Watford – Birmingham: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 13.
Watford
Teljesítmény:
V D V N D
  • Vicarage Road
  • Március 14. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Birmingham
Teljesítmény:
N D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó angol meccsünk következik. Na jó, lesz még egy olyan, ahol angol csapat fog játszani, de az már egy másik sorozat… A Watford – Birmingham találkozó következik, amely lehet, hogy sokaknak egyértelmű, aki régebb óta mozog az online sportfogadás világában, de azért mégis azt mondom: Óvatosan!

Chris Wilder csapata – a Sheffield és a Middlesbrough mestere a Preston elleni döntetlen után került menesztésre – ugyanis meglepetésvereséget szenvedett az előző fordulóban, és egyre inkább lemondhatnak arról, hogy a következő szezonban már az első osztályban fognak szerepelni.

Nincsenek jó formában, a Birminghamnek pedig bárkivel szemben lehet esélyük. Más kérdés, hogy azért nekik is megvannak a maguk gondjai.

Szóval, ez egy szerintem nagyon is háromesélyes meccs, a bukmékerek viszont hazai győzelemre tippelnek. A 22betnél 1.845 a hazai siker, 3.75 a döntetlen és 4.10 a vendéggyőzelem.

Watford

Mondtam már, a Watford vezetősége úgy cseréli a menedzsereit, mint más a pólóját, és tessék, most itt az újabb edzőváltás. A bemutatkozás Chris Wilder számára nem sült el jól, hiszen a régóta nyeretlen QPR otthonában kaptak ki 1-0-ra. És egyre inkább gondolhatjuk azt, hogy ebből idén nem lesz feljutás.

Az utolsó öt meccsükből egyet sikerült megnyerni, három mérkőzés óta nyeretlenek, a gólszerzés pedig nem az a statisztika, amit szívesen mutogatnak mindenkinek.

A csapat a 11. helyen áll, mindössze hat pontra a Millwalltól, akik már play-off helyen vannak, mégsem gondolnám reálisnak, hogy a lódarazsak odaérhetnek. Persze, ez a Championship…

Hazai pályán fogadják a Birmingham együttesét, ahol már egy jó ideje veretlenek, mérlegük pedig 8-5-4.

Valahol megértem, hogy nem tudnak sorozatosan jó teljesítményt nyújtani, hiszen nincs olyan hét, hogy valaki ne sérülne meg. Most is nyolc sérültjük és egy eltiltottjuk van. Utóbbi Hamza Choudhury, a sérültek pedig Dan Gosling, Francisco Sierralta, Tom Dele-Bashiru, Kortney Hause, Edo Kayembe, Joao Ferreira és Hassane Kamara.

A várható kezdőcsapat:

Bachmann – Cathcart, Hoedt, Porteous – M. Gaspar, Louza, Koné, Sema – Sarr, Davis, J. Pedro

Egymás elleni meccsek:

Az utóbbi időben azért inkább a Watfordnak áll a zászló, ugyebár ők megjárták a Premier League-et is nemrégiben, míg a Birmingham ott maradt a Championshipben. Az utolsó öt mérkőzésből hármat a lódarazsak nyertek meg, egyszer a Birmingham volt jobb, az utolsó találkozó pedig döntetlenre végződött. Akkor még a Birminghamnek jobban ment, igaz, a Watfordnak is.

A Vicarage Roadon azért sokkal inkább billen el a hazai csapat felé a mérleg, az utolsó négy mérkőzésüket egyaránt megnyerték, ráadásul ezeken a találkozókon a Birmingham egy gólt sem tudott rúgni.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.16.Championship
birmingham
1:1
watford
Championship
2021.03.20.Championship
watford
3:0
birmingham
Championship
2020.12.12.Championship
birmingham
0:1
watford
Championship
2015.04.18.Championship
watford
1:0
birmingham
Championship
2014.11.04.Championship
birmingham
2:1
watford
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Birmingham

Volt egy idő, amikor azt mondták a másodosztály ismerői, hogy a Birmingham akár még fel is juthat. Azóta már kiderült, nem, nem fog feljutni, jelenleg közelebb járnak a kiesőzónához, mint a play-offhoz. A realitás az, hogy valahol a középmezőnyben fognak végezni. Semmi újdonság, csak, mint az előző években.

A John Eustace vezette csapat egy ötmeccses nyeretlenségi sorozatot zárt le a hétvégén, a Rotherham csapatát sikerült 2-0-ra megverni. Sokat segített a korai gól, amelyet Reda Khadra szerzett, majd még a védelem oszlopa, Kevin Long is kapuba talált.

A gárda most a 18. helyen áll, és a meccs előtt az idegenbeli mérlegük nem túl biztató: 5-4-8, az utóbbi három meccsen egy pontot szereztek.

Sok a sérült a vendégeknél is: Gary Gardner, Dion Sanderson, Jobe Bellingham, Josh Williams, Troy Deeney, Krystian Bielik nem játszhat.

Ja, és Juninho Bacuna eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Ruddy – Long, Dean, Trusty – Colin, Hall, Mejbri, Chang, Khadra – Hogan, Jutkiewicz

Tippelde

Jó hazai bemutatkozás szükséges Wildertől, mert még addig sem marad, mint elődei.

A hazai sérültek sokat nyomnak a latba, de nem annyit, mint a vendégek kiesői. Véleményünk szerint szűk hazai sikerrel zárul a meccs.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.86 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.87 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső