Southampton – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 16.
Southampton
Teljesítmény:
V V D V N
  • St. Mary Stadium
  • Május 17. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Liverpool
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Újabb kupával bővült a Liverpool vitrinje, Jürgen Klopp együttese tizenegyesekkel legyőzte a Chelsea csapatát az FA Kupa fináléjában. Deja vu, a Ligakupában is büntetők döntöttek. És itt azért megjegyeznénk, hogy a mérkőzésre adott tippünk nagyon szépen be is jött.

Nincs pihenés a vörösöknek, mert még a Premier League-ben is harcban állnak a bajnoki címért, igaz, egyre fogynak a lehetőségeik, a sorsukról nem maguk döntenek. Illetve dönthetnek ők is, mivel, ha most esetleg pontokat veszítenek – esélyük sem lesz befogni a Manchester Cityt.

De ha hibátlanul teljesítenek, akkor sem feltétlenül végeznek az élen. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a Bajnokok Ligájában is döntőbe kerültek, majd a Real Madridot kellene legyőzniük.

A Southampton számára a bajnoki idény lényegesebb része már befejeződött. Le kell játszani a maradék meccseiket, nagyon extrém esetben még kieshetnek, ám erre egy százaléknál is kevesebb az esély.

Ralph Hasenhüttl csapata nem játszott jó idényt. Több volt a csalódás, mint az öröm, kevéssel a lefújás előtt még dobbanthatnak egy nagyot, és legyőzhetik a bajnokesélyes Liverpoolt.

A formájukat látva, erre nem mutatkozik sok esély. Jöjjön a Southampton – Liverpool találkozó!

Southampton

Ahogy mondtam, a Southamptonnak nem volt jó szezonja. Rendkívüli módon csapongtak, volt, hogy egymás után hozták a meccseket, meglepetéseket okoztak, néha meg a náluk gyengébb csapatok ellen sem tudtak teljesíteni. Előfordulhat, hogy Ralph Hasenhüttl az idény végén elköszön, voltak erre utalások, azonban az is beszédes, hogy a sok rossz forma után is kitart a vezetőség mellette.

Kiemelkedik a csapatból James Ward-Prowse, aki a Premier League hivatalos oldalán bekerült a szezon legjobb játékosai közé, szavazással fog eldőlni, ki volt a legjobb. De már maga a jelölés is nagy szó, főleg ebből a Southamptonból.

A csapat most megint a gyengébb formáját mutatja, immáron egy hónapja nyeretlenek, mióta megverték az Arsenalt, ikszeltek a Brightonnal, kikaptak a Burnleytől, a Crystal Palace-tól és a Brentfordtól. Csupa olyan csapattól, akik vagy a környékükön foglalnak helyet, vagy a kiesőzónában vannak.

A Brentford elleni volt az utolsó meccsük május hetedikén, a méhek 3-0-ra nyertek.

A csapat hazai mérlege ugyanúgy hullámzó, 6-7-5-tel rendelkeznek, viszont az utolsó öt meccsükből négyet elvesztettek, csak az ágyúsokat tudták megverni…

Nagy reményeik már nem lehetnek az előre lépésre, bár matematikailag ez még lehetséges. Előttük három pontra a Newcastle, az Aston Villa négyre, a Crystal Palace ötre. Viszont ahhoz nyerni kéne a Liverpool ellen, hogy szóba jöhessen az előzés… Ha most kikapnak, akkor vagy a 15., vagy a 16. helyen végeznek.

Sokat pihenhettek a találkozóra, tíz napjuk volt rá, viszont Valentino Livramentonak ennyi sem volt elég a felépüléshez. Ő a csapat egyetlen sérültje.

A Brentford ellen Oriol Romeu és Ché Adams is csak a kispadon foglalt helyet, utóbbit nem is cserélték be, ezúttal mindkét játékost a kezdőbe várjuk.

A várható kezdőcsapat:

Forster – Walker-Peters, Bednarek, Salisu, Perraud – S. Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Elyounoussi – Broja, Adams

Egymás elleni meccsek:

Tíz meccset nézve a Liverpool fölénye óriási. A vörösök nagy százalékban nyerik az összecsapásokat, a Sotont tízből nyolcszor verték el az utóbbi években, a szenteknek egy alkalommal sikerült nyerniük, és emlékszem rá, az is egy olyan hír volt, amivel legalább egy hétig foglalkoztak az újságírók.

A Liverpool őszi győzelmével meg egy rövidke cikk erejéig, hiszen az volt a természetes, hogy az Anfielden Jürgen Klopp csapata nyerni fog. Így is lett, 4-0-ra verték el a Sotont, betalált Diogo Jota kétszer, mellette Thiago és Virgil van Dijk is.

A már említett 1-0-s győzelem volt az utolsó, amit a St. Mary’s Stadionban játszottak, előtte sorozatban háromszor nyert a Pool. Az kijelenthető, ha nyer is itt a Southampton, mindig maximum egy góllal bizonyulnak jobbnak, mint ellenfelük. Az 1-0-n kívül egy 2017-es Ligakupa-győzelem van még itt, azt szintén 1-0-ra nyerték meg a szentek.

Előző 5 meccs eredménye
2021.11.27.Premier League
liverpool
4:0
southampton
Premier League
2021.05.08.Premier League
liverpool
2:0
southampton
Premier League
2021.01.04.Premier League
southampton
1:0
liverpool
Premier League
2020.02.01.Premier League
liverpool
4:0
southampton
Premier League
2019.08.17.Premier League
southampton
1:2
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Liverpool

Sikerült egy újabb trófeával gazdagodniuk a vörösöknek, a hétvégén nagy csatában, tizenegyespárbaj végén győzték le a Chelsea együttesét. A londoni kékekkel ez volt zsinórban a negyedik döntetlenjük, két esetben viszont mégis ők örülhettek, a Ligakupa után az FA Kupában is.

Mindig örömteli, ha sikerül egy kupában az élen végezni, és a Pool még két trófeát gyűjthet be három héten belül. A Bajnokok Ligája mellett esélyük van arra, hogy megelőzzék a Premier League-ben a Manchester City csapatát, akikkel szemben csökkenhet a difi, hiszen tegnap a City csak döntetlent tudott elérni a West Ham United otthonában.

Még akkor is Sterlingék lesznek az élen, de ott lesz rajtuk a győzelmi kényszer…

A Poolnak kötelező nyernie, ha nem teszik, akkor Guardioláék ünnepelhetnek. És akkor a Liverpool tét nélkül játszhat az utolsó fordulóban, pihentetve a legjobbjaikat a BL-döntőre.

A Chelsea elleni döntőben Virgil van Dijkot és Mo Szalahot is le kellett cserélni sérülés miatt, egyikük sem áll most Klopp rendelkezésére. Ahogy Fabinho sem, a brazil középpályást a BL-döntőre szeretnék újra csatasorba állítani. Félkész állapotban nem fogják pályára küldeni.

A fiatalok ideje jöhet most el, akár Tsimikas – aki a hőse volt a Chelsea elleni mérkőzésnek -, akár Curtis Jones, akár Harvey Elliott szerepet kaphat holnap este.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Gomez, Matip, Konaté, Tsimikas – Keita, Milner, Jones – Diaz, Firmino, Jota

Tippelde

Kockázatos lenne egy totális B csapattal nekimenni a Sotonnak, a szentek azért nem egy rossz csapat, főleg nem otthon. De muszáj rotálnia Kloppnak, láthatóan a játékosok erejét felemészti ez a folyamatos csata, a Liverpool minden sorozatban a végéig jutott.

Tartjuk annyira jó csapatnak a vörösöket, hogy még így is nyerni tudjanak, ráadásul, ha gond van, a padról jöhet egy Mané, egy Henderson vagy egy Thiago, akik változtathatnak a meccs állásán. Szóval, mi megkockáztatunk egy vendégsikert, és tartjuk annyira jónak a Pool védelmét, hogy megússzák kapott gól nélkül.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.41 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.41 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.41 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső