Burnley – Blackpool: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 19.
Burnley
Teljesítmény:
D V D N N
  • Turf Moor
  • Augusztus 20. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Blackpool
Teljesítmény:
N V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Négy forduló ment le az angol másodosztályú bajnokságból, és az látszik, hogy nem a Premier League-ből kieső csapatok szezonja lesz ez a mostani. Sem a Burnley, sem a Watford, sem pedig a Norwich nem remekel. Egyelőre biztosan nem, aztán lehet, hogy a folytatásban magukra fognak találni. Megszoktuk, hogy a Championshipbe kiesők egyből az élre ugranak, tavaly a Fulham és a Bournemouth is egyből elhúzott a többi csapattól.

Most kicsit kiegyenlítettebbnek tűnik a szezon, ami egyrészt baromi jó, mert élvezetes meccseknek nézünk elébe, másrészt nem annyira, mert még több lesz a kiszámíthatatlan találkozó.

Emiatt nehezebb lesz megfogni ezeket a meccseket, mondjuk a hétközi forduló kifejezetten jól sikerült, több nagyobb szorzót is meg tudtunk fogni.

A Burnley mostani ellenfele az a Blackpool lesz, akik tavaly szépen meneteltek, ám az idei szezont rosszul kezdték. Ezt a rossz sorozatot szerda este meg tudták szakítani, ezzel megint kicsit összebogozva a szálakat.

A mostani találkozón – dacára a Burnley hétközi pontvesztésének, és a Blackpool győzelmének – még mindig inkább a hazaiakat tartják esélyesnek a sikerre. Nem is kicsit: Barnes-ék diadala 1.50 körüli szorzót jelent, a döntetlen 4-es oddson fut, míg a vendégek győzelmére több mint 5-szörös pénzt fizet a legtöbb fogadóiroda.

Nézzük, hogyan alakulhat a Burnley – Blackpool mérkőzés!

Burnley

A hétközi forduló viszonylag jól sikerült, mert bár mentek el meccsek kedden és szerdán is, voltak nagy nyeremények. Mint például a Burnley és a Hull City mérkőzése, amelyre döntetlent tippeltünk, és az is lett az eredmény. Ez már a harmadik nyeretlen mérkőzése volt Vincent Kompanynak, aki a nyáron vette át a csapat irányítását Mike Jacksontól, aki meg Sean Dyche-tól néhány héttel azelőtt…

A fiatal menedzser csak az első fordulóban tudott győzni, akkor idegenben verték meg a Huddersfieldet 1-0-ra, ezt követte egy Luton elleni 1-1, majd a Watfordtól kaptak ki 1-0-ra. Itt tartunk most, nem a Burnley lesz az a csapat, amelyik a többiektől elhúzva nyeri meg a Championshipet. Nem is feltétlenül lehet ezt elvárni. Hatalmas átalakításon ment keresztül a csapat, több meghatározó játékosuk lépett le, mivel nem akartak a másodosztályban játszani. A teljes védelem, mint Ben Mee, James Tarkowski és Nathan Collins, a középpályáról Dwight McNeil, ment a kapus, Nick Pope, valamint a csatársorból Aaron Lennon, Matej Vydra, Maxwel Cornet és Wout Weghorst is. És mindenkit fel sem soroltam…

Az elmúlt napokban Kompany néhány játélkost igazolt, így Josh Cullen és Benson Manuel Hedilazio is csatlakoztak a csapathoz.

Mindketten bemutatkozhattak a Hull City ellen, előbbi kezdő volt, utóbbi csere. A találkozó gólját egyébként Jay Rodriguez szerezte.

Csatárfronton még mindig gyengélkednek, Ashley Barnes és Jay Rodriguez mellett befejező csatár nincs is a keretben.

Nathan Tella csak csere volt legutóbb, de a következő alkalommal már valóban a kezdőben köthet ki.

Ashley Westwood, Johann Berg Gudmundsson és Scott Twine továbbra is sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Muric – Roberts, Harwood-Bellis, Taylor, Maatsen – Brownhill, Cork, Cullen – Costelloe, Rodriguez, Tella

Egymás elleni meccsek:

Nem arra készülünk, hogy a ez a mérkőzés lesz a szombati játéknap legjobbja, tekintve az utolsó meccseiket. Bár frissebb meccsük csak egy van, 2021-ben egy barátságos mérkőzés, amelyet idegenben nyert meg a Burnley 1-0-ra. A kevés gól egyébként jellemző a csapatokra, vagyis jellemző volt. Mivel ezen meccset megelőzően 2014-ben léptek pályára egymás ellen…

Ennek is megvan az oka, a Blackpool vagy a másod-, vagy a harmadosztályban szerepelt, míg a Burnley hosszú éveket töltött a Premier League-ben. Bajnoki meccset a Championshipben játszottak utoljára, 2014-ben a Burnley ugyancsak 1-0-ra nyert.

Amit mondani szoktam, tartom ezúttal is: Ilyen régi meccsekből hasznos információt nem tudunk kinyerni, és ilyenkor ez a szekció is okafogyottá válik. Ilyenkor felsoroljuk az eredményeket, aztán jó napot kívánok!, többet nem lehet tenni.

Előző 5 meccs eredménye
2021.07.27.Barátságos Mérkőzés
blackpool
0:1
burnley
Barátságos Mérkőzés
2014.08.02.Barátságos Mérkőzés
blackpool
0:1
burnley
Barátságos Mérkőzés
2014.04.18.Championship
blackpool
0:1
burnley
Championship
2013.12.21.Championship
burnley
2:1
blackpool
Championship
2013.04.13.Championship
blackpool
1:0
burnley
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Blackpool

Sikerült a Blackpoolnak meglepnie minket. A Quuens Park Rangers elleni idegenbeli találkozón nem azt gondoltuk, hogy ők fognak nyerni, mivel eddig nem igazán ment nekik a játék, és a Rangers hazai pályán nem egy rossz csapat. Jól mutatja az 1-0-s Blackpool-győzelem azt, hogy mennyire érdekes dolgokat tud csinálni a Championship… A QPR elleni mérkőzés győztes gólját Scott Bowler szerezte.

A Blackpoolnak ez volt a második győzelme idén, ezt megelőzően kikaptak a Swansea-tól és a Stoke-tól, meg még a Ligakupától is búcsúztak. Egyedül a Readinget verték az első fordulóban.

Azzal nem lehet vádolni őket, hogy szórnák a gólokat, az utóbbi öt tétmeccsük mindegyike két és fél gól alatti eredményt hozott.

A hétközi meccs után most ismét idegenben lépnek fel, eddig egyszer nyertek, egyszer kikaptak, amikor nem saját pályájukon játszottak.

Charlie Patino, az élvonalból kölcsönvett Arsenal-nevelés megsérült a héten, így Michael Appletonnak mindenképp bele kell nyúlnia a kezdőbe. Vagyis elég biztos, a hírek szerint Patino legfeljebb a padra ülhet le.

Sonny Carey és Theo Corbeanu már bevethető, viszont még mindig nem játszhat Keshi Anderson, Luke Garbutt, Kevin Stewart, Gary Madine és Jake Beesley.

A kiscsapat ilyen téren eléggé megvan szorulva, a kispadjuk nem olyan hosszú, hogy ennyi sérültet elbírjanak.

A várható kezdőcsapat:

Grimshaw – Gabriel, Ekpiteta, Williams, Thompson – Fiorini, Dougall, Carey – Bowler, Yates, Corbeanu

Tippelde

Amennyiben a Burnley vissza akar jutni az első osztályba, akkor muszáj lesz összeszedniük magukat. Három nyeretlenül megvívott meccs után tényleg kötelező lenne győzniük a Blackpool ellen. A kiscsapat változóan teljesít, véleményünk szerint tavalyhoz képest gyengültek valamennyire, és lehet, hogy idén nehezebb dolguk lesz a bentmaradást illetően.

Kinéz a hazai győzelem ezen a mérkőzésen, és mi meg is fogadjuk ezt. A Burnley a Hull City ellen is nagyon közel volt a diadalhoz, megannyi helyzetet puskáztak el. Lehet, hogy most ennek a levét a Blackpool fogja meginni…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.57 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.57 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.57 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső