Rotherham – Preston: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 13.
Rotherham
Teljesítmény:
V N D N V
  • AESSEAL New York Stadium
  • Március 14. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Preston
Teljesítmény:
N D D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradunk még egyelőre az angol másodosztálynál, tudjátok, gyengénk ez a sorozat, hiszen jó csapatok szoktak jó meccseket játszani, és a sportfogadás szereplői ezt jó szorzókkal szokták feldobni.

Most a Rotherham – Preston mérkőzés következik. A Rotherhamről idén nem sokat beszéltünk, ritkán kerülnek elő, pedig a Championshippel minden egyes héten foglalkozunk. A kiscsapat csendesen próbálkozik a piros vonal fölött maradni, egyelőre sikerrel. De ez nem azt jelenti, hogy a bajnokság végén is ott lesznek, lehetnek még meglepetések.

Ellenfelük még próbálkozik az első hatba kerüléssel, valljuk be, nem is csinálják rosszul.

Mindkét csapatnak megvan a célja, amitől nem akarnak letérni, és az úton maradáshoz bizony győzelem kell. Na jó, a hazaiak lehet, megelégednének egy döntetlennel is.

Nem könnyű meccs azoknak, akik az online sportfogadás mellett döntenek. Így vannak ezzel a fogadóirodák is, akik szerint a Rotherham picit esélyesebb. 2.60-at fizetnek az ő győzelmükre a Powbetnél, 3.10-et a döntetlenre és 2.90-et a vendégekre.

Rotherham

Eddig sikerrel menekül a kiesés elől a Rotherham csapata. Nemrégiben volt egy jobb szériájuk, amikor sorozatban három mérkőzésen át maradtak veretlenek. Nem tudom, mikor fordult elő velük ilyen ebben a szezonban… gyanítom, hogy nem gyakran.

A jó formának azonban a hétvégén vége szakadt, a csapat a Birmingham otthonában kapott ki, meglehetősen simán. Már az ötödik percben hátrányba kerültek, a szünetre már kialakult a végeredmény, és hiába próbált cserékkel frissíteni a menedzserük, ez mit sem segített.

A Rotherham szerencséjére majd minden üldöző kikapott, a közvetlen rivális Cardiff, a Blackpool, a Huddersfield és a Wigan is. Viszont a QPR nyert, ahogy… ugyebár a Birmingham is. Így ők előztek a pontvadászatban.

A Rotherham 40 pontjának nagy részét otthon szerezte, szám szerint 26-ot. Nem meglepő, hogy a bukik látnak esélyt arra, hogy legyőzik a Prestont.

Sérültekkel a Rotherham is nagyon el van látva, a következő találkozón hat játékos sem szerepelhet. Név szerint Sean Morrison, Domingos Quina, Bailey Wright, Oliver Rathbone, Grant Hall és Ben Wiles sem.

A várható kezdőcsapat:

Johansson – Harding, Blackett, Humphreys, Führ Hjelde – Coventry, Lindsay, Fosu-Henry – Ogbene, Hugill, Ferguson

Egymás elleni meccsek:

Szoros mérkőzéseket játszik ez a két csapat, és csak a helyezésük alapján azt gondolhatnánk, a Preston azért jobb csapat, és fölényben játszanak. Hát nem…

Az utolsó hat találkozó egyikét sem nyerték meg, ellenben a Rotherham háromszor is győzni tudott. A maradék három meccs döntetlen lett, a Preston 2016-ban győzött utoljára.

Az Aessealben is hazai fölényt láthatunk, a vendégek csak kétszer tudtak pontot szerezni, egyszer nyertek, egyszer ikszeltek. Másik három meccsüket az ellenfelük nyerte meg.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.16.Championship
preston
0:0
rotherham
Championship
2021.02.06.Championship
preston
1:2
rotherham
Championship
2020.11.07.Championship
rotherham
2:1
preston
Championship
2019.01.01.Championship
rotherham
2:1
preston
Championship
2018.10.27.Championship
preston
1:1
rotherham
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Preston

A Championship egyik legszürkébb csapatának tartották őket, főleg a szezon elején, amikor alig esett gól a meccseiken. Most mégis esélyük van arra, hogy a következő évet már a Premier League-ben kezdjék meg. Szűk esély, de élhetnek vele a játékosok.

A Preston ugyan csak a 12. helyen áll, de mindössze hét pont választja el őket a hatodik helytől.

Nincsenek rossz formában, az utolsó hat meccsükön nem kaptak ki, négyszer ikszeltek, kétszer nyertek. A hétvégén a Cardiff csapatát verték 2-0-ra, góljaikat Thomas Cannon és Ched Evans szerezték.

Nem játszanak rosszul idegenben sem, az utóbbi hetekben csak az első helyen álló Burnleytől kaptak ki, mellette kétszer nyertek és kétszer ikszeltek. Az utóbbi három találkozójukon egy gólt sem szereztek.

Andrew Hughes és Emil Riis sérültek, utóbbi az idényben nem is játszhat, előbbi hamarosan már pályára léphet. Liam Lindsay eltiltása letelt, így ő újra pályán lehet.

A várható kezdőcsapat:

Woodman – Storey, Lindsay, Cunningham – Potts, Whiteman, Johnson, Fernández – Onomah – Evans, Cannon

Tippelde

Számomra is elég sok a bizonytalanság, így a meccs kimenetelére nem tippelnék.

Maradok annál, ami a legvalószínűbbnek tűnik: A két és fél gól alatti eredménynél.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.56 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.54 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.53 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső