Monaco – Olympique Marseille: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 november 10.
Monaco
Teljesítmény:
N N N D V
  • Stade Louis II
  • November 13. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Olympique Marseille
Teljesítmény:
N V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És a napot egy rangadóval zárjuk, a francia bajnokság 15. fordulójának legnagyobb nevű meccsével. A Monaco fogadja hazai pályán az Olympique Marseille együttesét. Alapból két tényleg nagy múlttal rendelkező együttesről beszélünk, de nem csak ezért rangadó ez. Hanem azért is, mert a tabellán egymás mellett állnak, ugyanannyi pontot gyűjtve, ugyanolyan mérleget összehozva. Mindössze az a különbség kettejük között, hogy a Marseille-nek jobb a gólkülönbsége. A hazaiak Európában elérték a céljukat, sikerült továbbjutni az Európa-ligából, igaz, csak második helyen, emiatt egy plusz kört kell játszaniuk, tegnap pedig megtörtént a sorsolás is. Majd erről később.

Ezzel szemben a Marseille egy 95. percben kapott góllal bukta el az EL-t, egészen elképesztően durva körülmények között estek ki… Erről is majd később.

Ami a bajnokságot illeti: A Monaco gyenge kezdés után kezd magára találni, a Marseille egy erős kezdés után esett vissza. Nagyon érdekes mérkőzésre van kilátás.

Ahol a bukmékerek szerint esélyesebb a hazai csapat, 2.20-at adnak a győzelmükre, közben a vendégekre 3.10-et, és ott van még az iksz is, ami 3.50-et ér most.

Következzen a Monaco – Olympique Marseille találkozó!

Monaco

Bár mostanában a Monaco gyengélkedett, de amikor kellett, összeszedték magukat. Igaz, jobb lett volna, ha a Groupamában jön ez a felismerés… A csapat ugyanis a Fradi elleni mérkőzésen csak 1-1-et ért el, habár az egész első félidőt ők uralták. De Zachariassen egyenlített, és így a Monaco a hatodik fordulóban úgy lépett pályára, hogy még ki is eshetnek. És ha nyernek, akkor is maximum a második helyen végezhetnek…

Hát, nyertek, nem nagyon kellett izgulni a Crvena zvezda elleni mérkőzésen, Kevin Volland hamar rúgott kettőt, aztán egy öngóllal már háromgólos volt az előnyük, végül a német támadó megrúgta saját maga harmadik találatát.

Így a csapat a Fradi mögött továbbjutott, februárban majd a Bayer Leverkusen együttese vár rájuk. Azt mondom, meglehet a továbbjutás. És érdekes meccs várható Volland számára, aki anno a gyógyszergyáriaktól igazolt a Monacohoz.

A bajnokságban is magára talált a csapat, miután kikaptak a Lille-től, legyőzték az Angers-t és a hétvégén a Toulouse-t is. Ezúttal Aleksandar Golovin és Breel Embolo találtak a hálóba.

A csapat most az ötödik, és ahogy feljebb már mondtam, ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint a Marseille. Meg a Lorient, akik a hatodik helyen vannak, de ők épp most kezdenek visszacsúszni…

Otthon idén nem annyira megy. Legalábbis a kezdés borzalmas volt, és csak az utóbbi másfél hónapban sikerült valamennyire feljavítani a mérlegüket. Négy mérkőzés óta veretlenek, ebből hármat meg is nyertek, de még így is csak 3-2-2-vel állnak. Ami azért egy francia élcsapattól, amely minimum a Bajnokok Ligája indulásra hajt, kevés.

Legutóbb Benoit Badiashile nem játszhatott eltiltás miatt, a fiatal védő viszont most már visszatérhez. Willem Geubbels és Myron Boadu sérültek, rájuk nem számíthat Clement.

A várható kezdőcsapat:

Nübel – Vanderson, Disasi, Maripán, Caio Henrique – Fofana, Camara – Martins, Volland, Golovin – Ben Yedder

Egymás elleni meccsek:

A gólok számán nem mindig látszik, de elég izgalmas meccseket szoktak játszani a felek. Tavaly a Monaco és a Marseille is egy mérkőzést nyert, mindketten idegenben tudtak győzni. Ősszel a Marseille 2-0-ra, mikor a Monaconak még nagyon nem ment, aztán tavasszal már az új edzővel a padon győzték le a Velodrome-ban a Marseille-t 1-0-ra.

Nagyon csapkodó meccseik vannak. Kétszer a Marseille, háromszor a Monaco tudott nyerni, döntetlent 2019-ben láttunk utoljára.

Bár a Monaco hazai pályán kifejezetten jó volt mindig is, a Marseille-nek ez egy kellemes pálya, az elmúlt időszakban háromszor is legyőzték a hercegségbelieket a II. Lajosban.

Általában a gólok is potyognak, csak tavaly nem érték el a két és fél gólt, előtte születtek nagyon izgi eredmények, mint a 2019-es 3-4, vagy a 2018-as 2-3.

Előző 5 meccs eredménye
2022.03.06.Ligue 1
marseille
0:1
monaco
Ligue 1
2021.09.11.Ligue 1
monaco
0:2
marseille
Ligue 1
2021.01.23.Ligue 1
monaco
3:1
marseille
Ligue 1
2020.12.12.Ligue 1
marseille
2:1
monaco
Ligue 1
2019.10.30.Francia Ligakupa
monaco
2:1
marseille
Francia Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Olympique Marseille

Nem jött a meglepetés, a két Olympique meccsét a Marseille nyerte, bármennyire is gyenge formában vannak, Igor Tudor a legjobbkor húzta elő a nyertes taktikáját.

A Lyon elleni találkozón úgy kellett a győzelem, mint egy falat kenyér, a Marseille-t ugyanis egyre-másra érte csalódás az elmúlt időben. Egyrészt drámaian estek ki a Bajnokok Ligájából, sőt, a legvégén még az Európa-ligát is elbukták, a bajnokságban pedig mélyrepülésbe kezdtek, és sorozatosan gyengébb eredményeket értek el.

Így történhetett meg, hogy a második helyről egészen a negyedikig csúsztak vissza.

De a Lyon ellen érkezett Samuel Gigot és góljával a Marseille megnyerte a meccset.

A Marseille összesített mérlege most 8-3-3, és ez volt ennél sokkal sikeresebb is, de az elmúlt időszak ezt is kicsit elcsúfította. Hazai pályán jobbak, de azért nincsenek idegenben elveszve, 3-2-1-es mérlegük van, és hat meccsen csak négy gólt kaptak.

Tudor rendelkezésére ismét nem áll Pablo Ruiz, valamint Eric Bailly sem, és megsérült Daouda Gueye is.

Gólja után Gigot a csapatban marad, így Sead Kolasinac szorul a kispadra. Dimitri Payet abszolút kiesett a pikszisből, alig játszik, Harit és Ünder is előtte van a sorban, sőt, nem is beszéltünk még Matteo Guendouziról.

A várható kezdőcsapat:

Lopez – Mbemba, Gigot, Balerdi – Clauss, Rongier, Veretout, Tavares – Guendouzi, Harit – Sánchez

Tippelde

Az eddigi meccsekből kiindulva ebből még valami nagyon izgalmas is lehet. A Monaco hazai pályán most kezdi magát megtalálni, a Marseille egy sokmeccses nyeretlenségi sorozatot tudott lezárni.

Bízunk abban, hogy a tavalyival ellentétben, most megint a góloké lesz a főszerep. Két és fél gól feletti eredmény a tippünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.67 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.66 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.66 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső