Sheffield United – Blackburn: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 19.
Sheffield United
Teljesítmény:
N D V N V
  • Bramall Lane
  • Augusztus 20. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Blackburn
Teljesítmény:
V N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szorosabbá vált az élmezőny a bajnokságban a hétközi fordulónk után, mivel az élen álló Blackburn – most először idén – pontot, pontokat veszített. Simán kaptak ki az általam egyik leggyengébbnek tartott együttestől, ezúttal is kiderült, hogy a Reading az én kryptonitom, az ő meccseikkel a jövőben nem igazán fogok foglalkozni. Maximum akkor, ha a teljes fordulóról készítek tippeket. Máskülönben az oldalról száműzve lett a gárda. Persze csak mókázok, de tény, hogy ők szúrnak ki velem leginkább a Championshipben.

Most a negyedik helyen álló Sheffield United otthonában kéne javítaniuk, ami azért nem lesz egyszerű, Paul Heckingbottom együttese azután, hogy tavaly lemaradtak a feljutásról, idén már nem szeretne hibázni. Idén eddig egy vereséget számlálnak, hazai környezetben még hibátlanok. Bár messze nem hiba nélkül játszanak.

Mindkét együttes esélyes arra, hogy a következő idénytől kezdve a Premier League-ben legyenek, ám ahhoz nagyon sok melóra lesz szükség. Itt, az angol második vonalban minden meccs nagyon nehéz, nem csak a rangadók, így most sem számíthat egyikük sem könnyű mérkőzésre.

Nézzük, a bukik mit mondanak a mérkőzésről: Szerintük egyértelmű, hogy a hazaiak fognak nyerni, és bevallom, látva a Blackburn hétközi teljesítményét, mi is hajlunk efelé. Persze a dolog ennél százszorta bonyolultabb. A Sheffield sikere amúgy 1.70 környékén mozog, a döntetlen 3.50-en, míg a Blackburn győzelem majdnem 5-szörös pénzt jelentene.

Jöjjön a Sheffield United – Blackburn találkozó!

Sheffield United

A Sheffield United gárdáját megfogták az első fordulóban, utolsó vereségüket akkor szenvedték el, mikor a Watford csapatához látogattak. Azóta lejátszottak másik három találkozót a másodosztályban, és ezeken hét pontot szereztek. Kétszer nyertek és egyszer ikszeltek. Első győzelmüket a második körben a Millwall ellen szerezték, ezt követte a Middlesbrough elleni idegenbeli 2-2, és a hét közepén az egyik újonccal, a Sunderlanddel mérkőztek meg.

A fekete macskák ugyan állták a sarat, de 2-1-re kikaptak. A Sheffield részéről Anel Ahmedhodzic, valamint Max Lowe voltak eredményesek. A bosnyák gólja mellett gólpasszt is adott.

Azért muszáj kritikát is megfogalmaznom a Bladesszel szemben. Az együttes egy órán át emberelőnyben játszhatott, Neil kiállítása miatt, de még így is volt a vendégekben annyi, hogy szépítsenek. Mondjuk mi ennek örültünk, mivel arra fogadtunk, hogy mindkét együttes a hálóba fog majd találni. De a hazaiak menedzsere tuti nem nézte jó szemmel, hogy egy emberhátrányban levő újonc veszi be Foderingham kapuját.

A gólokat eddig nem a csatárok szállítják, a védők és a középpályások helyettesítik őket, ezt a gondot meg kell oldani minél hamarabb. Talán James McAtee és Reda Khadra tudnak segíteni, de egyelőre mindketten maximum csereként lépnek pályára. McGoldrickot és Burke-öt eladták, Ollie McBurnie viszont felépült a sérüléséből, és az elmúlt két mérkőzésen már valamennyit játszhatott.

Szintén felépült Chris Basham, de még így is van hat sérült a keretben: Ciaran Clark, Jack Robinson, Jayden Bogle, Adam Davies, Enda Stevens és Jack O’Connell.

A várható kezdőcsapat:

Foderingham – Ahmedhodzic, Egan, Norrington-Davies – Baldock, Norwood, Berge, Lowe – Khadra, Ndiaye – Brewster

Egymás elleni meccsek:

A Blackburn és a Sheffield is tavaly közel járt a feljutáshoz, a Blades azért közelebb, ők a rájátszásban is részt vehettek, míg a Blackburn tavaszi szenvedését követően lecsúszott róla.

Az elmúlt évben mindkétszer az a gárda győzött, aki a másikat fogadta: Ősszel a Blackburn 3-1-re győzött az akkor még Slavisa Jokanovic által irányított Sheffield ellen, tavasszal – már Heckingbottommal a kispadon – a Sheffield 1-0-ra nyert.

Ami az elmúlt öt mérkőzést illeti, a Sheffield felé billen a mérleg, hiszen négy meccset nyertek meg ők, és egyet a Blackburn.

A Bramall Lane-en is fölényben a Sheffield, zsinórban három győzelemnél tartanak, öt per néggyel állnak, a Blackburn 1994 óta nyeretlen a Sheffield ellen idegenben.

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.23.Championship
sheffield united
1:0
blackburn rovers
Championship
2021.11.06.Championship
blackburn rovers
3:1
sheffield united
Championship
2019.08.27.Angol Ligakupa
sheffield united
2:1
blackburn rovers
Angol Ligakupa
2018.12.29.Championship
sheffield united
3:0
blackburn rovers
Championship
2018.10.03.Championship
blackburn rovers
0:2
sheffield united
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Blackburn

Ezért is tud jó lenni a másodosztály, tényleg bármi megtörténhet. A Blackburn úgy vágott neki a Reading elleni mérkőzésnek, hogy hiba nélkül vezették három fordulót követően a bajnokságot, valamint az előszezonban is folyamatosan veretlenek tudtak maradni, pont a tízedik győztes meccsükre készültek. Miközben a Reading megint gyengén kezdett neki az idénynek. És mi lett a meccs vége? Hát nyert a Reading, mégpedig 3-0-ra.

Nem igazán volt benne egy ilyen vereség a Roversben, de ettől függetlenül az élen maradtak. Újra kell gondolnunk a csapat erejét. Első körben 1-0-ra verték a QPR-t, aztán meg 3-0-ra a Swansea-t idegenben. És a legnagyobb érvünk a vendégek győzelme mellett az volt, hogy a West Bromot is le tudták győzni 2-1-re. Úgy gondoltuk, szárnyal a csapat, a Reading pedig két vereséggel és egy győzelemmel a tabella harmadik harmadában szerepelt. Korai volt még így gondolkozni Brereton Diazékról.

Jon Dahl Tomasson kicsit túlzásba vitte a csapat átalakítását a hétközi fordulóra, szerintünk ezt gyorsan vissza is csinálja, tehát a Sheffield ellen újra kezdeni fog Bradley Dack, Sam Gallagher és Ryan Hedges is.

A menedzser egy sérültjével nem számolhat, Scott Wharton továbbra sem bevethető, így ezúttal is csak a lelátón foglalhat helyet.

Visszatérhet viszont Callum Brittain, aki kényszerűségből hagyta ki a kedd este rendezett meccset.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Brittain, Phillips, Ayala, Pickering – Travis, Buckley – Hedges, Dack, Brereton Diaz – Gallagher

Tippelde

Most jön a kérdés, mennyire viselte meg a vendégeket a vereség? Nem jött jókor, mert biztosan visszaveti őket, Tomassonnak a fejekben is muszáj lesz rendet tenni.

A Sheffield egyik nagy ereje tavaly a hazai pálya volt (miután Slavisa Jokanovic helyett Paul Heckingbottom újra leült a kispadra), most is hibátlanok, eddig mindkét mérkőzésüket megnyerték otthon.

Szerintünk meg fogják nyerni a harmadikat is, de nem hiszem, hogy könnyű dolguk lesz. A Blackburn is jó lehet egy gólra, innentől kezdve pedig meg lehet fogadni azt is, hogy mindkét csapat be fo találni a hálóba, valamint a két és fél feletti gólszámot is. Szóval mindháromra érdemes egy keveset félretenni, ebből az egy meccsből sokat lehet profitálni majd…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.80 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső