Sevilla – Real Valladolid: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 17.
Sevilla
Teljesítmény:
V N V V N
  • Ramón Sánchez-Pizjuán
  • Augusztus 19. 22:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Valladolid
Teljesítmény:
V N D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az első négybe várt Sevilla pofonnal indított, de nem ők adták azt a pofont, hanem ők kapták. Az Osasuna otthonában kaptak ki, ám ezt a csapatot kár lenne már most leírni. A spanyol ligában is egyre szorosabb a verseny, persze itt is vannak csapatok, akik kilógnak, mint a Barcelona, a Real Madrid és az Atletico Madrid, de be kell látni, hogy a kicsik sokat közeledtek az olyan csapatokhoz, mint mondjuk a Villarreal, a Real Betis vagy épp a Sevilla. Az andalúz piros-fehérek valahol a kettő mezsgyéjén mozognak, nem elegek ahhoz, hogy a nagyok dolgába bele tudjanak szólni, de ahhoz meg túl jók, hogy a másik csoport tagjainak mondhassák magukat.

Most hazai pályán egy újonccal néznek szembe, a Luis Nazario da Lima által megvásárolt Real Valladolid lesz az ellenfelük. És hogy ki az a Luis Nazario da Lima? Ha nem tudod, akkor vagy szégyelld magad, vagy még annyira fiatal vagy, hogy nem láthattad őt játszani. A Fenomén, vagyis a brazil (mások szerint az igazi) Ronaldo a csapat tulajdonosa.

Egyéves szünet után tért vissza a csapat az első osztályba, szándékukban áll itt is maradni, de az első fordulóban jól elverték őket, hazai pályán kaptak ki a Villarrealtól.

Meg sem kell említenem, hogy mennyire egyetértenek abban a fogadóirodák, hogy a találkozón a Sevilla toronymagas esélyes. Ahhoz képest, hogy a két keret között mekkora a különbség, még hízelgő is, hogy 1.50 körül lehet megtenni a hazaiak sikerét. Minden más eredmény meglepetés lenne, de az volt az is, hogy az Osasuna legyőzi őket egy héttel ezelőtt…

Következzen a Sevilla – Real Valladolid mérkőzés!

Sevilla

A nyitófordulótól nem vártunk sokat, sem a Sevillától, sem az Osasunától. Két és fél gól alatti eredményre fogadtunk. Aztán a 10. percben már 1-1 volt az állás. Két remekbeszabott gólt láthattunk, először Rubén Pena varázsolta Avila fejére a játékszert, majd Papu Gomez centerezése után Rafa Mir volt eredményes. És aztán egy ideig semmi. Mármint gól, mert helyzet azért akadt, a kapusokkal nem bántak kesztyűs kézzel, záporoztak a lövések. Nem csak a kapusok akadályozták meg a gólt, hanem a kapufa is, mindkét fél rúgott egyet az első félidőben. De 1-1-gyel vonultak pihenni.

A második félidő kevesebb helyzetet hozott már, de a hajrában esett egy gól. Papu Gomez egy hazai szögletnél könyökölt, az áldozat Moncayola volt, és mivel a tizenhatoson belül volt a történet, így tizenegyest kapott az Osasuna. Bár Bono Aimar Oroz lövésébe bele tudott érni, védeni nem sikerült, 2-1.

Az előny kitartott a lefújásig, vereséget szenvedtek a piros-fehérek.

A Sevilla nyáron a védelmének felét elveszítette, Diego Carlos és Jules Koundé is távozott, a helyükre pedig Marcao érkezett, aki megsérült. Gudelj és Rekik volt a két belső védő, és nem is stimmelt a védekezés. Cserébe a támadások sem mentek zökkenőmentesen. Lopetegui Iscot még padra sem ültette, valószínűleg a meccsterhelés hiánya miatt nem lett volna a csapat előnyére. Eltelt egy hét, Isco edzésben, minden bizonnyal a padra már le fogják ültetni, és egy félóra kinéz neki pénteken.

Marcao, Suso és Munir viszont sérültek, egyikük sem lehet ott a Valladolid ellen.

Lopeteguinek van lehetősége a rotációra, mivel bő kerettel dolgozik. Az előző meccsen En Nesyri, Joan Jordan, Ivan Rakitic, Alex Telles és Erik Lamela is csak kispados volt.

A várható kezdőcsapat:

Bono – J. Navas, Gudelj, Rekik, Telles – Rakitic, Delaney – Lamela, Papu Gomez, Ocampos – En Nesyri

Egymás elleni meccsek:

A Valladolig tavaly még a másodosztályban volt, így nem játszottak egymással, utolsóként akkor léptek pályára egymás ellen, amikor a Valladolid búcsúzott, tehát 2021-ben. Abban az idényben a Sevilla egyszer sem tudott győzni, sőt… Sorozatban háromszor ikszeltek a lila-fehérekkel, utolsó győzelmük 2019-ben született. Mindhárom iksz 1-1-et hozott, már akkor is csalódás volt ez a Sevillának, és siker a Valladolidnak.

Az utolsó öt meccs eredménye: 3 döntetlen, 2 sevillai diadal.

A Valladolid sok meccset nem nyert ellenük, utoljára 10 éve győztek, igaz, akkor Sevillában. Azóta a döntetlenek dominálnak, de nyilván a piros-fehérek is aratnak sikereket.

A Ramón Sánchez Pizjuánban az utolsó tíz meccsük közül egyszer tudott nyerni a Valladolid, háromszor ikszeltek, a maradék hat meccset meg a házigazdák nyerték meg.

Előző 5 meccs eredménye
2021.03.20.La Liga
real valladolid
1:1
sevilla
La Liga
2020.12.19.La Liga
sevilla
1:1
real valladolid
La Liga
2020.06.26.La Liga
sevilla
1:1
real valladolid
La Liga
2019.11.24.La Liga
real valladolid
0:1
sevilla
La Liga
2019.04.07.La Liga
real valladolid
0:2
sevilla
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Valladolid

Még nem beszéltünk a Valladolidról, most egy kicsit az elején megnézzük, mi történt velük a nyáron. Nem részletekbe menően, csak a legfontosabbakat. A lila-fehér együttes a nyáron nagytakarítást tartott, Pacheta tíz játékosától vált meg végleg, valamint kölcsönadott hármat. Közülük talán Rubén Alcaraz lehet ismerős, valamint Fede San Emeterio, mindkettejüknek van elsőosztályú tapasztalata.

Érkezett Gonzalo Plata, egy kolumbiai játékos, aki a jobbszélen bevethető, mellette Monchu és Sergio Escudero a Granadából, Mickael Malsa a Levantétől, Iván Sánchez a Birminghamből, Sergio Asenjo a Villarrealtól.

Erősebb első ránézésre a csapat, mint tavaly, főleg, hogy még Sergi Guardiola is visszatért a kölcsönből.

Az első mérkőzésük azonban nem sikerült jól, Asenjot a korábbi csapattársai avatták fel, a Valladolid hármat kapott hazai pályán a Villarrealtól. A 3-0 egy sima meccset sejthet, de a vendégek a második félidőben szerezték mindhárom találatukat, a hajráig 1-0-ra vezettek.

Guardiola nem fért a keretbe, úgy tudjuk nem sérülés miatt maradt ki, egyedül Shon Weissman esett ki a bevethető játékosok közül.

Bemutatkozott Monchu, Escudero, Plata is a kezdőben, és egyáltalán nem égett le a Valladolid. De hát a nagyobb rutin döntött.

Most a Sevilla ellen kellene helytállni, és Pacheta ismét nem fog a kapuja elé zárkózni. Hiába idegenben lépnek pályára.

Weissman ismét nem lesz ott, Guardioláról nem tudunk semmit, a kezdőt illetően nem gondolunk komoly cseréket. Az biztos, hogy Óscar Planonak helyet szorítanánk.

A várható kezdőcsapat:

Asenjo – Perez, Fernández, El Yamiq, Escudero – Monchu – Plata, Mesa, Aguado, O. Plano – Leon

Tippelde

Egy vereség után hazai pályán javíthat a Sevilla együttese. Masszív csapat a Valladolid, de nem tartom őket annyira jónak, hogy a Ramón Sánchez Pizjuánban bármilyen jobb eredményt érhessenek el.

Bemutatkozhat a hazaiaknál Isco, tőle mindenki sokat vár. Mérföldekkel jobb csapat a hazai, és ennek a pályán is ki kell jönnie. Sevillai győzelemre fogadunk a találkozón.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.59 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.62 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.62 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső