Blackburn – Coventry: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 18.
Blackburn
Teljesítmény:
D D V V V
  • Ewood Park
  • április 19. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Coventry
Teljesítmény:
N D D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két mérkőzés megvolt, úgyhogy most már áttérhetünk az angol másodosztály küzdelmeire. Ahogy kedden, úgy szerdán is hat mérkőzést rendeznek a Championshipben, és most is itt leszünk, hogy az összesről szót ejtsünk. Tegnap is mondtam már, hogy élesedik a küzdelem, minél közelebb kerülünk a 46. fordulóhoz, annál inkább nagyobb lesz a feszültség.

Továbbra sem eldöntött, kik lehetnek ott a rájátszásban, ahogy a kiesőket is keressük, meg azt, ki juthat fel a Burnley mellett automatikusan.

Nos, a Blackburnnek és a Coventrynek az elsőre, vagyis a play-offra van esélyük. És lehet, hogy ez a meccs fog dönteni kettejük között. Hiszen most ott vannak egymás mellett a tabellán, a Rovers egyelőre egy ponttal van Gyökeresék előtt. Csakhogy a forma nem mellettük van, ennyit azért meg lehet mondani.

Izgalmas találkozó lesz, a sportfogadás kedvelői széles mosollyal fogják majd követni a Blackburn – Coventry mérkőzést. És a szorzók is izgalmasan alakulnak. A Powbetnél 2.45 a hazai győzelem és 2.88 a vendég, 3.30 a döntetlen.

Blackburn

Újra nem sikerült nyernie a Blackburnnek, a hétvégi fordulóban hazai pályán nem tudtak jó eredményt elérni a Hull ellen. Mert a döntetlen a mostani helyzetben a Rovers számára minden, csak nem jó eredmény. Szomorú, hogy még a kapujukat sem tudták bevenni, a döntetlen ellenére azonban maradhattak a hatodik helyen. Aki megelőzhette volna őket (Preston, Norwich) az kikapott.

19-6-16-os mérlegük van, aggasztó, hogy négy forduló óta nyeretlenek, és már csak öt meccsük van hátra. Ennyi idő azonban még bőven elég ahhoz, hogy minden, amiért idén küzdöttek, elvesszen…

Ezúttal is otthon fognak játszani, ahol 13-2-5-ös mérlegük van, sokkal jobbak, mint idegenben, ahol 6-4-11-gyel állnak.

Daniel Ayala, Clinton Mola, Jack Vale, John Buckley és Bradley Dack sérültek.

A hírek szerint Adam Wharton és Ryan Hedges egyszerre lesz a pályán, Jon Dahl Tomasson tehát egy picit megpróbálja megkavarni a szálakat.

A várható kezdőcsapat:

Pears – Rankin-Costello, Carter, Hyam, Pickering – Travis, Morton – Hedges, Wharton, Brereton Díaz – Dolan

Egymás elleni meccsek:

Idegenben nem nagyon megy a Blackburnnek idén, és ez látszott az őszi, Coventry elleni meccsen is. Tomassonék 1-0-ra kikaptak, akkortájt kezdtük felfedezni magunknak a Coventryt, de akkor még nem hittük volna, hogy a végén feljutási esélyeik lesznek.

Egyébként a korábbi években mindig meggyűlt a Blackburn baja velük, háromszor is ikszeltek a vereséget megelőzően, és utolsó győzelmüket 2020-ban aratták. Hazai pályán viszont 1997 óta nyeretlenek ellenük.

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.01.Championship
coventry
1:0
blackburn rovers
Championship
2022.04.02.Championship
coventry
2:2
blackburn rovers
Championship
2021.10.16.Championship
blackburn rovers
2:2
coventry
Championship
2021.02.27.Championship
blackburn rovers
1:1
coventry
Championship
2020.10.24.Championship
coventry
0:4
blackburn rovers
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Coventry

Jön fel a Coventry, mint a higany. A csapat a hétvégi győzelmének köszönhetően már a hetedik helyen áll, és egyetlen pontra vannak a rájátszást jelentő hatodiktól. Nem rossz, ahhoz képest, hogy a szezon elején voltak ők még utolsók is…

A gárda a legutóbbi találkozóján idegenben lépett fel, a QPR otthonában, és már a mérkőzés elején lehetett tudni, hogy ennek más befejezése nem lehet, mint vendéggyőzelem. Gyökeres Viktor vette be először a Queens Park Rangers kapuját, majd jött Gustavo Hamer és ismét a magyar származású, de svéd válogatott Gyökeres.

Mondhatnánk, hogy idegenben tehát nem rossz a Coventry, és valóban nem rosszak. Hét győzelmük van, hét döntetlenjük és hét vereségük.

Callum O’Hare, Liam Kelly, Simon Moore, Kasey Palmer, Jamie Allen és Fabio Tavares sérültek.

Várhatóan Mark Robins ugyanazt a csapatot küldi pályára, mint a hétvégén.

A várható kezdőcsapat:

Wilson – McNally, McFadzean, Doyle – Norton-Cuffy, Sheaf, Hamer, Wilson-Esbrand – Eccles – Godden, Gyökeres

Tippelde

Méltó csatát várok ettől a két csapattól. Az iksz egyiküknek sem elég, a győzelemre fognak törekedni, és ez pedig gólokat jelenthet.

A Rovers nincs jó formában, és a legvégén csúszhatnak le a rájátszásról. Ehhez pedig hozzásegítheti őket az, hogy a Coventry pontot rabol tőlük. X2-re tippelünk, valamint arra, hogy két és fél gólnál több esik majd a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.94 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.95 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.96 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső