AS Roma – AC Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 27.
AS Roma
Teljesítmény:
V N N V N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • április 29. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
AC Milan
Teljesítmény:
N D D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy mérkőzés erejéig visszatérünk az olasz bajnokságba, hiszen szombaton egy nagy rangadót rendeznek, amit nem akartunk kihagyni. Miközben Nápolyban bajnokavatásra készülnek, addig az alattuk levők a koncon marakodnak, a negyedik helyen álló AS Roma fogadja az ötödik helyen álló címvédőt, az AC Milant.

Pontazonosság van jelen most épp, és mint tudjuk, a negyedik hely Bajnokok Ligája-indulást ér, az ötödik már csak Európa-ligát. Szóval nem árt igyekezni most, hogy a Juventus visszakapta a pontjait, mert őket onnan már nem fogják letaszítani. Bár, ha megnézzük az öreg hölgy utolsó három meccsét…

A hatalmas rangadóhoz jó szorzók járnak a sportfogadás szakértőitől, és az OlympusBet ebből a szempontból sem okoz csalódást. A hazaiakra 2.75, a vendégekre 2.80, a döntetlenre 3.10 jár. Nem lesz könnyű dolga tehát azoknak, akik helyesen szeretnék megtippelni az AS Roma – AC Milan mérkőzés kimenetelét.

AS Roma

Nem csak a Milan ért el sikereket az európai kupaporondon, hanem az AS Roma is. Csak mivel a BL nagyobb reputációnak örvend, az emberek inkább arról beszélnek, nem az EL-ről.

De a Roma a legjobb négy között van, és a bajnokságban is egész jól állnak. Konkrétan majdnem ugyanúgy, mint az AC Milan.

José Mourinho együttesének az a célja, hogy a legjobb négybe bekerüljenek. Ami egyébként meg is lehetett volna (még így is meg lehet), ha a Juventus nem kapta volna vissza a pontjait.

Mou egyébként az egész sztori alatt váltig állította, hogy a torinóiak vissza fogják kapni az elvett 15 pontot. Neki lett igaza.

A csapat a hétfői napon játszott, meglepő módon egészen simán kaptak ki az Atalanta együttesétől. Biztos, hogy még a lábakban benne volt a Feyenoord elleni túlóra, ezt pedig Gasperiniék kihasználták. A vendégek részéről Lorenzo Pellegrini talált a kapuba.

Mivel nem tudtak nyerni, így a Milan visszaszerezte (vagyis megtartotta) a negyedik helyet, amin nagyon sok múlik, nem csak pénzügyileg…

Most a Romának öt nap áll a rendelkezésére, hogy kifújja magát, kevesebb, mint a Milannak.

Hazai pályán 10-1-4-es mérlegük van, mostanában csak a Sassuolotól kaptak ki, előtte és utána győzedelmeskedni tudtak, legutóbb az Udinese együttesével 3-0-t játszottak.

Giorginio Wijnaldum, Rick Karsdorp és Diego Llorente biztosan nem játszhat, kétséges azonban Paulo Dybala játéka is, aki megint kapott egy rúgást. Ja, és várhatóan Chris Smalling sem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Mancini, Kumbulla, Ibanez – Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola – Pellegrini – Solbakken, Abraham

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.08.Serie A
milan
2:2
roma
Serie A
2022.01.06.Serie A
milan
3:1
roma
Serie A
2021.10.31.Serie A
roma
1:2
milan
Serie A
2021.02.28.Serie A
roma
1:2
milan
Serie A
2020.10.26.Serie A
milan
3:3
roma
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AC Milan

Hősként tértek haza a milánóiak Dél-Olaszországból, miután győzelemmel felérő döntetlent értek el a Napoli ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Mivel hazai pályán 1-0-ra megverték őket, 16 év után kerültek megint a legjobb négy közé. 2007-ben végül megnyerték a sorozatot, most már ez is nagy sikernek számít.

A hétvégén ezt meg is ünnepelték egy sima bajnoki győzelemmel, a Lecce együttesét intézték el 2-0-ra. Ezúttal Rafael Leao szállította a gólokat, a portugál szerezte mindkettőt az újonc ellen.

Pioli fejét követelték még az év elején a szurkolók, most azonban már piedesztálra emelik, a mester ismételten bebizonyította, hogy nem ok nélkül került a kispadra.

A bajnokságban negyedik helyen állnak, idegenbeli mérlegük pedig nem rossz: hat győzelemből és öt döntetlenből áll.

Olivier Giroud kisebb sérülést szenvedett, de várhatóan tud játszani, Davide Calabria eltiltása letelt, így visszatér a kezdőbe, Zlatan Ibrahimovic és Tommaso Pobega nem valószínű, hogy játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Kalulu, Tomori, Hernández – Tonali, Krunic – Brahim, Bennacer, R. Leao – Giroud

Tippelde

Ennyivel a vége előtt egy ilyen rangadón győzni sokkal felér, szóval mi nagy csatára számítunk a két csapattól.

No meg gólokra. Úgy gondolom, legalább két és fél találat születik majd a meccsen, és mindkét fél be fog majd találni a kapuba.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.40 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.42 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.45 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső