder és Kevin Volland találtak be a hazaiaktól, Martin Terrier meg a vendégektől.

A Rennes pályaválasztásával a meccsek jó része döntetlen eredményt hoz, ötből három ért véget így.

Előző 5 meccs eredménye
2021.12.22.Ligue 1
monaco
2:1
rennes
Ligue 1
2021.05.16.Ligue 1
monaco
2:1
rennes
Ligue 1
2020.09.19.Ligue 1
rennes
2:1
monaco
Ligue 1
2019.10.20.Ligue 1
monaco
3:2
rennes
Ligue 1
2019.05.01.Ligue 1
rennes
2:2
monaco
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Monaco

Ha a Nice így folytatja, akkor a Monaco még odaérhet a legjobb ötbe, ergo indulhatnak európai kupában. Christophe Galtier együttese az elmúlt négy meccsén egyszer sem tudott nyerni, míg a Monaco ötből négyet húzott be. A Strasbourg elleni hatpontost ugyan elveszítették, de legyőzték a Marseille, PSG, Metz, Troyes-négyest. Utóbbi ellen játszottak most hétvégén, Caio Henrique góljával szerezték meg a vezetést, majd a vendégek egyenlítését követően Kevin Volland döntötte el a három pont sorsát. A német támadó az 57. percben állt be, és még egy perce sem volt pályán, amikor a gólt lőtte.

Egy győzelemnyire a negyedik hely, Philippe Clement számára ez a cél, más nem lehet. A gond leginkább az, hogy nem egy gyenge ellenféllel játszanak, plusz az, hogy idegenben annyira nem is megy nekik. 5-4-6-os a mérlegük, az utolsó öt bajnokijukból kettőt elveszítettek, csak kettőt tudtak megnyerni.

Krepin Diatta az egész szezonra kiesett, mellette most Guillermo Maripán sérült meg, és nem tud majd pályára lépni. Ja, és Cesc Fabregas, aki szintén nagyon régóta nem játszhatott…

A várható kezdőcsapat:

Nübel – Aguilar, Disasi, Badiashile, Caio Henrique – Vanderson, Tchouaméni, Fofana, Golovin – Ben Yedder, Volland

Tippelde

Nem csalóka az odds, szerintünk is a Rennes a mérkőzés favoritja, hiszen nagy formában vannak, és céljuk a második hely. A Monaco is nagyot megy az elmúlt hetekben, viszont idegenben nem igazán tudnak hatékonyak lenni.

A gólokat most is várhatjuk, így aki nem szeretne a meccs kimenetelére fogadni, annak ajánljuk azt, hogy mindkét együttes gólt szerez, valamint azt is, hogy két és fél gólnál több esik majd a találkozón.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.70 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső