Sporting Kansas City – Austin FC: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.06.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 08.
Sporting KC
Teljesítmény:
D N N V D
  • Children's Mercy Park
  • Június 11. 02:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Austin FC
Teljesítmény:
V N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mint mondtam, három amerikai meccs lesz a mai napon. Igyekezte a másik kettőnek is érdekes mérkőzéseket választani, és szerintem sikerült. Már csak azért is, mert mindkettőben van egy magyar játékos.

Következik a Sporting Kansas City – Austin FC találkozó, a hazaiaknál futballozik Sallói Dániel. Aki megint vezeti a házi góllövőlistát, de csapata maximum ennyinek örülhet. Nem megy a nyugati csapatnak, de talán valamiféle javulás vette kezdetét az elmúlt időszakban. Ellenfelük osztályozós helyen, egy győzelemmel pedig meg is előznék őket.

A sportfogadás szakértői a Kansas győzelmét várják a meccstől, az Unibetnél 1.92 a hazai siker, 3.75 a vendég, 3.65 a döntetlen.

Sporting Kansas City

Annak ellenére folytathatja a csapat élén a munkát a magyar származású Peter Vermes, hogy a Kansas legutóbbi idénye nem igazán sikerült. A csapat az alapszakasz után pihenőre vonulhatott, mivel csak a Nyugati Konferencia 12. helyét érték el.

Talán emiatt történt egy nagyobb átalakítás a kereten belül, négyen távoztak, de érkezett hét új játékos.

Igazán ismertebb név nincs, egyedül Nemanja Radoja lehet ismerős, aki olyan klubokban játszott, mint a Celta Vigo vagy a Levante.

A gárda idén sincs ott a legjobb hét csapat között, most is a 12. helyről várják a folytatást. Mérlegük 4-5-8.

Ahogy fentebb is mondtam, talán valami elindult, ugyanis az elmúlt három mérkőzésükön hét pontot szereztek. Ez két győzelmet (Portland, Dallas) jelent, valamint egy döntetlent (Vancouver). Utóbbi mérkőzésen 1-1-et játszottak, Alan Pulido góljával a vendégeknél volt az előny, de nem bírták végig. Sallói Dániel kezdőként szerepelt, és a pályán is maradt.

Tim Melia, Kortne Ford, Kayden Pierre, Graham Zusi, Willy Agada és Johnny Russell sérültek, egyikük sem fog pályára lépni.

A várható kezdőcsapat:

McIntosh, Davis, Rosero, Fontas, Ndenbe – Thommy, Radoja, Kinda – Tzionis, Pulido, Sallói

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.14.MLS
austin
4:3
sporting kansas
MLS
2022.07.31.MLS
sporting kansas
0:2
austin
MLS
2021.11.04.MLS
austin
3:1
sporting kansas
MLS
2021.06.12.MLS
sporting kansas
1:1
austin
MLS
2021.05.10.MLS
sporting kansas
2:1
austin
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Austin FC

Nagyot ment az előző szezonban az Austin, vagyis Josh Wolff csapata. A Nyugati Konferenciát a második helyen zárták, egyedül a Los Angeles FC szerzett több pontot náluk.

A rájátszásban aztán szépen haladtak, a nyolcaddöntőben és a negyeddöntőben is sikerrel vették az akadályokat. Aztán jött a későbbi győztes, az alapszakaszban is előttük álló Los Angeles, és sima 3-0-val intézték az elődöntőt.

A csapat idén hasonló teljesítménynek örülne, de jelen pillanatban úgy látszik, hogy ez nem fog összejönni. Igaz, még csak 16 meccs ment el, vagyis kevesebb, mint a fele, de az Austin egyelőre csak a 8. helyen áll. Igaz, az is play-offot ér, de egyfajta… osztályozót azon belül. Szóval egy plusz kört.

Wolff legnagyobb vétele az idei szezonban Leo Väisänen volt, rajta kívül nagyobb név nem csatlakozott. És nem is távozott.

Tele vannak fiatalokkal, ez lehet a sikerességük kulcsa majd.

Utoljára a Real Salt Lake-től 2-1-re kaptak ki, góljukat Julio Cascante szerezte.

Idegenbeli mérlegük: 2-1-4.

Négy játékos maradhat ki, azonban három biztosan: Owen Wolff nemzetközi kötelességeinek tesz eleget, Zan Kolmanic és Leo Väisänen sérültek, Aleksandar Radovanovic talán ott lehet a pályán.

A várható kezdőcsapat:

Stuver – Ring, Cascante, Radovanovic – Gallagher, Valencia Jiménez, Pereira, Lundqvist – Finlay, Zardes, Rigoni

Tippelde

A Kansas pályáján csak háromszor játszottak, a mérleg pedig egyenlő, egyszer nyert a hazai csapat, egyszer a vendég, valamint volt még egy döntetlen. Az utolsó három találkozót azonban egyaránt az Austin nyerte.

Sallóiék talán megindulnak felfelé, három hazai találkozó óta nem lehet őket legyőzni, és most is az ő sikerükre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.95 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.92 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.96 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső