Tottenham – Wolves: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 17.
Tottenham
Teljesítmény:
D N V N D
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Augusztus 20. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolves
Teljesítmény:
D V D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Következik egy kis Premier League, szombaton folytatódik az angol bajnokság, úgy gondoltuk, ismét írunk az összes meccsről. Ma háromról, aztán csütörtökön, pénteken és szombaton meglesz a többi is.

Két forduló telt el, de nem mondhatjuk, hogy papírforma szerint alakulnak a dolgok. Gondolok itt arra, hogy a Liverpool kétszer döntetlent játszott, vagy arra, hogy a PL utolsó helyezettje a Manchester United.

De még lehetne sorolni a kellemetlen és kellemes meglepetéseket, az is tuti, hogy még bőven lesznek olyan dolgok az idény alatt, amikre megráncoljuk a homlokunkat.

Most a Tottenham – Wolves mérkőzésről lesz szó, Antonio Conte és Bruno Lage közül inkább a talján lehet elégedettebb, négy pontot gyűjtöttek úgy, hogy már játszottak a Chelsea-vel a Stamford Bridge-en. Az ott szerzett iksz sokat jelenthet. A meccs végén volt egy különmeccs is, foci helyett egy boxmeccset láthattunk, arról is beszélni fogunk.

A Wolves nehéz eset. Nem is tudom, mit várok tőlük, hiszen a nyár folyamán alig erősítettek, egyre lejjebb süllyednek, és most is két forduló után egy pontjuk van, egy lőtt góljuk, nem néznek ki jól jelenleg. De lehet, hogy majd Guedes belelendül, és vezére lesz az együttesnek…

A fogadóirodák látják, mi a szitu a két csapattal, és ez alapján a hazaiak győzelmét tartják reálisnak. Egyetértünk velük, de azért a szorzók mértéke eléggé meglepett minket. A Spurs győzelme alig 1.30, a vendégeké meg eléri majdnem a 10-et…

Ennyire egyértelmű lenne?

Tottenham

A Tottenham négy pontot gyűjtött idáig, az első fordulóban hátrányból fordítottak, és aztán nagy magabiztossággal győzték le a Southamptont, 4-1 lett a vége. Következett egy nagy rangadó, a Chelsea ellen. És a Tottenham tavaly háromszor sem tudott nyerni. Sem pontot szerezni. Vagy akár gólt lőni. Nagy volt bennük a bizonyítási vágy, és ez átragadt az edzőjükre, Antonio Contéra is.

A Chelsea hazai pályán játszva hamar előnybe került, és jobban is játszottak, mint a vendégek. Mi is kissé aggodalmasan tekintettünk a mérkőzésre, ugyanis arra fogadtunk, hogy mindketten a hálóba találnak.

Míg a pályán folyt a csata, addig a kispadok mellett. Nem csak Conte ette meg a napi spenótját, hanem Tuchel is, és a saját zónájukat elhagyva balhéztak össze. Kicsit műbalhé szaga volt, amolyan „fogjál le, fogjál már le!”-érzése volt az embernek. Az eset amúgy a Spurs egyenlítése után történt, Pierre-Emile Höjbjerg volt az, akinek lövése utat talált Edouard Mendy kapujába.

Hamar visszaszerezte a vezetést a Chelsea, és sokan már elkönyvelték a sikerüket, de a hosszabbításban Harry Kane fejjel kiegyenlített, így egy pontot hazavittek Észak-Londonba a fehérek. A lefújást követő kézfogás után jöhetett Conte és Tuchel között a második menet, megint nem bírták ott hagyni szó nélkül a másikat. Azóta meg twitteren meg mindenféle nyilatkozatokban üzengetnek egymásnak.

Amúgy mindketten pirosat kaptak, tehát Conte nem lehet majd ott a Wolves ellen. Nem várható nagy változás, két necces poszt van: Ryan Sessegnon és Ivan Perisic harcol a balszélső pozícióért, Dejan Kulusevski és Richarlison a jobbszélsőért. Előbbinél Perisic lehet a győztes, Kulusevski posztja nincs veszélyben. Még.

Oliver Skipp még sérült, de a hónap végére már játszhat, míg Clément Lenglet továbbra sincs harcra kész állapotban.

A várható kezdőcsapat:

Lloris – Romero, Dier, Davies – Emerson Royal, Bentancur, Höjbjerg, Perisic – Kulusevski, Kane, Szon

Egymás elleni meccsek:

Tavaly nem kétszer, hanem háromszor játszottak egymással, és szépen elosztották ezeket a meccseket. Azt értem a mondat alatt, hogy egyszer a Wolves, egyszer a Tottenham győzött, és volt még egy döntetlenjük is. Ami amúgy felfogható Spurs-sikernek, mivel a Ligakupában hosszabbítást követően ők jutottak tovább Lage-ék ellen.

Érdekesség, hogy a bajnokikon az idegenbeli csapat nyert, ősszel a Tottenham, tavasszal meg a Wolves.

És a vendégek lényegében győzni járnak a White Hart Lane-re, mivel az utóbbi időben háromszor is elintézték saját közönségük előtt Szonékat.

A Tottenham egyszer győzött, egyszer ikszelt, és háromszor kikapott… Érdekes lenne most is egy vendéggyőzelem…

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.13.Premier League
tottenham
0:2
wolverhampton
Premier League
2021.09.22.Angol Ligakupa
wolverhampton
2:3
tottenham
Angol Ligakupa
2021.08.22.Premier League
wolverhampton
0:1
tottenham
Premier League
2021.05.16.Premier League
tottenham
2:0
wolverhampton
Premier League
2020.12.27.Premier League
wolverhampton
1:1
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolves

Az első fordulóban a Leeds győzelmét tartottuk valószínűbbnek, ez akkor be is jött, Bruno Lage csapata kikapott Jesse Marschéktól. Aztán a mostani hétvégén a gárda hazai pályán fogadta az újonc Fulhamet. Itt nem a kimenetelt, hanem a gólokat fogadtuk meg. Mindkét csapattól elvártuk azt. Mindkettő átejtett minket és a találkozó gól nélkül zárult. Bemutatkozott csereként Goncalo Guedes, aki a gárda nagy sztárja lehet, ám teljesítményével nem nyűgözött le minket. Persze, fél óra alatt nem lehet csodát művelni.

A befejezésekkel volt ismét gond, helyzetig eljutottak a hazaiak, Hwang két hatalmas ziccert hagyott ki, de például az üres kaput nem sikerült eltalálnia a második félidő közepén Jonnynak.

A kihagyott helyzetek majdnem megbosszulták magukat, mivel Cordova-Reid esése után büntetőt kapott a Fulham. Aleksandar Mitrovic azonban José Sába lőtte azt. Maradt a 0-0, a Wolves két forduló után egy ponttal áll.

Tavaly is a helyzetkihasználás nem ment a csapatnak, mióta Raúl Jiménez koponyatörést szenvedett, valami megváltozott. Adama Traoré is kiszorult, bár most sérült volt, a többieknek pedig nem megy. Podence, néha Hwang viszik előre a csapatot, de szükség lenne egy gólzsákra.

Raúl Jiménez ezúttal is sérült, mellette Chiquinho is az, Joao Moutinho szereplése még nem biztos.

Hwang a hibái után kispadra kerülhet, a helyére Guedes léphet. Matheus Nunest igazolták nemrégiben, a középpályást tudták is regisztrálni, minden bizonnyal a kispadon fog kezdeni.

A várható kezdőcsapat:

José Sá – Jonny, Collins, Kilman, Ait-Nouri – R. Neves, Dendoncker – Gibbs-White, Podence, Neto – Guedes

Tippelde

Még mindig tartom, hogy jó ez a csapat. Vannak posztok, ahol én erősítenék, de nem én vagyok az edző, és nem is leszek. Guedes az esélyt meg fogja kapni, de a Tottenham ellen nehéz lesz rászolgálni a bizalomra.

A Spurs hazai pályán régen verte meg a Wolvest, itt az ideje, hogy ezt a statisztikát a maguk javára fordítsák. Hazai győzelmet várunk a találkozótól.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.38 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.40 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.40 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső