Blackpool – West Brom: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 17.
Blackpool
Teljesítmény:
N V V V V
  • Bloomfield Road
  • április 18. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
West Brom
Teljesítmény:
N D V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lesz majd szó a többi európai kupáról is – bár bevallom, azért bosszantó, hogy ott mennyire nem jöttek nekünk az eredmények -, előtte azonban nem mehetünk el szó nélkül az angol másodosztály eseményei mellett. Kedden és szerdán teljes fordulót bonyolítanak le, és mivel egyre közelebb a finis, egyre nagyobb a feszültség is. Hamarosan kiderül, ki marad bent, ki esik ki, ki jut fel, ki megy a rájátszásba…

A Blackpool – West Brom találkozóval kezdünk, és mondanám, hogy ez sportfogadás tekintetében egy sima meccs… nem az. Hazudnék, hiszen a West Brom már nem olyan magabiztos, mint mondjuk két hónapja, a Blackpool pedig felspannolva várja a találkozót, a bennmaradás reményétől vezetve játszanak majd a hazaiak.

A Greatwinnél ez mit sem számít, ők a vendégeket tartják favoritnak. 1.95 Ajeyiék győzelme, 3.80 a hazaiaké, 3.60 a döntetlen.

Blackpool

Döntetlenre számítottunk a Blackpool hétvégi meccsén, amit a Wigan ellen játszottak. Ez volt az az igazi hatpontos rangadó, hiszen a Blackpool az utolsó előtti helyen áll, a Wigan utolsó. Jerry Yates már a második percben vezetést szerzett a hazaiaknak, ami aztán annak ellenére tartott ki a végéig, hogy a maradék 88 percben meg inkább a Wigan volt veszélyes.

Ezzel a győzelemmel a Blackpool négy pontra közelítette meg a Reading együttesét, valamint a Cardiffot. És már csak négy forduló van hátra. Könnyen lehet, hogy a tavalyi szezon egyik legkellemesebb meglepetése az idény végén távozik.

A csapat ezúttal a WBA ellen otthon fog játszani, ahol a meglévő 38 pontjukból 24-et szereztek. Hat győzelmük van, hat döntetlen és kilenc vereség mellett. Stephen Dobbie várhatóan egyetlen változtatást eszközöl a hétvégi kezdőcsapathoz képest, Sonny Carey kerülhet be a középpályára.

Továbbra is vannak sérültek, amik nehezítik az edző dolgát, ezúttal sem léphet pályára Tom Trybull, Kevin Stewart, Marvin Ekpiteta, Liam Bridcutt, Gary Madine, Shayne Lavery és Charlie Goode sem.

A várható kezdőcsapat:

Grimshaw – Lyons, Thorniley, Nelson, Husband – Anderson, Carey, Fiorini – Bowler, Yates, Rogers

Egymás elleni meccsek:

A Blackpool tavaly jutott fel ismét a másodosztályba, nem mondhatni, hogy sok sikerélményük volt azóta a West Bromwich ellen. Három meccs, tavaly egyszer ikszeltek, egyszer kikaptak, idén ősszel a West Brom hazai pályán 1-0-ra tudott győzni.

A mérkőzés most a Bloomfield Road pályáján lesz, ahol viszont a WBA több mint tíz éve nyeretlen. 2010-ben győztek utoljára. Az is igaz azonban, és ez egy elég fontos tényező, hogy a mögöttünk levő 13 évben összesen háromszor játszottak azóta egymás ellen…

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.01.Championship
west brom
1:0
blackpool
Championship
2022.04.15.Championship
west brom
2:1
blackpool
Championship
2021.11.23.Championship
blackpool
0:0
west brom
Championship
2021.01.09.FA Kupa
blackpool
3:2
west brom
FA Kupa
2011.01.15.Premier League
west brom
3:2
blackpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

West Brom

Fontos győzelmet aratott a hétvégén a West Bromwich, Gera Zoltán egykori csapata ezzel továbbra is versenyben van a feljutást – pontosabban osztályozót – jelentő hatodik helyért. Három pontra vannak a Blackburntól, ötre a Millwalltól. A többiek viszont már behozhatatlan távolságban vannak. Matematikailag nem, de… hamarosan meglesz az is.

Carlos Corberán együttese a lehető legrosszabbkor került gödörbe, a Stoke elleni győzelmet megelőzően folyamatosan bukták el a pontokat.

Talán ez a hétvégi győzelem – ahol egyébként a WBA hátrányból fordított Jayson Molumby duplájával – visszarántja őket a helyes irányba.

Ami miatt vannak kétségeink, az a csapat idegenbeli mérlege. Csak hat győzelmük van húsz mérkőzésen, ötször ikszeltek, kilencszer kaptak ki.

További probléma a hosszú sérültlista: Okay Yokuslu, Adam Reach, Kyle Bartley, Taylor Gardner-Hickman, Dara O’Shea, Grady Diangana, Matt Phillips, és Daryl Dike sem lesz ott a kezdőben. Sem a kispadon.

A várható kezdőcsapat:

Palmer – Furlong, Ajayi, Pieters, Townsend – Molumby, Chalobah – Wallace, Swift, Thomas-Asante – Grant

Tippelde

Egyikük sem engedheti meg a vereséget ilyen közel a befejezéshez. A Blackpool stabil tud lenni, és az új edző jelenléte ösztönözheti a játékosokat. Ha nyerni is tud a vendégcsapat, nagyon nehéz dolguk lesz.

Mi két és fél gól alatti eredményre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.74 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.76 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső