Swansea – Preston: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 18.
Swansea
Teljesítmény:
N N D N N
  • Liberty Stadium
  • április 19. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Preston
Teljesítmény:
V N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatjuk tovább, következő mérkőzésünk is az angol másodosztályból érkezik. Sőt, ma már az összes, szóval, ha nem szereted a Championship küzdelmeit, akkor… egyrészt azt javaslom, hogy tegyél még egy próbát vele, sportfogadás szempontjából ugyanis elég jó kis bajnokság, de ha ez sem vonz eléggé, akkor javaslom, térj vissza holnap.

A Swansea – Preston mérkőzéssel folytatjuk. A hattyúk megtáltosodtak, igaz, elég későn. Russell Martin együttese kései hajrába kezdett, de a feljutás, vagyis a rájátszás így sem lesz meg, én nem látok esélyt arra, hogy a Swansea a maradék négy fordulóban beverekszi magát a legjobb hat csapat közé.

Viszont elüthetik a rájátszástól a Prestont, akik hajszál híján ott vannak. De egy vereség távolabb és távolabb löki majd őket a túlórától.

A forma ezúttal fontos tényező – meg még nagyon sok minden -, és a bukmékerek hazai győzelmet várnak. A Dream.betnél 2.10 a hazai győzelem és 3.40 a vendég, 3.30 a döntetlen.

Swansea

Azt azért szögezzük le az elején, hogy a Swansea-nak matematikailag van még esélye odaérni a hatodik helyre. De még az ötödikre is, ha jól számolok.

Persze, hogy jól… Russell Martin együttese kicsit későn kezdte meg a nagy menetelését, de látszik így is, micsoda potenciál rejtőzik bennük. Valahogy ez mégsem jön ki a szezon elején…

Most jelenleg épp ők a liga legjobb formában levő csapata öt meccs alapján, négy győzelmük és egy döntetlenjük van.

A hétvégén a Huddersfieldet verték meg 1-0-ra, a győztes gólt Ryan Manning rúgta. A legutóbbi öt hazai meccsén egyszer kapott ki a Swansea, kétszer győztek, kétszer ikszeltek.

Sérültek terén még mindig jól állnak, ugyanis csak Steven Benda és Liam Walsh játékára nem számíthatnak. Állítólag Martin úgy döntött, Olivier Ntchamra ráférne a pihenés, így a helyén Luke Cundle játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Fisher – Latibeaudiere, Wood, Cabango, Manning – Fulton, Cundle, Grimes – Piroe, Cullen, Paterson

Egymás elleni meccsek:

Ha a két csapat legutóbbi öt mérkőzését nézzük, enyhe Preston-fölényt tapasztalhatunk. Az együttes háromszor nyert, kétszer kapott ki. Ősszel szűken, 1-0-ra győztek, és ez egyfajta slágereredmény, az elmúlt pár évben négyszer is ez lett az eredmény. Ettől egyszer tértek el, amikor hazai pályán 3-1-re verték meg a Swansea-t.

Most azonban vendégségben lépnek fel, ahol nem annyira megy nekik. Mármint Walesben. Ötből négyszer kikaptak az elmúlt években a hattyúktól.

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.01.Championship
preston
1:0
swansea city
Championship
2022.01.22.Championship
swansea city
1:0
preston
Championship
2021.08.28.Championship
preston
3:1
swansea city
Championship
2021.04.05.Championship
swansea city
0:1
preston
Championship
2020.09.12.Championship
preston
0:1
swansea city
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Preston

A Preston a szezon eddigi legfontosabb meccsét játszotta hétvégén, az előttük jobb gólkülönbségének köszönhetően levő Millwallal játszottak, akik már rájátszást érő helyen állnak. Itt volt az esély előzni, hogy ők is a feljutásért küzdhessenek, azonban ezzel nem tudtak élni.

A Millwall hazai pályán nagyon jó, és ezt most megtapasztalta a Preston is, 2-0-ra kikaptak.

Mivel még négy forduló van hátra, és a feljutásért vívott küzdelem nagyon szoros, nincs még minden veszve, de hatalmas ziccert dobott ki az ablakon a csapat.

Ráadásul még a Coventry is megelőzte őket, így most csak a nyolcadik helyen állnak.

Ugye a Preston idegenben nagyon jó, a negyedik legjobb eredményt ők érték el eddig. Tíz győzelmük, öt döntetlenjük és hat vereségük van.

Emil Riis az ősz eleje óta kiesett, pedig rá lenne szükség, Alistair McCann, Alan Browne, Ched Evans és Greg Cunningham szintén sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Woodman – Storey, Lindsay, Hughes – Potts, Whiteman, Johnson, Fernández – Onomah – Parrott, Cannon

Tippelde

A két csapat között nagy küzdelem várható, de ez nem újdonság itt. A Swansea még megpróbálja a lehetetlent, és a legvégén beúszni nyolcas pályáról a rájátszásba. A Preston idegenben egész jó, viszont a hétvége folyamán nem győztek meg minket arról, hogy helyük van a legjobb hat között.

Szoros mérkőzésre számítok, és arra, hogy mind a hazaiak, mind a vendégek hálóba fognak majd találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.83 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső