West Ham United – Manchester City: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 12.
West Ham United
Teljesítmény:
N V V V V
  • London Stadium
  • Május 15. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Manchester City
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Karnyújtásnyira a bajnoki címtől a Manchester City. Két forduló van hátra, és úgy gondolom, ha valamikor bukhat Pep Guardiola csapata, az most lesz, a West Ham otthonában. Igaz, ezt mondtam a Newcastle United elleni mérkőzésen, aztán tudjuk, mi lett annak a vége.

De kétségtelen, hogy ez a meccs tűnik nehezebbnek, nem az utolsó fordulós.

Úgy tűnik, a West Ham, ha nehezen is, de kihasználta a Wolves gyengélkedését, és most már minden valószínűség szerint elérik legalább a hetedik helyet. De ezzel nem biztos, hogy meg is lesznek elégedve, jobb lenne a hatodik. Ami ott van egy karnyújtásnyira. A Manchester Unitedet meg lehet fogni, semmi más nem szükséges ehhez, mint hogy megverik a Cityt. Pofonegyszerű, igaz?

Hát, nem. Ez nem az, és ezt a bukmékerek is tudják, ezért látható olyan szorzó a vendégek győzelme mellett, ami minket nem igazán hozott lázba. Ám születhet még meglepetés a West Ham United – Manchester City találkozón.

West Ham United

Sorozatban négy vereség után sikerült végre győznie a West Ham együttesének. David Moyes és fiai gyenge időszakon vannak túl, kettős vereséggel búcsúztak az Európa-liga elődöntőjében az Eintracht Frankfurttal szemben, és közben – mivel az EL-re fókuszáltak – a bajnokságban sem jöttek a pontok.

Ennek ellenére nem csúsztak le a nemzetközi kupaindulásról, és emiatt nagy köszönetet mondhatnak a Wolverhamptonnak, akik szintén képtelenek voltak győzni, pedig egy három pont már elég lett volna ahhoz, hogy beérjék a londoniakat.

Szóval, négy meccs után tudtak győzni, és most a drukkereket az sem érdekli, hogy ez a Norwich ellen volt. Nagyon kellett egy siker, a 4-0-s győzelem miatt egy kicsit visszajött az önbizalmuk a záró két fordulóra. Még mindig lecsúszhatnak a nyolcadik helyre, de a Manchester United együttesét is megelőzhetik. Az Európa-liga nagy motiváció, nagyobb, mint a biztos Konferencia-liga indulás…

A kanárik ellen Said Benrahma volt elemében, a támadó középpályás kétszer is a hálóba gurított, Michail Antonio és Manuel Lanzini szintén betalált.

Hazai pályán két meccset nyeretlen a csapat, 9-4-5-ös mérlegük van, okoztak már itt kellemes meglepetést, például a Chelsea-t és a Liverpoolt is legyőzték idén. Meg kiejtették a Sevillát az EL-ből.

Nem örülhettek teljesen a sikernek a kalapácsosok, Craig Dawsont, Michail Antoniot és Said Benrahmát is le kellett cserélni, egyikük játéka sem tuti vasárnap. Aki biztosan nem játszik, az Angelo Ogbonna.

Tomas Soucek visszakerülhet a pályára, nem akar Moyes sem ész nélkül támadni, mint a Norwich ellen.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Coufal, Dawson, Zouma, Cresswell – Soucek, Rice – Fornals, Lanzini, Benrahma – Bowen

Egymás elleni meccsek:

Hivatalosan a West Ham 2015 óta nyeretlen a Manchester Cityvel szemben. Nem hivatalosan viszont van egy győzelmük az idei szezonból. A Ligakupában ugyanis 0-0-s rendes játékidőt követően tizenegyesekkel győzték le Guardioláékat. A hazaiaktól senki nem hibázott, a vendégektől viszont igen, Phil Foden nem tudott kapuba találni.

Ez egy kivétel, a Manchester City nagy többségben hozza a meccseit. A bajnokin már nyerni tudtak egy hónappal később, de az sem volt könnyű meccs. A jó formában focizó WHU ugyan csak 2-0-nál, a hosszabbításban szépített Lanzini révén, de nem volt olyan magabiztos a Man City. Az ő részükről Ilkay Gündogan és Fernandinho találtak be.

Az utolsó két meccsük a kalapácsosoknál döntetlennel ért véget, előtte a City fölényesen nyerte a találkozókat. Kétszer négyet rúgtak, egyszer pedig ötöt. Hazai győzelemre 2014-ben került sor…

Előző 5 meccs eredménye
2021.11.28.Premier League
man city
2:1
west ham
Premier League
2021.10.27.Angol Ligakupa
west ham
5:3
man city
Angol Ligakupa
2021.02.27.Premier League
man city
2:1
west ham
Premier League
2020.10.24.Premier League
west ham
1:1
man city
Premier League
2020.02.19.Premier League
man city
2:0
west ham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Manchester City

Hát, ha valaki azt hitte, hogy a Cityt megfogja a Real Madrid elleni vereség a BL-ben, az tévedett. Mi azt hittük, de inkább éhesek lettek a sikerre. Két meccsükön tíz gólt rúgtak, ötöt vágtak a szarkáknak, és a hét közben ötöt vágtak a Wolvesnak is. Kevin De Bruyne mesternégyest szerzett, így az under 2,5-es tippünk… Nem volt jó döntés.

Már csak két meccset kell megnyerniük a bajnoki címhez, ha ez nem sikerül, akkor lényegében trófea nélkül zárnak, ami úgy elképesztő, hogy az elmúlt hat évben egymilliárd fontot költöttek átigazolásokra. Ez a napokban megint megnőtt, hiszen kifizetik Erling Haaland kivásárlási árát. Kell is egy középcsatár, egy klasszikus gólvágó, mert sem Gabriel Jesus, sem Phil Foden, sem Jack Grealish, sem Raheem Sterling nem az.

Idegenben a City a legjobb csapat, 14-3-1-es mérlegük van, 39 lőtt góljuk, 9 kapott…

Esélyt adhat a hazaiaknak, hogy szinte a teljes védelem kiesett. John Stones és Kyle Walker nem játszik már idén, most kiesett Rúben Dias és Aymeric Laporte és a vészhátvéd, Fernandinho is.

Így minden jel szerint Rodri játszik majd középső védőt Nathan Aké mellett.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – J. Cancelo, Rodri, Aké, Zinchenko – B. Silva, Gündogan, De Bruyne – Mahrez, Sterling, Foden

Tippelde

Nem állítjuk, hogy a West Ham nyerhet. De ezzel a védelemmel a City tálcán kínálja a gólt Bowenék számára. És nem azért, mert rossz játékosok alkotják a négyest, hanem mert nincsenek összeszokva, Rodri pedig nem is védő.

Mondanom sem kell, a tíz gólt szerző City is be fog találni, szóval úgy döntöttünk, hogy a legjobb az, ha arra fogadunk, hogy mindkét csapat lő legalább egy gólt.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.80 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső