Sarpsborg 08 – Lilleström: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 július 29.
Sarpsborg 08
Teljesítmény:
V V V N V
  • Sarpsborg Stadion
  • Július 31. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Lilleström
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor ezzel búcsúzzunk a norvég Eliteserien küzdelmeitől. Jó volt, köszönjük, hogy az uborkaszezonban is volt mire fogadni, de a Sarpsborg 08 – Lilleström mérkőzést követően dobjuk őket, mivel a jövő héttől kezdve egy sokkal jobb, csinosabb és minden szempontból kielégítőbb bajnokság vár ránk. Nem hinném, hogy ez egy örökös elköszönés, jövőre ugyanúgy visszatérhetünk egy hónap erejéig.

Lehetett rá számítani, hogy ezt a hibátlan mérleget, amit a Lilleström mutatott, nem lehet mindörökké fenntartani, és jött is a menetrendszerű vereség, aztán nem sokra rá egy másik. És mivel közben a Molde begyújtotta a rakétákat, így a sárga-feketék le is csúsztak a második helyre.

Azt mindenképp meg fogják tartani, akkor is, ha a Sarpsborg esetleg nyerni tud. Viszont ebben az esetben meg az a veszélyes, hogy a Molde még jobban elhúz. És persze jön fel a Bodö/Glimt is, meg a Viking is össze tudja magát kapni. Szóval lehet, hogy a tavalyi évben már nagyot fejlődő Lilleström aztán lecsúszik a dobogóról.

Kiegyenlített meccset várnak a fogadóirodák, és hiszitek vagy sem, a Sarpsborgot tartják esélyesebbnek, még úgy is, hogy az utolsó öt meccsükből négyet elveszítettek.

Esetleg tudnak valamit, amit mi nem? Ha így is van, ez csak ideiglenes állapot.

Sarpsborg 08

Azt nem lehet elvitatni, hogy a Sarpsborg jó kis meccseket játszik, sok góllal, nagy fordulatokkal. A gond az, hogy sokszor ők ezeknek a góloknak az elszenvedői, és most kifejezetten megrekedtek. Sorra jönnek a vereségek, mióta a Sandefjordot 4-3-ra megverték kikaptak a Bodö/Glimttől, aztán a Valerengától, most hétvégén pedig a Haugesundtól. És ezen a három meccsen csak kétszer találtak kapuba, ellenben kaptak nyolcat.

A Haugesund 3-1-re győzött, előzetesen nem őket tartottuk volna favoritnak. 2-1-es hazai vezetésnél Skippert kiállították, ami lényegében lezárta a kérdéseket, a hazaiak még vágtak aztán egyet a végén. A Sarpsborg gólját Joachim Soltvedt szerezte.

Az élmezőnyből gyorsan a táblázat aljára került a Sarpsborg, már csak a 11.-ek, hat győzelemmel, egy döntetlennel és nyolc vereséggel állnak most. Lőtt gólok tekintetében nem panaszkodhatnak, viszont kapják is rendesen, 30:26-tal állnak most.

Hazai pályán és idegenben is nagyjából ugyanúgy szerepelnek, otthon három győzelmük van, egy döntetlenjük és négy vereségük. Az utolsó öt meccsükön háromszor szenvedtek vereséget.

Anders Kristiansen kapus még mindig sérült, ám Nilsen felépült, úgyhogy Oy a kispadra került. És ott is fog maradni, valamint egy változás biztosan lesz a Haugesund elleni kezdőhöz képest, Skipper eltiltása miatt Jörgen Horn visszakerül a kezdőbe.

A várható kezdőcsapat:

Nilsen – Ödegaard, Horn, Utvik, Soltvedt – Martinsson Ngouali, Jonsson Saletros – Lindseth, Molins Palmeiro, Heintz – Skalevik

Egymás elleni meccsek:

Kicsit csalóka lehet ez az egymás elleni mérleg, hiszen a bajnoki meccsek mellett van két barátságos találkozó is, amik… Nem mindig adnak pontos képet egy társaság formájáról. Most csak a bajnokikra koncentrálunk, azok azért inkább mutatják meg, milyen viszonyban van egymással a két gárda.

Idén májusban mérkőztek meg először, a Lilleström hazai pályán behúzta a három pontot, szűken ugyan, de nyerni tudtak, annak a találkozónak az egyetlen gólját Ibrahimaj szerezte.

A tavalyi esztendőben egyet a Sarpsborg, egyet pedig a Lilleström nyert, mindkét csapat akkor tudott győzedelmeskedni, amikor otthon játszottak.

Nézzük, mi a helyzet a Sarpsborg otthonában!

Hazai fölény van, az egyszer biztos, az utolsó öt bajnokiból négyet ők nyertek, egyszer ikszeltek. A Lilleström ezen a pályán 2015-ben nyert utoljára. Talán ez a legfőbb oka annak, hogy a fogadóirodáknál a hazaiak a favoritok…

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.16.Eliteserien
lilleström
1:0
sarpsborg
Eliteserien
2022.03.26.Barátságos Mérkőzés
sarpsborg
2:2
lilleström
Barátságos Mérkőzés
2021.10.02.Eliteserien
sarpsborg
2:1
lilleström
Eliteserien
2021.07.28.Eliteserien
lilleström
2:0
sarpsborg
Eliteserien
2019.12.01.Eliteserien
lilleström
0:0
sarpsborg
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lilleström

Beakadt a lemez egy kicsit a Lilleströmnél, két, váratlannak mondható vereséget követően oda lett a veretlenség (nyilván…), és ami fontosabb, hogy már nem ők állnak az első helyen. A Molde előzött, és hárompontos előnyük van, de még innen vissza lehet jönni, van egy elmaradt meccse a csapatnak, amivel beérhetik az éllovast.

Nem hiszem, hogy bárki bajnoki címben reménykedett a szezon elején, most viszont már valóságos, hiszen a szezon eleje óta ők vezettek, megérezték a vért a játékosok és a szurkolók is.

A mostani hétvégén a Lilleström tehát nem lépett pályára, utoljára az Odds BK-t verték a bajnokságban, még július 17-én. Az idegenbeli sikerre nagy szükség volt, hogy ne maradjanak le a Moldétól, és ha pótolják elmaradt meccsüket, akkor jelenlétükkel frusztrálják az első helyezettet.

Nem maradtak meccs nélkül egyébként a sárga-feketék, az SJK elleni párharcot nyerték meg az Európa Konferencia Ligában. Idegenben a finnek ellen 1-0-ra győztek, hazai pályán meg – most csütörtökön – 5-2-re. Dragsnes talált be az első találkozón, míg a másodikon Matthew, Fridjonsson, és Rosler, Fridjonsson mesterhármast jegyzett.

Idegenben 4-3-1-es mérlegük van, csak a Strömsgodsettől kaptak ki, meglepő volt, hogy az addig veretlen együttes 3-0-s zakóval megy haza.

Ha minden igaz, csak egy sérült van, ő Frederik Holst, akinek eltörött a bokája, és majd csak október körül lehet újra a csapattal.

A várható kezdőcsapat:

Christiansen – Rosler, Ogbu, Pettersson – Smidesang, Dragsnes, Matthew, Kairinen – Ibrahimaj, Knudsen – Fridjonsson

Tippelde

Mindkét csapat számára fontos találkozó következik. A Molde nagy valószínűséggel győzni fog otthon a rossz formába kerülő Strömsgodset ellen, ezért a Lilleströmnek is menniük kell utánuk. Közben a Sarpsborgnak is kéne egy siker, mivel három mérkőzés óta nem örülhettek, és egyre lejjebb csúsznak a tabellán.

Amúgy sem vetik meg a csapatok a támadó futballt, most még inkább össze kell szedniük magukat. Ezért úgy vélem, hogy mindkét csapat menni fog előre a győzelemért, ami gólokban mutatkozhat meg. Szerintünk az over 2,5 is jó ötlet, valamint az is, hogy mindkét együttes a hálóba fog találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.59 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.60 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.60 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső