Sunderland – Huddersfield: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 17.
Sunderland
Teljesítmény:
N N D D D
  • Stadium of Light
  • április 18. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Huddersfield
Teljesítmény:
V D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A keddi játéknap egyik legizgalmasabb meccse következik. Egyikük sem engedheti meg magának a vereséget, a pontvesztést, hiszen a céljukat még messze nem érték el. Tony Mowbray együttese, a Sunderland megint közel került a rájátszás kivívásához, a csapat ugyan a kilencedik, de mindössze két pontra vannak a hatodik helytől.

Neil Warnock Huddersfieldje pedig a bennmaradást tűzte ki célul. És bár egyelőre jól állnak, annyira még nem jól, hogy hátra lehessen dőlni.

A két csapat meccse nagy izgalmakat tartogathat, a sportfogadás szakértői azonban úgy gondolják, sima hazai lesz a Sunderland – Huddersfield mérkőzés vége. 1.65 a hazai szorzó az OhMySpinsnél, 3.80 a döntetlen, 5.50 a vendégsiker.

Sunderland

Ezer sebből vérzik ez a Sunderland, minden ellenük szól, és mégsem adják fel. Nem hiszem, hogy sokan vannak azok, akiknek ez nem imponál, akik nem drukkolnak – legalább a szívük mélyén, egy kicsit – a Sunderlandnak. Tony Mowbray csapata egy év alatt két szintet ugorhat meg, a tavaly még League One-ban szereplő csapat most a Premier League-et vette célba.

Jelenleg még le vannak maradva a rájátszástól, de négy forduló alatt még behozhatják a lemaradásukat.

A legutóbbi öt forduló mindegyikén pontot szereztek, legutóbb – zsinórban második alkalommal – győztek, hazai pályán verték meg 2-1-re a Birminghamet. Két és fél gól alatti eredményt vártunk, hiszen a hazaiak mostanság nem a gólokról híresek. Trai Hume, valamint Amad Diallo azonban be tudta venni a vendégek kapuját, és még az is belefért, hogy Dennis Cirkint kiállították.

Ő tehát biztosan nem lesz ott, ahogy több, a kezdőben amúgy gyakran helyet kapó játékos sem. Közülük kiemelkedik Ross Stewart, aki idén már biztosan nem játszik, mellette Jewison Bennette, Dan Ballard, Ajibola Alese, Corry Evans, Niall Huggins és Elliot Embleton sérült még.

Ami a Sunderland bajnoki helyzetét illeti: két pontra vannak a Blackburntől, négyre a Millwalltól,a feljutás és köztük van még a Preston és a Coventry, őket is meg kell előzniük.

Otthon kevésbé megbízhatók, mérlegük 7-7-7, ami csak az alsóházhoz elegendő…

A várható kezdőcsapat:

Patterson – Gooch, Hume, Batth, O’Nien – Neil, Michut – Roberts, Diallo, Clarke – Gelhardt

Egymás elleni meccsek:

A Huddersfieldnek az egész szezonban nem ment, nem is meglepő, hogy az őszi mérkőzést a Sunderland nyerte meg. Méghozzá lényegében simán, 2-0-ra. Érdekesség, de ezt megelőzően a két együttes 2003-ban találkozott a Ligakupában, előtte pedig 1999-ben bajnokin. Szóval, ha nem haragszotok meg rám, ezekbe a meccsekbe nem mennék bele.

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.02.Championship
huddersfield
0:2
sunderland
Championship
2003.09.23.Angol Ligakupa
sunderland
2:4
huddersfield
Angol Ligakupa
1999.04.10.Championship
sunderland
2:0
huddersfield
Championship
1998.10.21.Championship
huddersfield
1:1
sunderland
Championship
1998.02.24.Championship
huddersfield
2:3
sunderland
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Huddersfield

Nagyot ment a Huddersfield, mióta Neil Warnock a csapathoz került, azonban várható volt, hogy ez a veretlen időszak megszakad. Szombaton szenvedte el újabb vereségét a Huddersfield, a Swansea otthonában kaptak ki szűken, 1-0-ra.

Mivel azonban mögöttük mindenki vereséget szenvedett, a csapat továbbra sincs kiesőhelyen, és ezt szeretnék is megőrizni a hátralévő négy fordulóban.

Nem elveszett mostanság a csapat, ha idegenbeli meccsekről van szó, hiszen megverték a Millwallt, majd a Watfordot is. De az egész szezonban mutatott játékuk már nem ilyen pozitív: Négy győzelmük van, négy döntetlenjük és tizenhárom vereségük.

A sérültek közül többen helyre jöttek az elmúlt időszak alatt, viszont még mindig vannak hatan, akik nem játszhatnak: Anthony Knockaert, Duane Holmes, Lee Nicholls, Faustino Anjorin, Nakayama Yuta és Oliver Turton sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Vaclik – Lees, Helik, Pearson – Jackson, Hogg, Kasumu, Headley – Rudoni – Koroma, Ward

Tippelde

Nem feltétlenül a színvonalas futball fog szerepet játszani a két együttes tallkozóján. Mindkettejüknek fontos célja van, a győzelem megszerzése, és mindegy, hogy milyen eszközökkel.

Óvatos játékot várunk a vendégektől, egy pont is sokat számíthat nekik. Két és fél gól alatti eredményre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.84 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.84 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.85 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső