Salernitana – AC Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László 2023 január 03.
Salernitana
Teljesítmény:
V V V V D
  • Arechi
  • Január 04. 12:30
Nézd élőben itt:
Rabona
AC Milan
Teljesítmény:
V V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Miután minden keddi és szerdai angol mérkőzéssel megvagyunk, most egy másik országba tesszük át a székhelyünket. Olaszország következik, ahol holnap teljes fordulót rendeznek, vagyis tíz mérkőzést fognak lejátszani. A terv az, hogy mindegyikről írunk még a mai napon, de előfordulhat, hogy mindegyikre nem lesz idő. Igyekezni fogunk…

Haladjunk időrendben, vagyis kezdjünk a címvédő idegenbeli fellépésével. Ez a Salernitana – AC Milan, amely mérkőzéstől mindenki papírforma eredményt vár. A Milan idén is a bajnoki címért küzd – bár van azért már most egy nagyobb lemaradása a Napolival szemben, miközben többen is a rossoneri nyakán vannak -, kétséges, hogy meg tudják védeni a címüket.

A Salernitana – Davide Nicolával a fedélzeten – idén is csak annyit akar, hogy ne essenek ki. Míg tavaly az utolsó fordulóig nyitott volt ennek kérdése, addig most – az eddigiek alapján – nyugodtabb tavaszra számíthat az együttes.

De ez persze nem jelenti azt, hogy hátradőlhetnek, pont ők lehetnek példák saját maguk előtt, tavaly a semmiből indultak meg előre, és harcolták ki azt, hogy idén is az első osztályban lehessenek.

A Milan ellen sokat nem várnak tőlük. Sem a szurkolóik, sem a fogadóirodák. A 20bet magabiztos vendégsikert vár, 6.50-et fizetnek a hazai győzelemre, 1.50-et a vendégre, a döntetlen pedig 4-es felett van most.

Ezt követően is lesznek még érdekes meccsek, nagy rangadót is rendeznek a fordulóban, szóval megéri maradni!

Salernitana

Az elmúlt két hónapban egyetlen olasz mérkőzés sem volt, így nem árt egy kicsit felfrissíteni a fejünket. A tavalyi nagy menetelés után Davide Nicola állandó megbízást kapott a csapat élén, és a Salernitana magához képest rengeteg pénzt költött el a keret megerősítésére. Télen úgy néz ki, nem lesz változás, nem terveznek új játékosokat hozni (egyet kivéve), ami valahol érthető is. Egyrészt a nyáron elköltöttek 44 millió eurót (ami egy Manchester Citynek aprópénz, de a salernoiaknak egy vagyon), másrészt a céljaikat a mostani kerettel is elérhetik. Zárójelben írtam, hogy egy játékos azért érkezett, ő nem más, mint a mexikói kapus, Guillermo Ochoa, aki 37 évesen még egy légióskarriert beiktatott. Egyébként is szeretne aktív maradni, a részben hazai rendezésű VB-n is ott akar lenni. Dacára, hogy 41 lesz akkor már…

A világbajnokságra úgy vonult szünetre Nicola armadája, hogy sima vereséget szenvedtek az egyik újonc, a Monza otthonában. Nem is jött rosszul nekik a szünet, mert ez volt a harmadik nyeretlen mérkőzésük egymás után, a Monza előtt a Fiorentinától is kikaptak, illetve ikszeltek a Cremonesével. Ez utóbbi azért csalódást keltő eredmény.

De a tavalyi után azt hiszem, a tizenkettedik hellyel több mint elégedettek lehetnek a szurkolók. 17 pontot gyűjtött 15 mérkőzésen a csapat, ezt négy győzelemmel, öt döntetlennel, valamint hat vereséggel hozták össze.

Nem mondhatni, hogy a csapat a szünet alatt kilábalt volna a gödörből, persze barátságos meccsek eredménye csekély esetben számíthat komolyan mérvadónak. Szerintem itt sem szabad túlmisztifikálni a történteket: Törökországban járt az együttes, ahol előbb Szalai Attila csapatával, a Fenerbahcéval csaptak össze, majd az Alanyasporral. Mindkét mérkőzést elveszítették, a Fener 3-0-ra nyert, az Alanyaspor 3-1-re. Szalai egyébként 82 percig a pályán volt.

Mivel három nagyon gyenge csapat van a bajnokságban, így valamennyire biztonságos a helyzetük, ám bármikor jöhet egy jobb periódus akár a Sampdoriától, akár a Veronától, akár a Cremonesétől. A 12. és a 17. hely között is csak négy pont a különbség. Szóval a bentmaradástól még messze vannak.

Idegenben kellene javulniuk, de hazai pályán nem nyújtanak rossz teljesítményt. Három találkozójukat nyerték meg, kétszer ikszeltek és kétszer kaptak ki. Ez idő alatt tizenkét gólt rúgtak és nyolcat kaptak.

A féléves szerződést aláíró Ochoa bemutatkozhat a csapatban, főleg, hogy Luigi Sepe sérült. Szintén nem bevethető Giulio Maggiore, valamint Pasquale Mazzocchi sérülés, Antonio Candreva eltiltás miatt. Ez azért jelentősen csökkenti az együttes esélyeit a Milan ellen…

A várható kezdőcsapat:

Ochoa – Bronn, Daniliuc, Fazio – Sambia, Coulibaly, Bohinen, Vilhena, Bradaric – Dia, Piatek

Egymás elleni meccsek:

Eddig mindössze négy alkalommal találkozott a két együttes. A két csapat első bajnokijára 1998-ban került sor, majd 1999-ben futottak össze másodszor (micsoda meglepetés…). Mindkét találkozót a Milan nyerte, majd jött egy hosszú szünet, több mint húszéves, ennyi időbe telt a salernoiaknak visszakerülni a legjobbak közé. Tavaly sorozatban a harmadik meccsét is a milánóiak nyerték meg, a visszavágón viszont megszerezték első pontjukat Riberyék a Milan ellen. A mérkőzés eredménye 2-2 lett. Amúgy egyetlen olyan mérkőzés volt, amikor a Salernitana nem rúgott gólt a Milan ellen. Persze, négy meccset nézve ez nem akkora kunszt, de azért érdekes statisztika.

Előző meccs eredménye
2022.02.19.Serie A
salernitana
2:2
milan
Serie A
2021.12.04.Serie A
milan
2:0
salernitana
Serie A
1999.01.31.Serie A
milan
3:2
salernitana
Serie A
1998.09.20.Serie A
salernitana
1:2
milan
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AC Milan

Nem csak a Salernitana, a Milan is igazolt egy kapust a téli átigazolási szezonban. Mivel Mike Maignan felépülése jóval hosszabb időt vesz igénybe, mint azt előzetesen tervezték, és közben a keret két kapusával, Ciprian Tatarusanuval és Antonio Mirantéval sincsenek teljesen megelégedve, így Dél-Amerikából jött a pótlás, Devis Vasquez a napokban írta alá a szerződését. Korábban a Club Guaraniban játszó 24 éves játékos először fog Európában védeni. Több mint valószínű, hogy Maignan felépülése után csak a kispadon jut neki hely, de addig bizonyíthat.

A Milan tavaly megnyerte a bajnokságot, az együttes 2011 után lett ismét bajnok, azonban a címvédés nem feltétlenül fog összejönni. Tizenöt mérkőzés alatt nyolcpontos hátrányt hoztak össze a Napolival szemben, amit tavasszal nagyon nehéz lesz ledolgozni. Várható azért, hogy egy teljes idényt mélypont nélkül Kvaratskheliáék sem tudnak megcsinálni, de a nyolc pont az nagyon sok.

Eddig tíz győzelmet aratott a piros-fekete csapat, háromszor ikszeltek és kétszer kaptak ki, kétszer annyi gólt rúgtak, mint amennyit kaptak. VB előtti utolsó meccsükön Rafael Leao góljával, valamint egy öngóllal verték meg a Fiorentinát, nem sokon múlt, hogy még tovább nőjön a különbség köztük és Osimhenék között, a győztes gól a hosszabbításban született.

Idegenben annyira nem meggyőzőek, hét meccsükből hármat nyertek meg, háromszor ikszeltek és egyszer kikaptak.

Az egyik legnagyobb kérdés a Milannál, hogy számíthatnak-e továbbra is Rafael Leaora. A portugál a Serie A legértékesebb játékosává vált, és sok csapat szeretné őt a soraiban tudni, miközben a Milan igyekszik meghosszabbítani a szerződését. A legutóbbi hírek szerint az új kontraktus már jobban tetszik a támadó középpályásnak, azonban még nem fogadta el.

Bőven vannak sérültek a csapatnál, egy részük a kezdőbe is bátran beférne, de Stefano Pioli kispadja hosszabb, mint tavaly volt. Vasquez egyelőre nem fog játszani, de idővel átveszi majd Tatarusanu helyét, így Maignan távollétében a román kapus fog játszani. Szintén sérült Divock Origi, Alessandro Florenzi, Zlatan Ibrahimovic és Junior Messias. Rade Krunic szereplése kérdéses.

A várható kezdőcsapat:

Tatarusanu – Calabria, Kalulu, Tomori, T. Hernández – Bennacer, Tonali – Saelemaekers, Brahim, R. Leao – Giroud

Tippelde

Akadtak azért komolyabb gondjai a Milannak idegenben, és a Salernitanát nem tartom egy rossz csapatnak, de most túl fontos játékosai fognak hiányozni, a keret pedig nem annyira erős, hogy megbírja Mazzocchi, Candreva és Maggiore hiányát.

Mi azt mondjuk, ezt a meccset a Milan meg fogja nyerni. Lehet, úgy, hogy közben gólt sem fognak majd kapni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.46 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.52 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső