Sunderland – Watford: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 27.
Sunderland
Teljesítmény:
N D N N D
  • Stadium of Light
  • április 29. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Watford
Teljesítmény:
V V N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Igyekeztem olyan mérkőzést választani az angol másodosztályból, amelynek… hogy is mondjam… van értelme. Van célja, van benne izgalom, satöbbi. Először a Sheffield United – Prestonról akartam írni, de mivel ott Ahmedhodzicék már feljutottak, nem találtak elég izginek.

Bezzeg a Sunderland – Watford! Na itt lesz izgalom! A fekete macskák tavaly még a harmadosztályban szerepeltek, majd felléptek a Championshipbe, és most szeretnék elfoglalni az őket megillető helyet… a Premier League-ben. Tony Mowbray csapata egy hajrával ott van a legjobb hat között, és ha a maradék két mérkőzésüket megnyerik, készülhetnek a play-offra.

Ezzel szemben a tavaly még első osztályú Watfordnak erre vajmi kevés esélye van. Már csak a matematika tartja őket életben ebből a szempontból, jól elszúrták a nagy kapkodással, az ész nélküli igazolásokkal, és azért tegyük hozzá, a sérülésekkel is jócskán meggyűlt a bajuk.

Egy győzelem elég lehet a sikerhez, aztán lehet készülni a kétmeccses elődöntőre, majd a döntőbe, amely a világon rengeteg embert fog érdekelni. És nem csak a sportfogadás miatt.

Egyébként hazai sikert várnak a bukik, az Unibetnél 1.85 a Sunderland győzelme, 3.60 a döntetlen és 4.00 a vendégsiker.

Sunderland

Amit a Sunderland idáig elért, már az is hatalmas meglepetés, de még kerülhetnek ennél is feljebb. Egészen a Premier League-ig. Ahogy a Coventry, úgy a Sunderland is rég járt a PL-ben, no nem annyira régen, mint riválisuk az előző tippből. A fekete macskák 2017-ben estek ki, majd egy szezon után a harmadosztályban találták magukat. Stílszerű lenne, ha ismét csak egy idényt töltenének a Championshipben…

És erre minden esélyük megvan. Ha hozzák a maradék két találkozót, senki nem veheti el tőlük az osztályozót. Ahol meg már bármi megtörténhet.

Legutóbb az együttes nagy győzelmet aratott, a West Bromot verték idegenben Dennis Cirkin duplájával. Így felléptek a hatodik helyre, megelőzve a Millwallt és a Blackburnt is.

Ami miatt egy kicsit aggódhatnak, az a hazai formájuk. Míg idegenben bőszen szerzik a pontokat, addig hazai környezetben csak a 16. legjobb eredményt érték el, hét győzelmük mellett nyolc döntetlenük és hét vereségük van.

Mowbraynek nincs könnyű dolga, hiszen nagyon sok a sérült. Ross Stewart a legfontosabb kieső, mellette nem lehet pályán Ajibola Alese, Dan Ballard, Niall Huggins, Danny Batth, Corry Evans és Elliot Embleton, valamint Jewison Bennette sem.

A várható kezdőcsapat:

Patterson – Gooch, O’Nien, Hume, Cirkin – Neil, Michut – Diallo, Roberts, Clarke – Gelhardt

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.17.Championship
watford
2:2
sunderland
Championship
2017.04.01.Premier League
watford
1:0
sunderland
Premier League
2016.12.17.Premier League
sunderland
1:0
watford
Premier League
2016.05.15.Premier League
watford
2:2
sunderland
Premier League
2015.12.12.Premier League
sunderland
0:1
watford
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Watford

Nem szeretném Chris Wilderre fogni a Watford sikertelenségét, a tényt, hogy idén nem jutnak fel a Premier League-be. Mert bár a matematikai esély még megvan, az annyira vékony, mint egy hangya lábujjkörme lenne (ha lenne). Egyszerűen lehetetlen, hogy a lódarazsak odaérjenek az ötödik vagy a hatodik helyre. Pont.

Inkább köszönhető a fent említett kapkodásnak, a bizonytalanságnak, a sebtiben meghozott buta döntéseknek és felesleges igazolásoknak a kudarc. Wilder már egy szétesett csapatot vett át, amit hiába próbál a saját szája íze szerint alakítani, ahhoz már késő.

A Watford a legutóbbi öt meccséből hármat is elveszített, mindhármat olyan csapatok ellen, akik az alsóházban találhatók. Kikaptak a Huddersfieldtől, majd a Cardifftól, most hétvégén pedig a Hull Citytől.

Idegenbeli mérlegük borzasztó, főleg mostanában: 5-8-9, az utolsó öt meccsen 0-1-4.

Nem meglepő módon a sérültek listája megint elég hosszú. Ezt itt szinte már megszokhattuk.

Nem lesz pályán Tom Cleverley, Matheus Martins, Edo Kayembe, Dan Gosling, Francisco Sierralta, Kortney Hause, Tom Dele-Bashiru és Britt Assombalonga sem.

A várható kezdőcsapat:

Bachmann – Ngakia, Porteous, Kabasele, Kamara – Bacuna – Sarr, Louza, Asprilla, Pedro – Davis

Tippelde

Bár hazai pályán nem brillírozik a Sunderland, ezúttal nekik fontosabb a három pont begyűjtése, a motiváció, és a szellemi frissesség is inkább náluk van.

A Watford már lemondott erről a szezonról, sok kulcsember fog hiányozni, így mi a macskák győzelmét tippeljük meg.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.95 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.92 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.90 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső