Liverpool – Fulham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 02.
Liverpool
Teljesítmény:
N N N N D
  • Anfield
  • Május 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Fulham
Teljesítmény:
V V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megvolt a Munka Ünnepe, mindenki kipihenhette magát, hogy most a bajnokságok legvégére összeszedettebben essen neki. Most sem hanyagolnak el minket a legjobb bajnokságok, és próbálunk a lehető legtöbbet kihozni ebből a maradék pár fordulóból.

Ezért a mai napon tizenegy tipp kerül sorra, nagyjából minden egyes szerdai meccset górcső alá veszünk, ami érdekes lehet. Megpróbálkozom az összes megírásával, ám lehet, hogy lesz kivétel.

A napot Angliában kezdjük, a hétvégén drámai győzelmet elérő Liverpool fogadja az újonc Fulhamet.

A sportfogadás szakértői szerint a hazaiak olyannyira jó formába kerültek, hogy nem okoz majd gondot nekik Marco Silva együttese, a bet365-nél mindössze 1.25 a vörösök szorzója, 5.75 a döntetlen és 11.00 a Fulham győzelme.

Jöjjön a Liverpool – Fulham találkozó!

Liverpool

Jürgen Klopp csapata a szezon végére találta meg a legjobb formáját, a szurkolók hosszú ideig vártak arra, hogy ezt a játékot lássák kedvenceiktől. Szükség volt arra, hogy a vezetőség kitartson Klopp mellett, sokan már elküldték volna a németet a szezon sikertelenségei után.

A Liverpool a Real Madrid elleni kiesés után még a Man Citytől is kikapott, majd ikszelt a Chelsea-vel és az Arsenallal. A győztes időszak ezt követően indult. Hatot vágtak a Leedsnek, hármat a Nottinghamnek, kettőt a West Hamnek, és legutóbb négyet a Tottenhamnek.

Remek kis meccs volt, a vörösök nehezítették meg saját maguknak a dolgokat. Ugyanis negyedóra elteltével már 3-0-ra vezettek (Curtis Jones, Luis Diaz és Mo Szalah találtak a hálóba), a fővárosiak mégis visszajöttek, és a 94. percben egyenlítettek. Richarlison arcára azonban – megint – odafagyott a mosoly, mert egy védelmi hibát kihasználva Diogo Jota megszerezte a győztes gólt, ezzel pedig a Pool megelőzte a Tottenhamet.

A Bajnokok Ligáját nem valószínű, hogy elérik, ahhoz hét pontot kellene ledolgozni, ráadásul az előttük álló MU-nak egy mérkőzéssel kevesebb van a neve mellett.

A cél az, hogy legalább ezt az ötödik helyet megtartsák.

Hazai mérlegük 11-4-1, az egyik legjobb a PL-ben, és ezen nem is akarnak változtatni. Rontani legalábbis biztosan nem.

Calvin Ramsay, Stefan Bajcetic, Naby Keita és Roberto Firmino nem játszhatnak sérülés miatt, ergo ebben semmi változás.

Luis Díaz a kezdőben tért vissza, egyből góllal, úgyhogy most is ott lesz. Diogo Jota helyzete kicsit nehezebb, ő is megérdemelné a kezdő tagásogt, de igazából Diaz és Szalah mellett nincs számára hely, Cody Gakpo helyén pedig nem mozog olyan otthonosan.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson – Fabinho, Henderson, Jones – Szalah, Gakpo, Diaz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.06.Premier League
fulham
2:2
liverpool
Premier League
2021.03.07.Premier League
liverpool
0:1
fulham
Premier League
2020.12.13.Premier League
fulham
1:1
liverpool
Premier League
2019.03.17.Premier League
fulham
1:2
liverpool
Premier League
2018.11.11.Premier League
liverpool
2:0
fulham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fulham

Továbbra is Aleksandar Mitrovic nélkül kell helyt állni az újoncnak, ami lássuk be, nem egyszerű. Néha azért jönnek a pontok, nemrég két győzelmet is aratott a Fulham, mindkét ellenfelük a kiesés ellen küzdött, szóval, mondhatni, a győzelem maga egy kötelező elem volt.

Azonban a legutóbbi két mérkőzésükön megint nem jött ki a lépés. Igaz, ezúttal az élmezőnyben tartózkodó együttesek érkeztek, az Aston Villától 1-0-ra, a Manchester Citytől 2-1-re kaptak ki.

A gárda egyetlen gólját Carlos Vinicius szerezte. A City rengeteg helyzetet dolgozott ki, benne volt egy nagyobb arányú győzelem is, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Bobby Reidet a második félidőben két kézzel rántották le a bíró szeme előtt, mégsem ítélt büntetőt.

A Fulham most a 10. helyen áll, a mögöttük levő Palace öt pontra, az előttük levő Brentford szintén ötre.

Idegenben 6-2-8-as mérlegük van, a legutóbbi öt meccsükből hármat is elveszítettek.

Mitrovic most sem állhat rendelkezésre, mellette pedig Andreas Pereira, Tim Ream, és Layvin Kurzawa sem, míg Willian játéka kétséges. Pereira és Ream hiánya lehet fájó, mindketten a City ellen sérültek meg.

A várható kezdőcsapat:

Leno – Tete, Adarabioyo, Diop, Robinson – Reed, J. Palhinha – Wilson, Cairney, Reid – Vinicius

Tippelde

Legalább három kulcsember fog hiányozni a vendégektől, akik idegenben nem is túl meggyőzők. Ellenben a Liverpool most igazán belelendült, hazai pályán pedig szinte megállíthatatlanok.

Nem kell atomfizikusnak lenni, hogy a kapott információk alapján kitaláljuk a legjobb tippet: Ez a hazai győzelem. Azonban ez nem túl jövedelmező, így emellett még azt is mondjuk, hogy mindkét csapat a hálóba fog találni, a liverpooli védelem ugyanis mostanság nem a megbízhatóság példaképe.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.81 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.85 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső