Sevilla – Girona: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 30.
Sevilla
Teljesítmény:
N N N N D
  • Ramón Sánchez-Pizjuán
  • Május 01. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Girona
Teljesítmény:
N V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétfői kínálat nem túl bő, ezért egy darabig gondolkoztunk, miről is érné meg még írni? Aztán úgy döntöttünk, hogy a Sevilla – Girona épp megfelelő lesz. Igazából két középcsapatról beszélünk, szóval úgy különösebben semmi érdekes, de egyébként mindkét együttesnek megvan a maga bája. Az egyik újoncként szerepel remekül, a másik csalódást keltő kezdés után talált magára és menekült meg a kieséstől.

Jó a forma mindkét oldalon, szóval szerintem ez egy olyan meccs lesz, ami az online sportfogadás kedvelőit is érdekelheti.

Az Unibet irodájánál hazai győzelemre számítanak, 1.93 a Sevilla sikere, 3.70 a döntetlen és 4.10 a Girona győzelme.

Sevilla

Jó látni, hogy így is tud futballozni a Sevilla, ahogy mostanában teszik. José Luis Mendílibar érkezése jelentette a különbséget, aki ebből a játékoskeretből is ki tudta hozni a maximumot, ellentében Julen Lopeteguivel és Jorge Sampaolival.

Az Eibar egykori mestere megtalálta a hangot a játékosokkal, és a sikerek is elkezdtek szépen érkezni. A Sevilla most olyat produkál, amire egész szezonban nem volt példa: Mérkőzések óta veretlen. Egészen pontosan hét mérkőzés óta, melyből ötöt megnyertek, kettőn iksz lett az eredmény.

A gárda bejutott az Európa-liga legjobb négy csapata közé, fantasztikus futballal (és egy kis szerencsével) múlták felül a kétmeccses párbajban a Manchester United együttesét.

És ami azt illeti, a bajnokságban is feljavultak. Korábban a piros-fehérek a kiesés ellen küzdöttek, voltak is kiesőhelyen, mostanra azonban meglehetősen távol kerültek attól a bizonyos piros vonaltól.

A múlt hétvégén nehéz terepen kellett pályára lépniük, az Athletic Bilbao otthonában. A baszkokról annyit kellett tudni, hogy az egyik legjobb formában levő spanyol csapat… voltak. Voltak, mert a Sevilla Baszkföldön is megverte őket 1-0-ra, a győztes gólt Lucas Ocampos a 92. percben tizenegyesből szerezte.

Azért gyorsan tegyük hozzá, nem csak ezt a büntetőt köszönhetik a játékvezetői kar tagjainak, hanem azt is, hogy Guruzeta és Nico Williams első félidei gólját sem adták meg, kiszúrták a lest a sasszemű videóbírók.

Fellépett a 11. helyre a gárda, és ha nyernek, akkor szépen előzni is tudnak. Egyrészt a mostani ellenfelüket, másrészt a tegnap Elchében fogát otthagyó Rayot is. Hazai mérlegük 6-4-5, ami az ötödik leggyengébb a La Ligában. De javukra legyen mondva, hogy fejlődnek, az utóbbi öt meccsükből hármat megnyertek, egyszer ikszeltek, egyszer kikaptak.

A csapatban jelen pillanatban két sérült van, Joan Jordán és Marcao.

A várható kezdőcsapat:

Bono – Montiel, Fernando, Badé, Acuna – Gueye, Rakitic – Ocampos, Torres, Lamela – En-Nesyri

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.14.La Liga
girona
2:1
sevilla
La Liga
2019.04.28.La Liga
girona
1:0
sevilla
La Liga
2018.12.16.La Liga
sevilla
2:0
girona
La Liga
2018.02.11.La Liga
sevilla
1:0
girona
La Liga
2017.09.17.La Liga
girona
0:1
sevilla
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Girona

Az elmúlt héten szinte minden jelentősebb sportlap a Gironáról beszélt. Sokan voltak, akik nem ismerték ezt a kiscsapatot, és ezért nem lehetett hibáztatni őket. A múlt hét keddjén azonban mindenki megjegyezte a nevüket, főleg Taty Castellanosét. Az argentin támadó, aki még hazájában sem örvend oly nagy érdeklődésnek és népszerűségnek, az MLS-ből érkezve hajtott végre történelmi tettet, mesternégyest szerzett a Real Madrid ellen, lényegében egymaga verte meg őket.

Ezzel a csapatot továbbra is a középmezőnyben tartotta, és várhatóan onnan már a Girona nem is nagyon fog elmozdulni. Egy két hellyel mehetnek előrébb vagy hátrább, de veszélyben már nincsenek, és számukra ebben a szezonban ez volt a lényeg.

Tény, ami tény, hazai pályán sokkal veszélyesebbek: Míg otthon 9-3-4 a mérlegük, addig idegenben 2-5-8. Legutóbbi négy mérkőzésükön nyeretlenek maradtak.

Ha ez még nem lenne elég gond, Michel csapatában elég sok a sérült. Ibrahima Kebe, Yangel Herrera, Joel Roca, Borja García, Toni Villa és David López sem szerepelhet.

A várható kezdőcsapat:

Gazzaniga – Martínez, Bueno, Juanpe, Gutiérrez – Romeu – Tsygankov, Martín, García, Riquelme – Castellanos

Tippelde

Hirtelen mennyi Girona-drukker lett, nem igaz? Az újdonsült szimpatizánsok rögtön egy újabb rangadón láthatják az újdonsült kedvenceket, ezúttal azonban félő, hogy annyi öröm nem jut nekik, mint jutott a múlt hét keddjén.

A Sevilla remek formája, a hazai pálya, valamint a vendégeknél található sok sérült is azt mondatja velem, hogy a legjobb döntés, ha a szűk hazai győzelemre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.00 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.05 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.08 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső