Szerbia – Norvégia: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 31.
Szerbia
Teljesítmény:
V N N N N
  • Stadion Rajko Mitić
  • Június 02. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Norvégia
Teljesítmény:
N N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A norvég bajnokság is helyet kapott a blogon, szóval az ottani játékosokról is egyre többet tudunk meg. A norvég válogatottat pedig jól ismerjük, egy olyan csapat, amely előtt nagy jövő állhat, tele van fiatal és tehetséges futballistákkal, akikről egy éve azt mondtam, hamarosan jöhet az áttörés. Talán most, a Nemzetek Ligájában láthatjuk majd ezt. Vagy nem.

Az előbb már meséltem a B divízió ezen csoportjáról, a Szerbia – Norvégia pároson kívül itt vannak még a szlovének és a svédek, nem lesz könnyű dolga annak a csapatnak, amelyik fel akar jutni majd az A-ba.

A szerbek épphogy nem estek ki a C-be legutóbb, jól tudjuk ezt mi is, ugyanis a mi csoportunkban voltak, és összesen négy pontot szereztünk ellenük. Azt hittük, valami nagy gond van a szerb csapat háza táján. Aztán kiderült, hogy nincs, Portugáliát megelőzve jutottak ki a katari vb-re, ami azért nem kis szó. Az EB-ről lemaradtak, most végre ismét megmutathatják magukat egy világeseményen.

És biztosak vagyunk abban, hogy ezúttal nem lesz probléma az NL-lel sem, mármint nem lesznek kiesési gondjaik.

A bukmékerek azt mondják, a Szerbia – Norvégia találkozót megnyerik a hazaiak. És Ödegaard ide, Haaland oda, mi is hajlunk efelé…

Szerbia

Azt hiszem, nagyot léptek felfelé a szerbek az utóbbi időben. Még a Nemzetek Ligája-kiesést is megúszták – nem sokon múlt -, azóta viszont szárnyalnak. Kezdjük azzal, hogy a portugálokat megelőzve jutottak ki a VB-re, ezzel pedig ismét – akárcsak 2018-ban vagy 2010-ben – kvalifikálták magukat a VB-re. A csapatnak inkább az EB-ken nem megy, pontosabban a selejtezőkben. Emlékezhetünk, hogy majdnem kijutottak a 2020-as eseményre (amit aztán 2021-ben tartottak meg), de tizenegyesekkel kikaptak Skóciától. Ez pedig azt jelentette, hogy önálló államként még egyetlen egyszer sem jutottak ki EB-re. Korábban, amíg Szerbia és Montenegróként „indultak” nem volt ilyen gondjuk.

De most VB lesz, nem EB, előtte meg NL. Csakhogy itt rövidítsek még egy kicsit.

A norvégokkal, svédekkel és szlovénokkal vannak egy csoportban, és a szlovénok ugyan egy kicsit kilógnak, de ez egy olyan kvartett, amelyből bármelyik feljuthat. És bármelyik kieshet. Kicsit hasonlít a tavalyira, ahol a szerbek mellett a törökök, az oroszok meg mi, magyarok voltunk.

Márciusban két meccset vívtak, egyet a mieink ellen (megnyerték 1-0-ra Nagy Zsolt öngóljával), egyet pedig a dánok ellen (kikaptak 3-0-ra).

A keret, mint látjátok, elég erős. Itt van a fél Serie A (a két Milinkovic-Savic, Milenkovic, Nastasic, Ilic, Lukic, Lazovic), itt az angol másodosztály gólkirályi címét ismét elhódító Aleksandar Mitrovic, aki 43 találatot jegyzett csak a bajnokságban, az Európa-liga győztes Filip Kostic… Nem nagyon van ennek a csapatnak gyenge pontja, talán hátul, a szélsővédőknél. De ez csak egy szubjektív vélemény.

A teljes keret:

Kapusok: Predrag Rajkovic, Marko Dmitrovic, Vanja Milinkovic-Savic, Marko Ilic

Védők: Stefan Mitrovic, Nikola Milenkovic, Matija Nastasic, Strahinja Erakovic, Milos Veljkovic, Strahinja Pavlovic, Aleksa Terzic, Erhan Masovic

Középpályások: Ivan Ilic, Sasa Lukic, Uros Racic, Nemanja Maksimovic, Nemanja Gudelj, Marko Grujic, Filip Mladenovic, Mihailo Ristic, Darko Lazovic, Nemanja Radonjic, Andrija Zivkovic, Filip Kostic, Filip Duricic, Sergej Milinkovic-Savic, Dusan Tadic

Támadók: Aleksandar Mitrovic, Luka Jovic, Djodje Jovanovic

A várható kezdőcsapat:

Dmitrovic – Milenkovic, Veljkovic, S. Mitrovic – Zivkovic, Lukic, Ilic, Kostic – Milinkovic-Savic, Tadic – A. Mitrovic

Egymás elleni meccsek:

Mindössze egyetlen meccse van a két csapatnak, az is nemrég volt. A 2021-re tolt Európa-bajnokság előtt, 2020-ban léptek pályára, méghozzá a Nemzetek Ligájában. Az EB-re onnan is lehetett kvalifikálni, ezért naná, hogy komolyan vették a felek a mérkőzést. Az elődöntőben, Osloban meccseltek, a találkozó legjobbja pedig a két gólt szerző, a Lazioban futballozó Sergej Milinkovic-Savic volt. A római óriás a rendes játékidőben, valamint a hosszabbításban is betalált, így nyertek a szerbek 2-1-re, hogy aztán a döntőben a skótokkal szemben saját pályájukon essenek ki tizenegyesekkel. A norvégok gólját egyébként a Norwichban futballozó Mathias Normann szerezte.

Előző meccs eredménye
2020.10.08.EB-selejtező 2020
norvégia
1:2
szerbia
EB-selejtező 2020
2006.11.15.Barátságos Mérkőzés
szerbia
1:1
norvégia
Barátságos Mérkőzés
2004.03.31.Barátságos Mérkőzés
szerbia
0:1
norvégia
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Norvégia

Norvégiát ősszel nem láthatjuk, megint lemaradtak egy világeseményről, pedig most közel jártak. Egy Hollandia – Törökország – Norvégia meccsből ők jöttek ki a legrosszabbul, de már akkor mondtam, hogy ez a csapat többre hivatott. Tele vannak fiatalokkal, akik már most nagy rutinnal rendelkeznek. Gondoljunk Sörlothra, Haalandra, Ödegaard-ra vagy épp Haugéra.

A harmadik hely nem rossz, lehetett volna ebből többet is kihozni. A Nemzetek Ligájában Ausztria mögött a második helyen végeztek, itt is benne volt a meglepetés a csapatban. Bent is maradt.

Márciusban két győzelmet arattak a felkészülési meccseiken. A Szlovákia elleni 2-0 papírformának mondható, ahogy az Örményország elleni siker is. Azonban azt nem hittük volna, hogy kilenc gólt tudnak rúgni annak a csapatnak, amelyik feje tetejére állította az életet vb-selejtezős csoportjában.

Személy szerint nagy hiányzót én nem látok ebben a keretben, csak egy rakás sikerre éhes fiatalt. Meg néhány rutinosabb játékost.

A teljes keret:

Kapusok: Andre Hansen, Sten Michael Grytebust, Örjan Haskjold Nyland

Védők: Fredrik André Björkan, Marius Lode, Birger Solberg Meling, Brede Mathias Moe, Andreas Schjölberg Hanche-Olsen, Marcus Holmgren Pedersen, Julian Ryerson, Ken Remi Stefan Strandberg, Leo Skiri Östigard

Középpályások: Fredrik Aursnes, Patrick Berg, Sander Gard Bolin Berge, Mats Möller Daehli, Mohamed Amine Elyounoussi, Jens Petter Hauge, Dennis Törset Johnsen, Mathias Antonsen Normann, Morten Thorsby, Kristian Thorstvedt, Martin Ödegaard

Támadók: Veton Berisha, Erling Braut Haaland, Joshua Christian Kojo King, Alexander Sörloth

A várható kezdőcsapat:

Nyland – Pedersen, Strandberg, Hanche-Olsen, Meling – Thorsby, Normann – Elyounoussi, Sörloth, Ödegaard – Haaland

Tippelde

Ez egy jó kis meccs lesz. Nem biztos, hogy potyogni fognak a gólok, de a játékosok menni fognak előre, ez tuti. Semmi langyosság, kőkemény foci.

Mindkét csapatnak egyébként megvannak a maga gólszerzői, és nem csodálnám azt sem, ha mégis elérnék mondjuk a két és fél feletti gólszámot.

De nem erre fogadunk most. Hanem a hazai sikerre. Ez a szerb csapat most nagyon egyben van, rutinosabbak, ráadásul otthon elképesztő hangulat fogja várni a norvégokat. Ezekkel mind, együtt még Haaland jelenlétében sem fognak bírni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.29 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.28 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.28 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső