Salernitana – Atalanta: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 11.
Salernitana
Teljesítmény:
V D D N D
  • Arechi
  • Május 13. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Atalanta
Teljesítmény:
V N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Amikor legutóbb ez a két csapat egymás ellen játszott, 90 perc alatt tíz gólt láthattunk. Egy hasonló – nem feltétlenül ebben az elosztásban – most is jól esne, mégis csak a gólok miatt nézzük a focit. No meg vannak, akik a sportfogadás miatt követik.

A Salernitana – Atalanta találkozó mindkét csapatnak fontos, ugyanis egyikük sem érte el a célját. Még. Lehet, hogy nem is fogja. Paulo Sousáék nem szeretnének kiesni, Gian Piero Gasperiniék pedig nagyon szeretnének európai kupában részt venni.

Az Unibet szorzói alapján egyértelmű a helyzet: Az Atalantára 1.64 jár, a Salernitanára 5.10, a döntetlenre 4.10.

Salernitana

Nem sűrűn kapott ki a Salernitana, mióta Paulo Sousa átvette az irányítást. A salernóiak inkább a döntetleneket gyűjtögették a portugál edző kezei alatt, azonban a hétvégén némiképp váratlan vereséget szenvedtek. Az ellenfelük az Empoli volt, amely a tavasszal ismételten visszaesett, ahogy tavaly is. Ez a győzelem nekik úgy kellett, mint egy falat kenyér, a Salernitana pedig még papíron kieshet. Egyébként a meccs 2-1 lett, a vendégek gólját Krzysztof Piatek szerezte.

Izgulhat tehát még a csapat, bár egyre valószínűtlenebbnek tűnik, hogy a nyolcpontos előnyüket leadnák a maradék négy fordulóban. Ahhoz a Speziának nagyon bele kellene húznia. Meg a Veronának és a Leccének is.

Hazai pályán fogadják most az Atalantát, ahol eddig 5-6-6-os mérleget sikerült összehozni. Ez nem rossz, de a jótól is messze van. Amire viszont büszkék lehetnek, hogy hazai környezetben régóta nem tudták megverni őket. Utoljára a Lazio verte őket, ez Sousa egyedüli veresége a Stadio Arechiben.

Dylan Bronn eltiltott, mellette pedig még Diego Valencia, Antonio Candreva, Gyömbér Norbert, Federico Fazio és Domen Crnigoj nem játszhat, ezek a játékosok mind sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Ochoa – Lovato, Daniliuc, Pirola – Mazzocchi, Coulibaly, Vilhena, Bradaric – Maggiore, Dia – Piatek

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.15.Serie A
atalanta
8:2
salernitana
Serie A
2022.05.02.Serie A
atalanta
1:1
salernitana
Serie A
2021.09.18.Serie A
salernitana
0:1
atalanta
Serie A
2004.06.12.Serie B
atalanta
0:0
salernitana
Serie B
2004.01.18.Serie B
salernitana
1:3
atalanta
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Atalanta

Azt tudtuk korábbról is, hogy az Atalanta a Gewissben nem akkora szám, mint sokan hiszik, de azt nem hittük volna, hogy ennyire erőtlenek lesznek a Juventus elleni igencsak fontos rangadón. Hiába játszik itt Luis Muriel, Rasmus Höjlund (ő mondjuk pont nem játszhatott sérülés miatt) vagy Duván Zapata, nem tudták bevenni Wojciech Szczesny kapuját. Pedig lehetőségük az volt, ugyanis – és most figyelj! – 24-szer kísérleteztek kapura lövéssel, de ami fontosabb, ebből 1 talált kaput. Nem is meglepő, hogy végül 2-0-ra kikaptak.

Ezáltal a győztes Inter és Milan ellépett tőlük, viszont szerencséjükre a mögöttük levő AS Roma is vereséget szenvedett, így legalább a hatodik helyüket meg tudták őrizni.

Most idegenben fognak szerepelni, ahol alapból valahogy jobban megy nekik. Van tizenhét meccsük, ebből kilencet megnyertek, négyszer ikszeltek, négyszer kikaptak.

A legutóbbi három alkalom után hét pontot gyűjtöttek, tehát a formára sem nagyon lehet morogni.

Továbbra sem bevethető Ademola Lookman, Matteo Ruggeri, Lukas Vorlicky és Hans Hateboer, valamint most csatlakozott hozzájuk Jérémie Boga. Rasmus Höjlund talán már ott lehet a keretben, azonban még mindig az tűnik valószínűnek, hogy kimarad.

A várható kezdőcsapat:

Sportiello – R. Tolói, Djimsiti, Scalvini – Maehle, de Roon, Ederson, Zappacosta – Pasalic, Koopmeiners – Zapata

Tippelde

A legutóbbi meccs megismételhetetlen, szóval az over 9,5-et most hagyjuk inkább. De azért az over 2,5 hívogató, nem is ok nélkül.

Jellemzően jobb idegenben a bergamói gárda, és ezt a Salernitana ellen is megmutathatják. Tartaléktervünk a vendégsiker, a fő tipp pedig az, hogy legalább két és fél gól születik majd a találkozón.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.72 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.73 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.75 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső