Millwall – Birmingham: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 17.
Millwall
Teljesítmény:
N V D D V
  • The Den
  • április 18. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Birmingham
Teljesítmény:
V D D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó mérkőzésünk jön, ez is az angol másodosztályból. A Millwall hazai pályán fogadja a Birmingham együttesét… mit is lehetne elmondani erről a meccsről? Azon kívül, hogy nem csak az online sportfogadás különféle szaktekintélyei, de mi is sima hazait várunk?

A Millwall a feljutásért hajt. Gary Rowett együttese a célegyenesbe fordult, a legutóbbi fordulóban egy erős riválist vertek meg. Előfordulhat, hogy egy gyengébb ellenféltől kikapjanak? Akiknek ráadásul ez a találkozó akkora téttel nem is bír? Persze…

A 22betnél 1.75 a hazai győzelem, 3.52 a döntetlen, 5.20 a vendéggyőzelem.

Következzen a Millwall – Birmingham találkozó!

Millwall

Olyan régóta hajt már a Millwall a feljutásra, szomorú volnék, ha legalább a rájátszás ne jönne össze nekik.

Egyelőre emiatt nem kell aggódniuk, főleg azért nem, mert a hétvégén nagyon fontos győzelmet sikerült aratni, a közvetlenül mögöttük levő Prestont intézték el otthon 2-0-ra. Góljaikat Tom Bradshaw, valamint Zian Flemming szerezték.

Miután a mögöttük levő Preston – Blackburn – Norwich hármas sem tudott nyerni, egy nagyon kicsit fellélegezhetnek. Most a Coventry lépett a hetedik helyre, velük szemben három pont az előny.

Ezt az előnyt megtarthatják, adott esetben növelhetik is. Nem egy klasszisokkal teletűzdelt ellenfél érkezik, ráadásul a Denben a Millwall kiegyensúlyozott játékra képes.

Tizenegy győzelmük van, hat döntetlenjük és négy vereségük.

Minimum egy változtatás lesz a hétvégi kezdőcsapathoz képest. Murray Wallace megsérült, a helére minden bizonnyal majd Scott Malone érkezik. Kisebb rúgást kapott George Honeyman is, aki így nem biztos, hogy a kezdőben kap helyet – lehet, még a padon sem lesz ott a szélső.

Ryan Leonard, Callum Styles, Charlie Cresswell és Tyler Burey szintén sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Long – McNamara, Hutchinson, Cooper – Malone – Mitchell, Saville – Burke, Flemming, Voglsammer – Bradshaw

Egymás elleni meccsek:

Gary Rowett fiai az elmúlt években többször is megbotlottak a Birmingham ellen. Idén ősszel 0-0-t játszottak, előtte tavasszal 2-2-t, 2020-ban megint 0-0-t. Volt két meccs azonban, amelyet meg tudtak nyerni a bajnokságban, mindkettőt hazai környezetben.

Most is a The Denben lépnek pályára, ahol a Birminghamnek nem igazán megy. Az utóbbi pár itteni meccsből csak egyet nyertek meg, háromszor kikaptak, egyszer ikszeltek…

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.02.Championship
birmingham
0:0
millwall
Championship
2022.04.23.Championship
birmingham
2:2
millwall
Championship
2021.12.04.Championship
millwall
3:1
birmingham
Championship
2021.02.17.Championship
millwall
2:0
birmingham
Championship
2020.11.28.Championship
birmingham
0:0
millwall
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Birmingham

Lehet, kissé lebecsülöm a Birminghamet, de nem ok nélkül vannak mindössze a 17. helyen. John Eustace együttese nagyszerű őszt produkált, viszont nem tudták követni a többieket, és egyre hátrébb csúsztak. Feljutási álmaikat eltették egy dobozba, talán majd egy év múlva ismét elő vehetik azt.

A gárda három kör óta nyeretlen, két döntetlen után a Sunderland otthonában kaptak ki 2-1-re. Pedig George Hall góljával még ők vezettek, azonban a Sunderland fordítani tudott. Még úgy sem jött össze aztán az egyenlítés, hogy bő 20 percet emberelőnyben játszhattak.

Újra idegenben kell játszaniuk, ami annyira azért nem ízlik a gárdának. Hat győzelmük van, öt döntetlenjük, és mellé tíz vereséget tudnak még felmutatni. Egész sok…

A gólszerző George Hall a Sunderland elleni meccsen aztán megsérült, és holnap nem áll majd rendelkezésre. Mellette Gary Gardner, Dion Sanderson és Troy Deeney nem játszhatnak. Várhatóan Hall helyét Jobe Bellingham fogja átvenni, aki egyébként a Dortmund játékosának, Jude Bellinghamnek az öccse.

A várható kezdőcsapat:

Ruddy – Colin, Long, Roberts, Trusty – Bacuna, Bielik – Chong, Bellingham, Khadra – Jutkiewicz

Tippelde

Ha mérlegre kellene tenni mindent, amit a mostani találkozóról tudunk, az a mérleg elég komolyan a Millwall irányába billenne el. Minden mellettük szól. A hazai pálya előnye, a játékoskeret erőssége, valamint még a motiváció is.

Nem is gondolkoznék sokat ezen, szerintünk a Millwall – ha nem is könnyen, de – meg fogja nyerni a mérkőzést.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.76 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.76 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.76 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső