Elfsborg – Hacken: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 július 29.
Elfsborg
Teljesítmény:
V V V V D
  • Boras Arena
  • Július 31. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Hacken
Teljesítmény:
V N N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem csak a norvégoknak, hanem a svédeknek is búcsút intünk, két bajnoki, aztán egy ideig nem lesz több tipp a skandináv bajnokságból. Az Elfsborg – Hacken meccset nézzük meg először, majd a Sirius – Mjallby lesz a második.

Megvan az a jelenet a South Parkból, amikor Stan a nehezen összekuporgatott pénzét befekteti? És azonnal el is bukja az egészet? Na, az Elfsborg a nemzetközi kupaszereplésével volt így, ahogy jött, úgy ment is, a norvég Molde ellen kettős vereséget szenvedtek, így pedig egyetlen sportágban sem lehet továbbjutni.

A Hacken is egy érzékeny vereségen van túl, ami miatt lecsúsztak az első helyről. A múlt hétvégén hazai pályán kaptak ki a Djurgardentől. A helyzet egyelőre ideiglenes, mármint ez a második hely, mivel a Hackennek van még egy elmaradt meccse.

Most is nehéz találkozóra van kilátás, mert bár a Molde simán győzött, attól még az Elfsborg nem egy rossz csapat, főleg az Allsvenskan küzdelmeihez mérten.

Ahhoz képest, hogy régóta nem tudott meccset nyerni az Elfsborg, a bukik úgy gondolják, ők nyerhetnek. Ennyire megfogta a Hackent a vereség? Vagy csak szimplán nem hiszik, hogy idegenben be tudják gyűjteni a három pontot? De hát a Hacken az a csapat, amelyik idegenben még egyetlen vereséget sem szenvedett… Érdekes a tippmesterek által kitalált szorzó, az biztos…

Elfsborg

Mint említettem, gyors utazást tett az EKL-ben az Elfsborg, amely csütörtök este véget is ért. Nem sok esélyük volt a Molde elleni visszavágó előtt, és nem is tudtak fordítani, sőt… Az idegenbeli 4-1-et követően otthon 2-1-re kaptak ki a norvégoktól. Az első félidőben még Baidoo góljával még ők vezettek, a másodikban aztán minél jobban kitámadtak, annál veszélyesebben támadott a Molde. És rúgtak is kettőt.

Alapvetően vannak problémák most az Elfsborgnál, egy hónapja nem tudnak nyerni. Június 27-én győztek utoljára a bajnokságban, azóta döntetlen a Hacken és az AIK Stockholm ellen (ezek egyébként jónak mondhatók), valamint sima vereség a Hammarbytól, szűk a Kalmartól. No meg a két EKL-meccs.

A formahanyatlás miatt a 10. helyre csúszott vissza az együttes, öt győzelmük, öt döntetlenjük és öt vereségük van. Feljebb lehet kapaszkodni, köztük, és a hatodik helyen álló Kalmar között négy pont a különbség.

Otthon igazán veszélyesek, mivel öt győzelmükből négyet itt szereztek, itt valóban lehet esélyük a Hacken ellen. Más kérdés, hogy a Hacken meg idegenben brillírozik.

Mérlegük 4-2-1, 16:8 a lőtt, illetve kapott gólok száma.

A négy gólnál járó középpályásuk, Simon Olsson nem játszhat. Nem sérülés miatt, hanem azért, mert a Kalmar ellen sárgát kapott, és összejött neki az eltiltásához kellő mennyiség.

A várható kezdőcsapat:

Valdimarsson – Strand, Vaisanen, Holmen, Hult – Boateng, Söderberg, Romer – Alm, Frick, Ondrejka

Egymás elleni meccsek:

Ami azonnal feltűnt a két csapat közös mérkőzéseit látva, hogy általában betalálnak a másik hálójába. Az elmúlt tétmeccseket nézve jutottam erre a megállapításra, ami nem volt nehéz, hiszen… Van szemem, és a számokkal sem állok hadilábon. Ötből négyszer mindkét csapat gólt szerzett, egyszer nem, akkor csak a Hacken, de rúgott az Elfsborg helyett is, hiszen 6-0 lett annak a 2020-as bajnoki meccsnek az eredménye.

Nincs még egy hónapja, hogy utoljára összecsaptak. A Hacken otthonában 1-1-re végeztek, mondanom sem kell, hogy a hazaiak gólját Jeremejeff rúgta, míg a vendégeknél Olsson talált be.

A Boras Arénában az Elfsborg az úr, az utolsó öt meccsből hármat ők nyertek, emellett két döntetlen született. Igaz, hogy ebből kettő felkészülési meccs volt, tehát ezt a helyén kell mindenkinek kezelni.

A Hacken tétmeccsen 2018-ban, közel négy éve tudott utoljára nyerni.

Előző 5 meccs eredménye
2022.07.03.Allsvenskan
hacken
1:1
elfsborg
Allsvenskan
2021.09.13.Allsvenskan
elfsborg
4:2
hacken
Allsvenskan
2021.07.25.Allsvenskan
hacken
1:1
elfsborg
Allsvenskan
2021.01.22.Barátságos Mérkőzés
elfsborg
3:0
hacken
Barátságos Mérkőzés
2020.09.21.Allsvenskan
elfsborg
1:1
hacken
Allsvenskan
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hacken

A Djurgarden elleni mérkőzés előtt azon agyaltunk, tudnak-e nyerni a jó formába kerülő, és az első helyre hajtó vendégek ellen? Végül inkább arra fogadtunk, hogy mindkét csapat a hálóba talál. Mindketten támadó felfogásban játszanak, borítékolható volt, hogy egy ilyen fontos mérkőzésen odateszik magukat. Oda is tették, a Djurgarden egy kicsit jobban, 2-1-re nyertek.

A vezetést ők szerezték meg Alexander Jeremejeff találatával, aki egyébként már 15 találatnál jár, utcahosszal vezeti a góllövőlistát Ludwigson és Antonsson előtt.

Ezzel a Hacken lecsúszott az első helyről. Még mindig parádés, amit művelnek, szerintem az év végén az ezüsttel meg lennének elégedve.

Nagyon hosszú idő után kaptak ki újra, még áprilisban a Göteborg verte őket, azóta minden meccsükön nyertek vagy döntetlent játszottak.

Mint mondtam, idegenben is jól megy nekik, mivel még nem kaptak ki. Öt győzelmük van és három döntetlenjük, ehhez meg társul még egy 17:9-es gólkülönbség.

Az Elfsborggal szemben ők a hét közben pihenhettek, ami így, a szezon közepén már nagyon is sokat tud számítani.

Három sérültjére nem számíthat az edző, Filip Trpchevski, Benie Traoré és Jonathan Rasheed kényszerűségből csak a lelátón foglalhatnak helyet.

A várható kezdőcsapat:

Abrahamsson – Totland, Hammar, Hovland, Lund – Gustafsson, Rygaard Jensen, Berggren – Turgott, Jeremejeff, Bengtsson

Tippelde

Továbbra is szárnyal a Hacken, tavalyi önmagukhoz képest mindenképp. A Djurgarden elleni vereség benne volt a pakliban, most viszont nem kéne hibázni. Az Elfsborg komoly ütéseket kapott az elmúlt hetekben, és bár a bukik szerint ők az esélyesek, mi ezzel vitatkoznánk.

Az X2 most is jó megoldás lehet, ha biztonsági játékra vágyunk, ám megmondom, nekem inkább a vendégek győzelme felé húz a szívem. A múltkori bakit javítani kell, miközben egy fáradt és csalódott ellenfél jön. Meg lehet fogni az Elfsborgot.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.85 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.90 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.90 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső