San José Earthquakes – Philadelphia Union: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.06.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 08.
San José Earthquakes
Teljesítmény:
D N D V V
  • Philips Stadium
  • Június 11. 04:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Philadelphia Union
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A harmadik mérkőzés is olyan lesz, melynek van magyar vonatkozása. A Philadelphia Unionban tört fel, mint a talajvíz, Gazdag Dániel, aki klubja talán legjobbja volt a tavalyi szezonban. Ő lőtte a legtöbb gólt csapatában, összesítésben második lett, a döntőben is gólt szerzett, de az álomcsapatba még ez is kevés volt. Nem is mondanék erre semmit…

A Philadelphia gyengén kezdett, nincsenek rájátszást érő pozícióban, ellentétben ellenfelükkel, a San Joséval.

Tavalyi forma alapján a győzelem kötelező lenne, a sportfogadás szakijai viszont most másképp látják a meccset. A Powbetnél 2.30 a hazai győzelem, 3.40 a döntetlen és 2.80 Gazdagék sikere.

Jöjjön a San José Earthquakes – Philadelphia Union találkozó!

San José Earthquakes

A tavalyi szereplés után nem is meglepő, hogy edzőt váltott a San José Earthquakes. Luchi González fél éve érkezett, és azt mondhatom, bejött a váltás a csapatnak. Míg tavaly a Nyugati Konferencia utolsó helyén végeztek, addig idén ott vannak az ötödik, vagyis rájátszást érő helyen, és már most, 16 forduló után majdnem annyi pontnál járnak, mint tavaly összesen.

Itt is történt pár izgalmas igazolás, mindenképp kiemelendő, hogy az Augsburgban játszó Carlos Gruezo ide költözött, valamint Daniel és Jonathan Mensah megszerzése is jó üzletnek tűnik. Főleg, hogy közben olyan igazán fontos játékost nem vesztett el a csapat. Ján Gregust lehet talán megemlíteni, valamint Marcos Lopezt.

A San José legutóbb a Colorado Rapids együttesével játszott, és bár gól nem volt, nem unatkozhattak azok, akik látták a találkozót.

Bombito két sárgája miatt hamarabb hagyta el a pályát, majd Ronan hagyott ki egy büntetőt. Szóval igazából a megszerzett egy ponttal elégedettek is lehetnek a vendégek meg nem is.

Otthon még nem tudták őket megverni, hét mérkőzésen öt győzelmet és két ikszet szereztek.

Carlos Akapo legutóbb kisebb sérülést szenvedett, játéka ezúttal is kérdőjeles, Nathan, Niko Tsakiris és Cade Cowell biztosan nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Marcinkowski – Marie, Mensah, Rodrigues, Trauco – Yueill, Gruezo, Monteiro – Espinoza, Ebobisse, Cowell

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.03.13.MLS
philadelphia
2:0
san josé
MLS
2019.09.26.MLS
san josé
1:2
philadelphia
MLS
2018.04.08.MLS
philadelphia
1:1
san josé
MLS
2017.08.20.MLS
san josé
2:2
philadelphia
MLS
2016.04.30.MLS
philadelphia
1:1
san josé
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Philadelphia Union

A tavalyi döntőt drámaian elveszítő Philadelphia idén is arra készül, hogy a rájátszásban visszavághasson a LAFC-nek. Egyelőre viszont más gondok foglalkoztatják őket. Konkrétan, hogy oda is kellene érni a rájátszásba. Bár a csapat gyenge kezdést produkált, most már lassan helyükre kerülnek a dolgok.

Az együttest kilenc éve irányító Jim Curtinnek volt mit elkölteni a nyáron, nagy bevételre tettek szert azzal, hogy eladták Paxten Aaronsont a Frankfurtnak. Ő egyébként Brenden Aaronson, a Leeds támadó középpályásának öccse.

Az érte kapott négymillió euróból még maradt is, de úgy, hogy közben Curtin megvette Andrés Pereát, Joaquin Torrest és Damion Lowe-ot. Mindannyian az MLS-ből érkeztek.

Négy mérkőzés óta csak nyer a Philadelphia, veretlenségük pedig két hónapja tart a bajnokságban.

Igaz, közben kiestek a BL elődöntőjéből, valamint a kupából is, de a bajnokságban már a harmadik helyen állnak keleten.

Legutóbbi meccsükön a Montreal ellen játszottak otthon, Carranza duplája mellett Uhre volt eredményes. Gazdag Dániel gólpasszt adott. És egyébként idén is már hét találatnál jár…

Idegenbeli mérlegük összesítésben gyengén mutat, de látható a javulás is. 3-1-3-mal állnak az utolsó három meccset nyerték meg.

A találkozón Damion Lowe és Alejandro Bedoya nem vehet részt, állítólag azonban közel állnak a visszatéréshez.

A várható kezdőcsapat:

Blake – Glesnes, Elliott, Wagner – Mbaizo, Flach, Gazdag, Martínez, Real – Carranza, Uhre

Tippelde

A San José – főleg otthon – nem gyenge csapat, de a beinduló Philadelphia megállíthatja őket. Gazdagék tavaly sem finomkodtak velük, otthon és idegenben is megverték őket.

És szerintünk most is meg fogják. Egy kicsit visszafogottabb tipp az X2, de mi maradunk az első opciónál.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.87 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.85 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső