Hacken – Djurgarden: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 július 22.
Hacken
Teljesítmény:
N N D D D
  • Bravida Arena
  • Július 24. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Djurgarden
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szerintem a legjobbat hagytam a végére. Lehet, hogy a német meccsek mondjuk többeket érdekelnek, de ennél izgalmasabb bajnoki nem lesz a hétvégén. A svéd bajnokság első és második helyezettje feszül egymásnak, abszolút rangadó, ahol a Djurgarden csapatának esélye nyílik az előzésre, ami már jó pár hete lóg a levegőben.

A Hacken szereplése kitart, a tavaly a kiesés elől menekülő együttes most a kezdetek óta az élen áll, most először csúszhatnak le onnan. Ehhez ki kell kapniuk, és a Djurgarden nyilván győzelemre játszik majd. A Hacken nem feltétlenül. A hazai pálya azonban mellettük, bár ők inkább idegenben szoktak jól játszani.

Függetlenül, hogy ki nyeri a meccset, még nem fog eldőlni semmi. A Hacken egy mérkőzéssel amúgy is kevesebbet játszott, tehát vereség esetén is visszaelőzhetnek. A fejeknek viszont jót tenne a siker, és ez mindkét félre természetesen igaz.

A bukik azt mondják, nem lehet megmondani, ki nyeri meg a mérkőzést. Mi kísérletet teszünk rá, de lehet, hogy a gólok mögé menekülünk, azt lehet, könnyebb eltalálni, mint a Hacken – Djurgarden meccs kimenetelét.

Hacken

Én tényleg azt gondoltam, hogy a Hacken összeomlik. Az a két döntetlen sorozatban azt vetítette előre, de új erőre kaptak a fiúk, és két győzelemmel feledtették a botlásukat. Előbb a Mjallbyt győzték le idegenben, majd a Sundsvallt is. Szintén idegenben, és míg a Mjallby elleni találkozó nehéz volt, addig utóbbi csapat ellen fölényes volt a siker, öt gólt rúgtak. Két gólt rúgott a gólfelelős, Alexander Jeremejeff, mellette Even Hovland, Uddenas Oscar és Lars Larsen találtak be.

Maradt így az élen a Hacken, és tényleg azzal nyugtathatják magukat, hogy vereség esetén sincs nagy gond, ha hozzák elmaradt meccsüket majd. 31 pontot gyűjtöttek, mindössze egy vereségük van. Jó formában vannak otthon és idegenben is. Egyetlen vereségüket mondjuk otthon szenvedték el a Göteborggal szemben, és igazán komoly ellenfelük csak egy volt idén, az AIK Stockholm.

Gólszerzésben nincs panasz, overben szintén mivel 6 meccsen 15 gólt rúgtak és 10-et kaptak, ez azért egy dicséretre méltó teljesítmény. Mondjuk a kapott gólok száma nem, az elég sok. Összehasonlításként a riválisok, a Djurgarden és az AIK Stockholm összesen, ketten együtt nem kaptak ennyit.

Legutóbb négy sérültje volt Högmonak, úgy tudom, egyikük sem épül fel. Benie Traoré, Filip Trpchevski, Jonathan Rasheed és Erik Friberg is hiányozni fog.

A várható kezdőcsapat:

Abrahamsson – Totland, Hammar, Hovland, Lund – Gustafsson, Rygaard Jensen, Berggren – Turgott, Jeremejeff, Bengtsson

Egymás elleni meccsek:

A Hackennek most egy négyéves sorozatot kellene most megtörnie, ennyi ideje nem tudták legyőzni a Djurgardent. Zsinórban hét elveszített mérkőzés után kéne most föléjük kerekedni. Nem lesz egyszerű feladat. Itt vannak az elmúlt meccsek, amin látszik, hogy mennyire nem. Nem arról van szó, hogy konkrétan a Djurgarden minden évben kiüti az ellenfelét két meccsen, de mindig jobbak, és mindig több gólt szereznek.

A Hacken 2018-ban nyert, akkor hazai pályán, és nem mellesleg kiütéssel, 5-0 lett az eredmény. Azóta viszont rengeteg minden megváltozott.

A tavalyi évben a Djurgarden 2-1-re győzedelmeskedett hazai környezetben, idegenben pedig 1-0-ra.

A Bravida Arénában ritka a gólzápor, az említett 5-0-s mérkőzést leszámítva nem potyogtak a gólok, négyszer is 2,5 gól alatti eredmény született.

Előző 5 meccs eredménye
2021.12.04.Allsvenskan
hacken
0:1
djurgarden
Allsvenskan
2021.08.01.Allsvenskan
djurgarden
2:1
hacken
Allsvenskan
2020.10.28.Allsvenskan
hacken
0:2
djurgarden
Allsvenskan
2020.08.01.Allsvenskan
djurgarden
3:1
hacken
Allsvenskan
2019.07.28.Allsvenskan
djurgarden
2:0
hacken
Allsvenskan
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Djurgarden

Ki tudja megállítani a Djurgardent? A gárda alaposan erősített, egymás után jönnek a győzelmek, a csapat rangadókat nyer, és szépen fokozatosan törik maguknak az utat. Legutóbb a Varnamo ellen léptek pályára, mi azt mondtuk, hogy a hazaiak nyernek, és kapott gól nélkül hozzák le a találkozót. Maradék nélkül hozták, amit szerettünk volna, 5-0-ra nyertek.

A meccs már az első félidőben eldőlt, Haris Radetinac talált be először, majd Magnus Eriksson is gólt szerzett. Ő nem csak egyet, a második félidőben is betalált, ahogy Emmanuel Banda és Victor Edvardsen.

Fölényes győzelem, és egy olyan üzenet a Hackennek, ami után vakarhatják a fejüket a riválisnál.

Május végén szenvedték el utolsó vereségüket a Kalmar ellen, azóta a Varbergs, a Sundsvall, a Hammarby és a Helsingborg sem tudott mit kezdeni velük.

Láthatóan egyben van a védelmük, ők kapták a legkevesebb találatot, míg a legtöbb lőtt gól is az övék.

Idegenben azért sokszor hibáznak, jó helyezésüket a remek hazai teljesítményüknek köszönhetik. Kétszer nyertek, kétszer ikszeltek és három alkalommal kaptak ki eddig.

Sérült továbbra sincs, csak Elliot Kack, aki még egy meccsen sem tudott pályára lépni.

A várható kezdőcsapat:

Zetterström – Johansson, Hien, Ekdal, Andersson – Banda, Finndell, Eriksson – Radetinac, Edvardsen, Wikheim

Tippelde

Én azért számítok a gólokra. Örülnék neki, és két ilyen offenzív csapattól ez valóban elvárás. A bukik tippjeiből is látszik, ők is számítanak egy gólzáporos találkozóra. Meg úgy egyébként mindenki…

Az over 2,5-ből adja magát nekünk az is, hogy mindkét együttes betalál majd a hálóba. A Hacken szerintem megelégedne egy döntetlennel is, ám a Djurgarden az elejétől kezdve hajtani fog. Jó formában vannak, sok gólt szereznek és egy sikerrel az első helyre kerülnek… A meccs kimenetelét ismételten kihagynánk, bár közelebb állunk a vendégek győzelméhez. Maradjunk annál, hogy két és fél gólnál több esik, és mindkét együttes a hálóba talál.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.50 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső