Rotherham – Burnley: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 17.
Rotherham
Teljesítmény:
V D N D V
  • AESSEAL New York Stadium
  • április 18. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Burnley
Teljesítmény:
D N N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Papíron négy forduló van még hátra az angol másodosztályú bajnokságból, bajnokot azonban még nem tudtak avatni. De lehet, hogy most fognak. A Burnley-nek még öt meccse van hátra, és Vincent Kompany csapata annyit már elért, hogy jövőre biztosan a Premier League-ben lesznek. Ám az még nem biztos, hogy bajnokként vagy második helyezettként kerülnek fel.

Ne legyünk naivak, várhatóan Gudmundssonék bajnokok lesznek, már csak az a kérdés, hogy mikor…

Ahogy számolom, ha most botlik a második helyen levő Sheffield, a Burnley pedig nyer, úgy már behozhatatlan előnyre tesznek szert.

A Burnley-nek semmi másra nem kell figyelnie, csak és kizárólag saját magára. Szerencséjükre könnyebb ellenfél érkezik, bár – ahogy szoktam mondani – a sebzett vad mindig veszélyes. És a Rotherham nevezhető annak. A kiscsapat még nem érte el a céljait, a kiesés elől menekülnek, és csak három pontra vannak a 22., már kieső Readingtől. Nem szórakozhatnak a pályán…

Az online sportfogadás szakértői sima vendégsikert várnak. A Powbetnél 1.65 a Burnley győzelme, 5.50 a Rotherhamé, 3.80 a döntetlen.

Következzen a Rotherham – Burnley mérkőzés!

Rotherham

Sima vereséget szenvedett a hétvégén a Rotherham együttese, ebben mondjuk szerintem egyáltalán nincs semmi meglepetés, az ellenfél a Luton volt, amely egyre közelebb van a bronzérem megszerzéséhez.

Bár nagyon próbálkozott a kiscsapat, a találkozó egészét nézve kijelenthető, egy pillanatra sem volt esélyük, még a pontszerzésre sem.

Az együttesnek az a nagyon nagy szerencséje, hogy az összes közvetlen üldöző mögöttük kikapott (Cardiff, QPR? Huddersfield), így megőrizték a 18. helyüket. Öt meccsük van még hátra, ha 5-6 pontot még tudnak szerezni, azzal meg is lesz a bentmaradás.

De hogy épp a Burnleyvel szemben tudnának pontot szerezni? Az meredek elképzelés. De mivel a vendégek már feljutottak, legyünk őszinték, megcsappant egy kissé a motivációjuk. Teszem hozzá, ha a bajnoki cím nem motivál egy játékost, ott azért nincs minden rendben.

Hazai pályán 8-5-7-es mérleggel rendelkezik a Rotherham, ami kifejezetten jónak mondható.

Matt Taylor legutóbb egy 3-5-2-vel próbálkozott, várhatóan most visszatérnek a 4-3-3-hoz. Az akkori kezdőben egy változás véleményem szerint mindenképp lesz, Cohen Bramall veheti át Leo Führ Hjelde helyét a védelem bal oldalán.

Conor Washington, Viktor Johansson, Grant Hall, Sean Morrison, Bailey Wright és Ben Wiles még mindig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Vickers – Harding, Peltier, Humphreys, Bramall – Rathbone, Coventry, Lindsay – Ogbene, Hugill, Fosu-Henry

Egymás elleni meccsek:

A Burnley hosszú éveket töltött a Premier League-ben, 2016-os feljutásuk óta végig ott voltak, és végül tavaly estek ki. Ezért a Rotherhammel idén játszottak, előtte pedig 2016-ban, tekintve, hogy a kiscsapat itt ragadt. Meg a harmadosztályban.

Friss meccsük nagy izgalmakat hozott, hiszen a leendő bajnok csak nehezen, 3-2-re tudott győzni. Drámai meccs volt, a 91. percben még 2-1-re a vendégek vezettek, Benson a 92. percben, Dervisoglu a 100.-ban talált be.

A Rotherham otthonában eddig öt meccset játszottak, talán meglepő, de a döntetlenekből van a legtöbb, a Burnley egyszer, a Rotherham megint csak egyszer tudott győzni.

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.02.Championship
burnley
3:2
rotherham
Championship
2016.02.20.Championship
burnley
2:0
rotherham
Championship
2015.10.02.Championship
rotherham
1:2
burnley
Championship
2005.03.12.Championship
burnley
2:1
rotherham
Championship
2004.08.10.Championship
rotherham
0:0
burnley
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Burnley

A Burnley játékosai egy picit valószínűleg elveszítették a motivációjukat a szezon hátralévő részére. Egyrészt a legfőbb cél, a Premier League-be való visszajutás már megvan, amiatt nem kell izgulnia egyiküknek sem. A másik pedig az, hogy az előnyük röviddel a vége előtt elég meggyőző. Úgy lehetnek a játékosok, hogy belefér egy kis pihi, egy kis könnyedség, mert innen elbukni a bajnoki címet nem lehet. Valószínűleg igazuk is van.

Most azonban olyan közel került a trófea, amit nem hagyhatnak figyelmen kívül. Mindössze nyerniük kell. Az is lehet azonban – ez ilyenkor mindig felmerül -, hogy a csapat saját közönsége előtt akar bajnok lenni. A hétvégén pedig otthon fogadják a QPR-t, a siker szinte borítékolható.

Szintén a Burnley ellen szól a tény, hogy idegenben nem annyira meggyőzők. Mondom ezt úgy, hogy egyébként idegenben is ők szerezték a legtöbb pontot. Mérlegük 11-7-2, legutóbb épp idegenben nem bírtak a kiesőhelyen levő Readinggel.

Kissé tartalékos lesz a csapat, Nathan Tella ugyanis megsérült. Nincs százszázalékos állapotban Jay Rodriguez és Josh Brownhill sem, őket maximum a kispadra várom.

A múltkori csapathoz képest bizonyára kapusposzton is lesz változás, szombaton Peacock-Farrell állt a kapuban, most viszont Muric fog.

A várható kezdőcsapat:

Muric – Roberts, Dakhil, Beyer, Maatsen – Cullen, Cork – Vitinho, Gudmundsson, Manuel – Barnes

Tippelde

A hétvégi támadójátéka a hazaiaknak kétségbeejtő volt, gyenge, minden elképzelés nélküli. És a Burnley ellen sem ők fognak támadni, ebben biztosak vagyunk.

Lehet, butaság azt gondolni, hogy a Burnley kivár, mégis csak profikról van szó. Plusz, eléggé benne van a pakliban, hogy a Sheffield is nyeri a saját meccsét, így a holnapi siker esetén is összejöhet a hétvégi bajnokavatás.

„Meg is kockáztatom” a vendégsikert ezen a találkozón.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.68 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső