Rosenborg – Tromsö: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 július 22.
Rosenborg
Teljesítmény:
D N D N N
  • Lerkendal Stadion
  • Július 23. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Tromsö
Teljesítmény:
V D N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A sok vasárnapi meccs közben egy kicsit visszatérünk szombatra, a Rosenborg – Tromsö meccset sem akartuk kihagyni. A döntetlenkirály a másik döntetlenkirály ellen, ez a két együttes ikszelt eddig a legtöbbször. Győzelmek terén viszont a Rosenborg jobban áll, így jelentős különbség van közöttük, ám tegyük hozzá azt is, hogy a Tromsö több mérkőzése elmaradt ilyen meg olyan okok miatt. Néha a covid miatt, aztán a norvég pilóták sztrájkja tett keresztbe nekik… Így ők csak 12 meccsnél járnak, míg van, aki már 16-nál. Nem reális az osztályozós helyezésük, de ezt az egész helyzetet nem lehet csak az elmaradt meccsekre fogni, a Tromsö 12-ből 2 meccset nyert meg, a fő ok ez inkább, nem más.

A Rosenborg az ötödik helyről várja a folytatást, mostanában korrekt játékot mutatnak be, egy ideje már veretlenek, de a döntetlenek miatt igazán nem tudják megközelíteni az éllovasokat.

Ez egy olyan meccs, amit a rekordbajnoknak kötelező lenne megnyerni, de mondanom sem kell, az iksz is egy nagyon reális eredmény lehet.

Rosenborg

Még mindig csapongó a Rosenborg együttese, de attól még holtversenyben ők kaptak ki a legkevesebbszer a bajnokságban. Előbbre is állhatnának, ha ne lenne annyi döntetlenjük. Mondjuk akkor ennyi erővel a Kristiansund is lehetne előrébb, ha nem lenne annyi veresége… De értitek a logikát, van azért különbség a kettő között.

A szurkolók nagyon szeretnék, ha a Rosenborg végre újra régi fényében tündökölne. Egyelőre úgy tűnik, hogy bajnoki cím nem lesz, már most 11 pontos lemaradásban vannak, ám ez még lejjebb vihető 9-re, ha hozzák azt a meccsüket, ami korábban elmaradt.

Utolsó vereségüket a Lilleström ellen szenvedték, azóta két mérkőzést megnyertek, kettőn pedig döntetlent játszottak. A Kristiansund és a Jerv elleni siker azért papírforma, a Viking elleni döntetlen sem feltétlenül rossz eredmény, most hétvégén az újonc Aalesund stadionjában játszottak gól nélküli döntetlent.

5-7-2-vel állnak most, a gólszerzésre annyira nem panaszkodhatnak, a kapott gólok száma is a jobbak közé tartozik.

Hazai pályán már csak két veretlen együttes van, a Bodö/Glimt és a Rosenborg. Kétszer annyi lőtt gól van a nevük mellett, mint kapott, ergo igazán erősek a Lerkendalban.

A közelmúltban két fontosabb játékosukat adták el, Emil Konradsen Ceide a Sassuoloba igazolt – télen -, míg Pavle Vagicot a Hammarby vette meg. És igazából egyikük sem lett pótolva.

A januárban érkezett Kjetil Rekdalnak problémás lehet Stefano Vecchia kiesése, a támadó majd augusztus elején áll újra a csapata rendelkezésére, mellette Noah Jean Holm sérült még.

A várható kezdőcsapat:

Hansen – Borkeeiet, Rogers, Giampaoli – Reitan, Jensen, Tagseth, Skarsem, Holse – Fiabema, Saeter

Egymás elleni meccsek:

Jó kis meccseket szoktak egymással játszani, potyognak ezeken a gólok, ritka, amikor két és fél gólnál kevesebb születik. Amikor ez utoljára előfordult, 2021 volt, és egy felkészülési meccsen történt. Azt leszámítva meg alig bírnak magukkal…

Az idén is volt a szezon kezdete előtt egy barátságos mérkőzés, márciusban a Tromsö nyert 2-1-re.

A tavalyi bajnokságban meg a Rosenborg volt jobb, hazai pályán és idegenben is megverték a Tromsöt, egyszer 3-1-re, egyszer 3-2-re. Ironikus, hogy döntetlenjük nem mostanában volt, 2016-ban a kupában ikszeltek utoljára egymással. Pont ők, akik idén egyre másra hozzák az ikszeket…

Ami a Rosenborg hazai teljesítményét illeti, abszolút fölényben vannak, a 2022-es felkészülési meccset leszámítva ide nem győzni jár a Tromsö. Sorozatban négy győztes meccse van a hazaiaknak, a most Helstrup által irányított legények 2017-ben nyertek utoljára a Lerkendal Stadionban.

Ilyen előzményekkel csalódás lenne, ha két és fél gólnál kevesebb születne, persze tudom, hogy nem ezen múlik…

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.12.Eliteserien
rosenborg
3:2
tromsö
Eliteserien
2021.07.18.Eliteserien
tromsö
1:3
rosenborg
Eliteserien
2019.08.10.Eliteserien
rosenborg
5:2
tromsö
Eliteserien
2019.06.23.Eliteserien
tromsö
1:0
rosenborg
Eliteserien
2018.07.07.Eliteserien
rosenborg
2:1
tromsö
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Tromsö

A leginkább a Tromsöt viselte meg a norvég pilóták sztrájkja, mivel a város északon található, a közlekedés autóval és busszal nehézkes, a Tromsö játékosai mindig repülővel mennek az adott mérkőzésre. Ezt most nem tudták megtenni. Mondom, nem csak emiatt maradt el meccsük, hanem a covid miatt is, így kissé csalóka a mostani helyezésük.

De nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy gyengélkednek, sorra jönnek a vereségek, és mindent elárul a tabella, csak két győzelmet arattak eddig.

A legutóbbi bajnoki meccsüket két hete rendezték meg, amikor a Molde otthonába látogattak. Bár Eric Kitolano találatával még ők vezettek, az első helyen álló Molde hamar kapcsolt, és vágott öt gólt Jakob Haugard kapujába.

Legalább a döntetlen-sorozatuk megszakadt, bár nem hinném, hogy így akarták…

Három csapat van, amelyik idegenben még nem tudott győzni: A Jerv, a Kristiansund és a Tromsö.

Utóbbi négy meccsen játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Hét gólt rúgtak, tizenhármat kaptak.

Legjobb tudomásom szerint nincs sérült a csapatban. És legjobb tudomásom szerint oda fognak érni Trondheimbe, ahol a mérkőzést lejátsszák.

A várható kezdőcsapat:

Haugard – Oyvann, Psyche, Gundersen – Vesterlund Nielsen, Opsahl, Jenssen, Tuominen, Nilsen – Ebiye, Kitolano

Tippelde

Hat mérkőzés óta veretlen a Rosenborg, és bár néha még küzdenek a jó játékért, azt tudom mondani, ezzel elégedettek lehetnek. Bár Vecchia hiányzik, van, aki pótolja, a Jerv ellen például a középhátvéd, Rogers rúgott mesterhármast. Hazai pályán jók, míg a Tromsö nem az idegenben.

Legalább két és fél gólt várunk a mérkőzéstől, a Tromsöben is lehet egy gól, de összességében fölényes hazai siker várható ezen a mérkőzésen. A másik tippel csak óvatosan, ennyi kihagyást követően a Tromsö berozsdásodhatott…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.92 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.94 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.94 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső