Rennes – Olympique Marseille: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 12.
Rennes
Teljesítmény:
V N N V V
  • Roazhon Park
  • Május 14. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Olympique Marseille
Teljesítmény:
N D V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Azt hiszem, a Rennes – Olympique Marseille mérkőzés a forduló rangadója. Az ötödik helyen álló Rennes nemrégiben az ezüstre hajtott, aztán a bronzra, most pedig már csak az ötödik helyen vannak. És csak egyszer volt szükséges kikapniuk, hogy két helyet hátrébb csússzanak. Kiélezett a bajnokság utolsó pár fordulója, még mindig nem tudni, hogy ki lesz ott a BL-ben, az EL-ben és az EKL-ben.

Jorge Sampaoli csapata, amennyiben nyer, jó eséllyel megcsípi az ezüstöt, ami a tavalyi teljesítményük után szép fejlődés, ha pontot veszítenek, akkor a Monaco is befuthat. De annyi féle-fajta forgatókönyv létezik, hogy egy novellába is beleférne. Szóval még nem matekozunk.

Az biztos, hogy jó meccsre van kilátás, mert kellenek a pontok mindkét félnek. A Rennes otthon elképesztő, a Marseille idegenben hozta a több pontot, megbízhatóan szállítják a pontokat máshonnan.

Minden információt összegyűjtve igyekszünk kitalálni, hogy melyikük nyeri a meccset, valamint próbálunk más piacokon is szétnézni, van-e olyan, amire megéri kockáztatni.

Rennes

Az élcsapatok közül a legnagyobb vesztes a Rennes, akik egy vereség után csúsztak hátra két pozíciót, így BL-indulás helyett most EKL-indulást érő helyen állnak. Oké, szép ez is, tekintve, hogy olyan csapatok vannak mögöttük, mint a Lyon és a Lille, akik tavaly nagyon jók voltak. De azért na… Gondoljátok el, mennyivel kevesebb pénz jár a harmadik számú kupáért, mint az első számúért.

Nekik jó hír, hogy még van két forduló. Rossz hír, hogy pont a Marseille-jel játszanak. Bár otthon nem kell félteni Terrieréket, 13-1-4-es mérleggel rendelkeznek, senki nem lőtt többet, és csak a PSG kapott kevesebbet saját közönsége jelenlétében.

De tény, a tegnapi vereség nagyon rosszkor jött. A Nantes elleni mérkőzésre mi is adtunk egy ötletet nektek, két és fél gól feletti eredményre gondoltunk, és mivel a kanárik 2-1-re győztek, mi is nyertünk.

Florian Tait góljával még a Rennes vezetett, ám a kupagyőztes fordítani tudott.

Mindez tehát azt jelenti, hogy 62 ponttal ötödik helyen áll a Rennes, előttük a Nice 63-mal, jön a dobogó alsó fokán a Monaco 65-tel és a Marseille pedig 68-cal második.

Az előbb említettem, hogy egyetlen vereség okozta a Rennes vesztét. Ez nem teljesen fedi a valóságot. Hiszen az elmúlt öt meccsükön kétszer is kikaptak, de az csak annyit jelentett, hogy a gárdát megközelítették, az előzéseket meg most hajtották végre.

Nayef Aguerd visszatérése sokat érhet, a védőt két meccsre meszelte el a szövetség, miután kiszórták a Lorient elleni találkozón.

Alfred Gomis is felépült, már a Nantes ellen is ő védett, Alemdar visszakerült a kispadra. Loic Badé, Kamal-Deen Sulemana és Jeremy Gelin még mindig sérült.

A várható kezdőcsapat:

Gomis – Traoré, Omari, Aguerd, Truffert – Majer, Santamaria, Tait – Bourigeaud, Laborde, Terrier

Egymás elleni meccsek:

Az utolsó három meccset mindig a hazai csapat nyerte meg, kétszer a Marseille, egyszer a Rennes győzött. Idegenbeli győzelemre 2020. óta nem volt példa. A mérleg az égszínkékmezesek felé billen, ha az utolsó öt mérkőzést nézzük: Háromszor nyertek ők, egyszer a Rennes, egy mérkőzés iksszel ért véget.

Ősszel a Marseille az első félidőben még nem találta a fogást Bruno Génésio csapatán, a másodikban viszont Dieng és Harit is betalált, így azért viszonylag simán győzték le a vendégeket.

A Roazhon Parkban is fölényben a Marseille, szintén az utolsó öt meccs alapján kétszer ők győztek, két döntetlen született és a hazaiak csak egy alkalommal tudtak meccset nyerni.

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.19.Ligue 1
marseille
2:0
rennes
Ligue 1
2021.03.10.Ligue 1
marseille
1:0
rennes
Ligue 1
2020.12.16.Ligue 1
rennes
2:1
marseille
Ligue 1
2020.01.10.Ligue 1
rennes
0:1
marseille
Ligue 1
2019.09.29.Ligue 1
marseille
1:1
rennes
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Olympique Marseille

Nagyon egyszerű a helyzet Jorge Sampaoli számára. Amennyiben a csapat szombaton nyer, akkor ezüstérmes. Nincs szükség semmire, számolgatásra, izgalomra meg a többire, fixen megvan a dobogó második foka is. Ennek mondjuk akkor lenne igazán jelentősége – a befejezés előtt eldönteni a dolgokat -, ha a Marseille bejutott volna a Konferencia-liga döntőjébe. De nem tették, a Feyenoord ellen 3-2-es összesítéssel kiestek.

Maradt a bajnokság, és a hétvégén búfelejtőként legyőzték 3-0-ra a Lorient együttesét. Itt jobban ment a gólszerzés, mint a hollandok ellen, Ahmadou Dieng, Matteo Guendouzi és Gerson góljaival simán léptek át a kiesőjelöltön.

Talán még jól is jön a Marseille-nek, hogy nem otthon játszanak, idegenben ugyanis jobb teljesítményre képesek. Konkrétan nincs még egy annyira jó csapat vendégségben, mint az Olympique. 39 pontjukkal még a PSG-re is hét pontot vernek, 12-szer győztek, háromszor ikszeltek és háromszor kaptak csak ki, utolsó öt meccsükön négy alkalommal nyertek.

Dimitri Payet, Konrad de la Fuente és Leonardo Balerdi a maradék két meccsen biztosan nem játszanak, Arkadiusz Milik is efelé tart, május végére datálják a visszatérését, amikor már nem igazán lesz forduló…

A várható kezdőcsapat:

Mandanda – Saliba, Caleta-Car, Peres – Rongier, Kamara – Ünder, Guendouzi, Gueye, Gerson – Dieng

Tippelde

A Rennes otthon 48 gólt szerzett, a Marseille idegenben 30-at. Nem is kell több ahhoz, hogy a két és fél gól feletti opció szóba kerüljön. Szerintünk egyértelmű, hogy gólokat várhatunk a találkozótól, még úgy is, hogy a Rennes-t otthon nehéz átejteni.

Az over 2,5 mellett az is tetszik, hogy mindkét fél hálóba talál, ez egy olyan mérkőzés, ahol a döntetlennel nem mennek sokra…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.72 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.73 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.73 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső