Sheriff Tiraspol – Pyunik Yerevan: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 23.
Sheriff Tiraspol
Teljesítmény:
N D N V N
  • Sheriff Stadium
  • Augusztus 25. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Pyunik Yerevan
Teljesítmény:
V D N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A három Bajnokok Ligája-mérkőzés megvan, egy Európa-ligán is túl vagyunk, maradjunk is ennél. A Sheriff Tiraspol – Pyunik Yerevan találkozó következik, ahol annak ellenére a moldávok az esélyesek, hogy idénre vonzerejük nagy része odalett. Már régen nem az a csapat, amelyik tavaly sokaknak varázsolt mosolyt az arcára. Akik elmondhatták magukról, hogy a későbbi győztest a saját stadionjában verték meg. Ahogy az lenni szokott, a legjobbjaikat nem tudták megtartani, az újak pedig – lehet, hogy csak egyelőre, de – nem azt a minőséget nyújtják.

Egy meglepetéscsapat az ellenfelük, a Pyunik Yerevan, akiknek a józan ész alapján már a Bajnokok Ligája első fordulójában ki kellett volna esniük, amikor a CFR Cluj-zsal játszottak. Nagy küzdők, de az látszik, hogy nem labdazsonglőrök gyülekezetéről van szó. De a szívük a helyén van, és ezzel lehet meccseket nyerni meg jó eredményeket elérni. Ilyennek számít a Sheriff elleni hazai iksz is, bár nyilván sokkal nehezebb lesz Moldovában kiharcolni az EL-csoportkört.

Azt gondolom, a Pyunik számára a cél, egy nemzetközi kupa csoportköre, már megvan, minden más csak extra.

Sima hazait várnak a bukmékerek, alig másfeles szorzót adnak a Sheriff győzelmére, a döntetlen négyszeres pénzt ér, míg a vendégek győzelme néhol több mint hatszoros pénzt jelentene.

Kezdjünk is bele!

Az előző mérkőzésen történt

Egyik csapat sem egy valódi futballhatalom tagja, hiszen sem az örmény, sem a moldáv foci nem kiemelkedő, sem klub, sem pedig válogatott szinten. Viszont a Sheriff Tiraspol tavaly megmutatta, hogy egy kiscsapat is messzire juthat a BL-ben, a Pyunik pedig úgy indított idén, hogy kiütötték a román bajnokot. Kettejük mérkőzésétől sokat nem lehetett várni, és ez be is jött.

A Sheriff rengeteget gyengült, mindezek ellenére a Pyunik ellen őket tartották esélyesebbnek. Az első húsz perc nem hozott komoly helyzetet, valójában a kapusoknak semmiféle dolga nem volt. Egy rossz felszabadítás okozott veszélyt a Pyunik kapuja előtt, egy kicsit hosszú beadás a Sheriffé előtt. De kapura lövési kísérletet nem láthatott a közönség.

A 22. percben aztán megszületett az első kaput eltaláló lövés, Cédric Badolo passza után Rasheed Akanbi fordult kapura, lövését azonban könnyen fogta David Yurchenko.

Nyolc perccel később Badolo maga próbálta meg bevenni az örmény kapus kapuját, ám bombája méterekkel mellé szállt.

A legközelebb a gólhoz a 33. percben állt a Sheriff, ekkor majdnem öngólt rúgtak a hazaiak, de Yurchenko még azelőtt felszedte a játékszert, hogy az áthaladt volna a gólvonalon, vagy odaért volna Ouattara, a moldávok támadója.

Az 51. percben végre a Pyunik is eltalálta a kaput, egy körülbelül 28 méteres szabadrúgást tűzött rá Artak Dashyan, a szitáló lövést a vendégek egyetlen moldáv játékosa, Celeadnic öklözte vissza a mezőny tagjai közé. Akkora erő volt benne, hogy ezt biztonsággal nem lehetett volna megfogni.

A 64. percben egy elmaradt tizenegyest reklamáltak a hazaiak, és szerintem joggal tették. A csereember, Marjan Radeski passzolt volna Juricic felé, de a labdába kézzel belekapott egy moldáv. Így a játékszer Radeski előtt maradt, ellőtte a labdát, fölé, majd ezután kezdték megrohanni a játékvezetőt. Teljesen jogos lett volna, ha ezért büntetőt kap a Yerevan.

Nem lehet azt mondani, hogy izgalmas meccs volt, inkább szólt ez a küzdésről két lelkes, de nem túl ügyes csapattól. A döntetlen eredmény némiképp igazságos, de az elmaradt tizenegyes miatt bosszankodhatnak a jerevániak.

Sheriff Tiraspol

Stjepan Tomas sem volt elégedett azzal, ahogy a csapata mostanában játszott, szóval az elmúlt napokban új játékosok érkeztek a csapathoz. Némelyikük véglegesen, van, aki csak kölcsönben. Utóbbiak között van Mouhamed Diop (támadó középpályás), Giannis-Fivos Botos (támadó középpályás), valamint Heron (balhátvéd) is, valamint Mudasiru Salifu (középső középpályás).

Véglegesen csatlakozott Maksym Koval, úgy tűnik, hogy Abalora nem nyerte el Stjepan tetszését… Ez majd később kiderül.

A Sheriff nagyon sokat gyengült, ezt már többször elmondtam, viszont továbbra is egyetértek magammal. A tavalyi Sheriff ezt a Pyunikot gólokkal küldte volna haza, itt meg gyakorlatilag normális gólhelyzete sem volt a moldávoknak. Leginkább a támadók között kellene szétcsapni, mert sem Tejan, sem Akanbi, sem Ouattara nem rendelkezik olyan képességekkel, mint mondjuk Luvannor vagy Jakhshibaev, esetleg Adama Traoré.

A Sheriff a hétvégén viszont simán győzött, az újak közül ketten is a hálóba találtak, gólt szerzett Steve Ambri, valamint Kej Tejan és Giannis-Fivos Botos is.

Koval be is mutatkozott a csapatban, és amennyiben a regisztráció sikeres volt – márpedig az volt -, úgy csütörtökön is ott lesz a kezdőben. Szintén kezdő volt Botos, Heron, valamint Salifu is.

Nyilván ez egy jó eredmény, de a moldáv bajnokságban nincs ellenfele a Sheriffnek.

Danila Ignatov, Stjepan Radeljic, Regi Lushkja, Pernambuco és Abdoul Moumouni sérülés miatt nem szerepelhetnek a visszavágón.

A várható kezdőcsapat:

Koval – Renan, Kiki, Heron, Kpozo – Badolo, Byabou, Diop – Botos, Tejan, Akanbi

Előző meccs eredménye
2022.08.18.Európa-liga
pyunik
0:0
sheriff
Európa-liga
2006.07.18.Bajnokok Ligája
sheriff
2:0
pyunik
Bajnokok Ligája
2006.07.11.Bajnokok Ligája
pyunik
0:0
sheriff
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Pyunik Yerevan

Hatalmas meglepetés az, hogy ez a csapat itt van az Európa-liga kapujában. Amennyiben itt nem sikerül nyerniük, akkor is ott vannak az EKL csoportkörében, ami szintén nem egy rossz teljesítmény.

Az együttes nagy csatákat vívott meg, bár a Crvena zvezda azért megmutatta, hogy mennyivel jobbak, mint az örmények.

Eghishe Melikyan együttese annyira készül a hétközi mérkőzésre, hogy teljesen elengedték a bajnoki meccsüket, amit hazai pályán vívtak meg a Van együttese ellen. 1-0-ra kikaptak, de szerintem, ez most a kutyát sem érdekli…

Voltak azért biztató momentumok a Sheriff ellen, mégsem gondolnánk, hogy idegenben lenne bármi esélyük.

A mester számára minden bizonnyal ugyanaz a csapat lesz a választása, mint legutóbb. Nikita Baranov, Acas Özbiliz és David Davidyan sérültek, utőbbi azért hiányozni fog.

A várható kezdőcsapat:

Yurchenko – González, Bratkov, Vakulenko, Gajic – Harutyunyan, Cociuc, Dashyan – Juninho, Juricic, Otubanjo

Tippelde

Nem erős a Sheriff, egyáltalán nem, de talán az újak kicsit sikeresen felpörgetik majd a csapatot. Stjepan Tomas minden bizonnyal az állásával játszik, ha innen, hazai pályán nem sikerül továbbjutni, új meló után nézhet.

Szerintünk emiatt nem kell izgulnia. Ha Juricicet megfogják, akkor a Pyunik méregfogát húzzák ki. A védelemmel eddig sem volt komoly gond, inkább a befejezésekkel. Nem biztos, hogy gólzáporos győzelmet fognak aratni, arra azonban jó esély van, hogy megnyerik a találkozót.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.55 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.52 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.52 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső