Rennes – Toulouse: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 november 10.
Rennes
Teljesítmény:
D D N D N
  • Roazhon Park
  • November 12. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Toulouse
Teljesítmény:
V V D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Rennes ott folytatta, ahol a tavalyi évben abbahagyta. Gyengébb volt ugyan a kezdés, de már ismét ott vannak a dobogó körül, sőt, konkrétan ők a harmadik helyen állnak. Bruno Génésio együttese maximálisan megérett a feladatra, hogy Franciaország élcsapatai közé tartozzon, még úgy is, hogy közben azért voltak átalakítások nyáron. Úgy gondolom, ebből nagyon jól jött ki a csapat.

Remek formában várják mostani ellenfelüket, a Toulouse-t, akik úgy viselkednek, mint egy újonc. De a jobb fajta újoncra kell itt gondolni. Az együttes a középmezőnyben, és bár az utolsó két meccsüket nem tudták megnyerni, határozottan ők a legjobbak az Auxerre és az AC Ajaccio mellett.

Meg is vagyok lepve, hogy a fogadóirodák ilyen szorzókat adtak a meccsre, ugyanis elég egyértelműnek tűnik a helyzet, mégis viszonylag magas a Rennes győzelme. 1.50-et adnak most rá, míg a Toulouse győzelmére 5.50-et, közben a döntetlen 4.50.

Mondjuk van ebben is logika, a francia bajnokság sokszor eléggé kiismerhetetlen, és a kiscsapatok is tudnak meglepetést okozni. Még egy olyan stadionban is, mint a Rennes-é, ahol a hazai gárda sorra nyeri a meccseit…

Jöjjön a Rennes – Toulouse találkozó!

Rennes

Bruno Génésio együttese valósággal szárnyal, a Rennes most már több mint két hónapja veretlen, és ez nem csak a Ligue 1-re igaz, hanem az Európa-ligára is.

A csapat ott indulhatott, és nagy csatát vívtak a Fenerbahce gárdájával a csoportelsőségért. Az végül nem lett meg, két ponttal maradtak le Szalai Attiláék mögött, ám három győzelemmel és három döntetlennel magabiztosan jutottak tovább a második helyen, februárban majd a Shakhtar Donetsk együttesével fognak játszani. Tehát bőven van rá esély, hogy még egy kört menjenek…

Szépen haladnak közben a bajnokságban is, már összesen nyolc győzelmet arattak, négyszer ikszeltek és csak kétszer kaptak ki.

Az egyik döntetlent épp a hétvégén szerezték, idegenben nem tudtak nyerni a Lille ellen. Mondhatjuk, hogy ez belefér, de a Monaco és a Marseille is nyert, így megközelítették Xekáéket, sőt, a Lens győzelme miatt öt pontra nőtt a különbség köztük és a második helyezett között. Tehát nyilván, annyira nem jött jól ez a döntetlen.

A csapat gólját egyébként Benjamin Bourigeaud tizenegyesből szerezte. És hálát adhatnak, hogy ez az egy pont összejött, ugyanis a statisztika alapján a Lille sokkal jobb volt, 19 kapura tartó lövésük volt, míg a Rennes-nek 2. Az egész meccsen…

A Rennes hazai mérlege a második legerősebb, majdnem olyan jó, mint a Lensé. Viszont míg utóbbi csak győzött, addig a Rennes-nél becsúszott egy vereség még korábban…

A Lille elleni mérkőzésen Birger Melinget kiállították, így a norvég játékos nem játszhat szombaton. Rajta kívül vannak még sérültek is, ráadásul fontos játékosok. Joe Rodont a nyáron igazolták Nayef Aguerd helyére, és rögtön alapemberré vált, ő sérülés miatt nem játszhat, ahogy Martin Terrier, Baptiste Santamaria, Kamal-Deen Sulemana és Warmed Omari is.

A várható kezdőcsapat:

Mandanda – Traoré, Wooh, Theate, Truffert – Xeka, Majer – Bourigeaud, Gouiri, Tait – Kalimuendo

Egymás elleni meccsek:

Tavalyi idényben nem játszottak, tekintve, hogy a Toulouse a másodosztályban szerepelt, előtte viszont oszlopos tagja volt az első osztálynak. Így onnan tudunk nézelődni, milyen meccseket is játszottak. Meg kell, hogy mondjam, fölényben a Rennes, hiszen a legutóbbi öt találkozóból hármat nyertek meg, és nem is kaptak ki ellenfelüktől, a maradék két mérkőzés döntetlen lett.

2017-ben tudott utoljára nyerni a Toulouse, azóta a Ligakupában és a Ligue 1-ben is főként a Rennes nyert.

A helyzet hasonlóan jó a Rennes szempontjából otthon, még jobb is, hiszen öt meccsből négyet behúztak, és a Toulouse-nak csak egy döntetlent sikerült összehoznia.

Gólok terén nem lehetett panasza a szurkolóknak, a két és fél gólt háromszor is elérték itt, és ötből négyszer mind a két csapat a hálóba talált.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.29.Ligue 1
toulouse
0:2
rennes
Ligue 1
2019.10.27.Ligue 1
rennes
3:2
toulouse
Ligue 1
2019.05.05.Ligue 1
toulouse
2:2
rennes
Ligue 1
2018.09.30.Ligue 1
rennes
1:1
toulouse
Ligue 1
2018.04.29.Ligue 1
rennes
2:1
toulouse
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Toulouse

Nem is olyan régen esett szó az együttesről, amelytől elpártolt a szerencse. A Toulouse az utóbbi öt meccséből egyet tudott megnyerni, az utolsó helyen álló Angers együttesét nagy nehezen 3-2-re. Előtte és utána jött egy döntetlen, valamint az elmúlt két hétben kétszer kikaptak. A Lens elleni meccsükre mi is tippeltünk – ellenük fogadtunk -, most hétvégén pedig hazai pályán kaptak ki 2-0-ra a Monaco ellen.

Az ilyen vereségek beleférnek, hiszen a Toulouse idei célja csak a bentmaradás kivívása, ami – elnézve néhány csapatot – sima ügy lesz. Valahogy a franciáknál mindig van egy vagy két csapat, amelyik kiemelkedik (negatív irányban), és hamar eldől, kik lesznek a kiesők.

És most a Toulouse biztonságban van. Egyelőre. Azért ezt mondom, mert az Ajaccio csak öt pontra van tőlük…

A csapat 4-4-6-os mérleggel rendelkezik, a pontok többségét hazai pályán szerezték, idegenben csak egy győzelmük és egy döntetlenjük van, a többi mérkőzésen kikaptak, ezzel az egyik leggyengébb csapat az övék Franciaországban ebből a szempontból.

Sérültek terén nincs változás: Rhys Healey és Guillaume Restes nem játszhat, a többiek bevethetők.

A várható kezdőcsapat:

Dupe – Keben, Rouault, Nicolaisen, Sylla – Dejaegere, Spierings, van den Boomen – Ratao, Aboukhlal, Birmancevic

Tippelde

Szerintem ez a mérkőzés is egyértelmű. Bár a Rennes most megbotlott, talán pont azért fognak még jobban hajtani. Van esélyük elszakadni a mögöttük levőktől, valamint a Lens együttesével is tartani kéne a lépést.

A Toulouse gyengélkedik, idegenben nem is megy nekik. Szóval szerintünk sima győzelmet fog majd aratni a Rennes gárdája.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.49 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.50 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső