Sassuolo – Sampdoria: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2023 január 03.
Sassuolo
Teljesítmény:
V V V N V
  • Mapei
  • Január 04. 12:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Sampdoria
Teljesítmény:
N D D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egyik csapat szurkolói sem szívesen nézegetik idén a tabellát. A Sassuolo az eddigi szezonokban folyamatosan a felsőház közelében végzett, és anno nem egyszer lett volna lehetőségük odaérni az európai kupaindulást érő helyek valamelyikére, erre most az alsóház tagjai. A Sampdoria csapatánál még nagyobb gondok vannak, hiszen a genovai együttes kiesőhelyen áll, és egy ősznyi játék után szinte biztosak lehetünk abban, hogy követik a város másik csapatát, a Genoát a másodosztályba. A nagy múlttal rendelkező csapatnál a feje tetejére állt minden, nem igazán látni, hogy egy ilyen szintű mélyrepülésből hogyan tudnának kijönni.

Nem csak ők gyengélkednek mostanában, a VB előtt a Sassuolo is hozott egy borzalmas sorozatot, ezt szeretnék most hazai pályán megszakítani.

A neroverdi játékereje nagyobb, ez egyértelmű, de idén már sok olyan csapat ellen veszítettek pontokat Alessio Dionisi tanítványai, akik papíron gyengébbek. Az olasz bajnokság 38 fordulóból áll, 15 ment eddig le. Tehát nem lehet azt mondani, hogy az idő szorítaná a csapatokat. És közben meg mégis.

Amennyiben huzamosabb időn belül nem szedik össze magukat – és ez főként a vendégekre mondható el -, akkor akkora lesz a különbség köztük és mindenki más között, hogy azt már nem lehet majd helyre hozni. És akkor Milánó helyett mehetnek Pisába, Torino helyett Comoba, Nápoly helyett Bresciába…

A fogadóirodák hazai győzelmet várnak. A CampoBetnél a hazai siker 1.70-et ér, a döntetlen 3.80, a vendéggyőzelem pedig több mint 5-szörös pénzt jelentene.

Következzen a Sassuolo – Sampdoria találkozó!

Sassuolo

Nem tudom, Alessio Dionisi fejében mi járt a nyár folyamán, de az biztos, hogy jól meggyengítette a csapatát. Eladta Jérémie Bogát az Atalantának (mondjuk ő már tavaly tavasszal is ott volt kölcsönben), Giacomo Raspadorit kölcsönadta a Napolinak, míg Gianluca Scamaccát eladták a West Hamnek. Utóbbiért kaptak legalább jó pénzt, 36 millió eurót, de a többi transzfert annyira nem értettem. Főleg, hogy nem is nagyon tudták őket pótolni. Talán egyedül Armand Laurienté az, aki igazán bevált, a többiek eddig felemás teljesítményt nyújtottak.

És ez a gyengülés meglátszik a tabellán is. A neroverdi a 7-8-9-10. helyek egyikét szokta megkaparintani, most azonban csak a 15. pozit foglalják el, ami masszív visszaesés részükről.

A csapat egyelőre nem erősített, és pletykákat sem nagyon olvastam várható érkezőkről.

A világbajnokság előtt egymás után négy mérkőzésüket sem tudták megnyerni, kikaptak a Napolitól (4-0), aztán az Empolitól, Dionisi előző csapatától (1-0), ikszeltek a Romával (1-1), végül a Bologna intézte el őket (3-0).

Utolsó győzelmüket október végén az utolsó helyen álló Veronával szemben aratták. A játékosok, a szurkolók egyaránt ki vannak éhezve a sikerre. És így van ezzel Dionisi is, aki azért nem mondhatja biztosnak az állását.

A gárda hazai pályán jobb teljesítményre képes, több pontot szereztek, mint idegenben. Összesen három mérkőzést nyertek meg, kétszer ikszeltek és kétszer kaptak ki.

A katari vb alatt négy felkészülési mérkőzést is játszottak, melyek közül egyet megnyertek (3-2-re a Marseille ellen), hármat pedig elbuktak (előbb 2-1-re kaptak ki a PSV-től, aztán az Empolitól, végül 1-0-ra az Inter verte meg őket).

Dionisi a Sampdoria elleni mérkőzésen nem számíthat a jobbhátvédre, Mert Müldürre, valamint a középpálya egyik motorjára, Maxime Lopezre, mindketten sérültek. Utóbbit majd Matheus Henrique, előbbit Jeremy Toljan pótolja. Ami viszont jó hír, hogy ismét bevethető a csapatkapitány, Domenico Berardi, aki hosszú ideig volt sérült, de novemberben csereként már kétszer is pályára léphetett, három percet kapott a Roma ellen, valamint 37-et a Bologna ellen.

A várható kezdőcsapat:

Consigli – Toljan, Erlic, Ferrari, Rogerio – Frattesi, M. Henrique, Traoré – Berardi, Pinamonti, Laurienté

Egymás elleni meccsek:

Nem sokszor nyert mostanában a Sampdoria a Sassuolo ellen, sem otthon, sem idegenben, de tavaly egy fontos és komoly sikert értek el a zöld-feketék ellen. A tavaszi fordulóban hazai pályán 4-0-ra verték meg őket, és nem volt mondjuk egy kiállítás a vendégeknél, ami után ezt az eredményt validálni lehetne. Egyszerűen az első tíz percben két gólt rúgtak a hazaiak, és onnan már nem tudott tempót váltani Alessio Dionisi csapata.

Ezt a meccset megelőzően a genovaiakat sok siker nem érte a Sassuolo ellen, az utolsó öt meccsből csak egyet nyertek, kettő döntetlen lett, kettőt pedig a zöld-feketék nyertek meg.

A Mapeiban még inkább Berardiék felé dől a mérleg, ugyanis ötből háromszor nyertek, egyszer ikszeltek és egyszer kaptak ki.

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.06.Serie A
sampdoria
4:0
sassuolo
Serie A
2021.08.29.Serie A
sassuolo
0:0
sampdoria
Serie A
2021.04.24.Serie A
sassuolo
1:0
sampdoria
Serie A
2020.12.23.Serie A
sampdoria
2:3
sassuolo
Serie A
2020.01.26.Serie A
sampdoria
0:0
sassuolo
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sampdoria

Nagyon komoly gondjai vannak a Sampdoriának. Már tavaly is a kiesés ellen küzdöttek, akkor még a rutinos játékosok tudtak segíteni, idén azonban eddig még ők sem tudták hátukra venni az együttest.

A Sampdoria egész ősszel mindössze hat pontot gyűjtött, ez tizenöt meccs alatt nagyon kevés, rendkívül gyengén futballoznak. Nem is meglepetés, hogy a vezetőség úgy döntött, szükséges a keret megerősítése. A Sampot a pénz nem veti most sem fel, így korlátozott lehetőségeik vannak. Egy csereüzlet jegyében megszerezték Sam Lammerst az Empolitól, cserébe kölcsönadták Ciccio Caputot. Illetve visszatért egy védőjük kölcsönből, Kaique Rocha, ám nem tartom valószínűnek, hogy a kezdő közelébe kerül. Annál inkább Bram Nuytinck, aki korábban az Udinese kezdő, meghatározó játékosa volt, ám Sottilnál kiesett a pikszisből, csak csere volt, jobbnak látta lelépni. A Luigi Ferrarisban minden bizonnyal minden mérkőzésen kezdetni fogják.

Van még két pletyka, az egyik egy érkezőről, a másik egy távozóról. A Juventus 19 éves játékosát, Matías Soulét szemelték ki, míg Bartosz Bereszynski a Napolihoz mehet.

Nézzük, mennyire rossz most a helyzet a csapatnál.

Csak a Veronát tudták megelőzni, mint mondtam, hat pontjuk van, és Lammers érkezése sem volt véletlen, a csapat mindössze hat gólt rúgott. Egy győzelmük, három döntetlenjük és tizenegy vereségük van.

Most idegenbe látogatnak, szóval érdemes megnézni, mit nyújtottak Genovától távol. Semmi jót… A Samp azon kevés csapatok közé tartozik, amelyik mindössze egy mérkőzést nyert meg idegenben. A Cremonese felett aratott siker mellett van egy döntetlenjük és öt vereségük…

Filip Djuricic eltiltását fogja tölteni, míg Andrea Conti, Ignacio Pussetto, Fabio Quagliarella és Harry Winks sérültek.

Amiben bízik az új vezetőedző, Dejan Stankovic (mivel Marco Giampolot menesztették októberben), hogy a barátságos meccseken mutatott játékot át tudják menteni a Serie A-ba is. A csapat a VB alatt veretlen maradt, legyőzték a TS Galaxyt, a Kaisart és a Ligornát, ikszeltek az Adana Demirsporral és a Dresdennel.

A várható kezdőcsapat:

Audero – Murillo, Colley, Amione – Bereszynski, Rincón, Villar, Augello – Sabiri – Gabbiadini, Lammers

Tippelde

Nyerni a bajnokságban, és nyerni egy felkészülési meccsen nem ugyanaz… A Sampdoria hatalmas zűrben van, és nem is biztos, hogy ebből ki tudnak mászni. A Sassuolo számára kötelező a győzelem, az őszi után ideje lenne magukra találni. Berardival a kezdőben ez sikerülhet.

Mi úgy gondoljuk, hogy a hazaiak nullára lehozzák a meccset, legyenek bármilyen rossz formában, a Samp még náluk is gyengébb…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.91 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.885 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.88 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső