Toronto FC– Chicago Fire: Fogadási Tippek és MLS Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 25.
Toronto FC
Teljesítmény:
N D V V V
  • BMO Stadium
  • Május 29. 01:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Chicago Fire
Teljesítmény:
V D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy kicsit ismét körülnézünk az Egyesült Államokban, kihasználjuk azt, hogy a játékosok pihennek – már, aki -, készülnek az új idényre itt, Európában. Tegnap már szó esett néhány csapatról, néhány mérkőzésről, azok viszont nem a bajnokságból, hanem a kupából jöttek. Vasárnap éjjel teljes fordulót rendeznek majd az MLS-ben, szóval volt lehetőségünk szemezgetni a mérkőzések között.

A Toronto FC – Chicago Fire meccsre esett elsőként a választásunk. Mindkét együttes bekerült a hírekbe a múltban, itthon is. A Fire-t sokan kezdték követni, mivel Nikolics Nemanja is tagja volt évekkel ezelőtt, mielőtt hazajött volna Székesfehérvárra. Nem mellesleg olyan kiváló futballista is játszott az együttesben, mint Bastian Schweinsteiger. Nagy név most is akad a keretben, hamarosan majd rá is kitérünk. És kell is egy ilyen kaliberű játékos, ezt is ki fogom fejteni. Ellenfelük pár hónapja kapott nagyobb médiafigyelmet. A Toronto FC ugyanis megszerezte magának Lorenzo Insignét, a Napoli legendáját. Az átigazolási sztori nem volt mindennapos. A Toronto elnöke erről így nyilatkozott:

Felmentem a Transfermarktra, és olyan olasz válogatott futballistákra kerestem rá, akiknek lejáróban volt a szerződésük. Lorenzo volt az egyike ezeknek. Felírtam azokat a játékosokat, akikről úgy gondoltam, hogy világklasszisok és jó reklámot jelenthetnek az itteni piacon.

Tény, hogy egyre több európai sztár igazol levezetni Amerikába, és az is tény, hogy népszerűbbé teszik a sportágat. De ez a fajta átigazolási rendszer egy kicsit olyan, mint amikor leülök a Football Manager elé, elindítok egy játékot az angol ötödosztályban, és megveszek boldog-boldogtalant…

Toronto FC

Kissé kusza a Toronto FC szereplése, hiszen az MLS mellett részt vesznek a kanadai Championshipben is, ami lényegében a kanadai kupa. Épp az éjjel játszották le negyeddöntős meccsüket. Az együttes tehát a Major League Soccer tagja, de közben haza is játszik, és ugyanígy van ezzel a CF Montreal, mai másik amerikai meccsünk résztvevője. Ráadásul, a két csapat össze is kerülhet, azonos ágon vannak, ha a Montreal nyer, akkor az elődöntőben találkozni fognak.

No de, beszéljünk a csapat MLS-szerepléséről, végül is azért vagyunk itt. Hát, az nem valami jó. Mint mondtam, az utolsó előtti helyen állnak, vagyis a 12. pozícióban. Mérlegük nagyon gyenge, három meccset nyertek, háromszor ikszeltek és hétszer kaptak ki. 18 gólt rúgtak és 25-öt kaptak.

Konkrétan hat mérkőzés óta nem tudtak nyerni, öt vereség után a DC United ellen ikszeltek legutóbb, Ayomide Akinola és Jonathan Osorio szerezték a vendégek góljait.

Nagy név egyelőre nincs a társaság tagjai között, de majd jön Insigne, és felrázza Torontot, ebben biztos vagyok.

Kell is a felpezsdülés, elég ránézni a tabellára.

A gárda hazai pályán háromszor nyert, háromszor kapott ki, ennél azért vannak sokkal jobb mérleggel rendelkező együttesek…

Öt sérült van a keretben jelenleg, Jahkeele Rutty-Marshall mellett Kadin Chung, Jacob Shaffelburg, Chris Mavinga és Noble Okello sem játszhat. Shaffelburg tekinthető ezen játékosok közül érzékenyebb veszteségnek.

Insignéről egyébként még annyit, valószínűleg első meccsét majd csak júliusban játszhatja le, miután az amerikai átigazolási ablak megnyílik. Addig van még egy hónap, a Torontonak viszont kellenének az eredmények…

A várható kezdőcsapat:

Bono – Chung, O’Neill, Salcedo, Petrasso – Osorio, Bradley – Nelson, Pozuelo, Perruzza – Jiménez

Egymás elleni meccsek:

A Keleti Konferencia két sereghajtójáról beszélünk, a Chicago az utolsó, előttük egy pontra van a Toronto FC. Ez az idény egyelőre nem ezekről a csapatokról szól, nézzük, korábban hogyan teljesítettek!

Mostanában inkább a Toronto FC dominál, a legutóbbi öt meccsükből hármat ők nyertek meg, méghozzá sorozatban. Igaz, az utolsó meccsük az MLS kezdete előtt egyfajta előszezoni találkozó volt, aminek tétje nem, csak célja volt: Minél jobb formába hozni a játékosokat a kezdésre.

A Chicago tétmeccset utoljára 2015-ben nyert, bár a felkészülési meccseken akadtak sikereik, azokat senki nem fogja megjegyezni.

Egyértelmű tehát a kanadai fölény, még egyértelműbb, ha a BMO Fieldet nézzük. Itt az utolsó tíz meccsből hetet ők nyertek, három pedig döntetlenre végződött.

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.12.Barátságos Mérkőzés
chicago fire
0:1
toronto
Barátságos Mérkőzés
2021.10.03.MLS
toronto
3:1
chicago fire
MLS
2021.07.25.MLS
chicago fire
1:2
toronto
MLS
2020.02.20.Barátságos Mérkőzés
chicago fire
2:0
toronto
Barátságos Mérkőzés
2019.09.29.MLS
chicago fire
2:2
toronto
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Chicago Fire

Az együttes nekünk, magyaroknak mindig úgy fog megmaradni, mint Nikolics Nemanja klubja. Amely most azért gondban van, tekintve, hogy a Keleti Konferencia utolsó helyén ők állnak, és nem igazán gyűlnek a pontok. A Chicago eddig tizenhárom meccséből csak kettőt tudott megnyerni, ötször ikszeltek és hatszor kaptak ki. Csak 11 gólt tudtak rúgni, ami a legkevesebb keleten. Kaptak 17-et, ami viszont amúgy annyira nem veszélyes…

Nem volt, aki cipelje a hátán az együttest tavaly, de nemrégiben új játékossal bővült a keret. A többek között a Liverpoolban és az Olympique Lyonban is megforduló svájci-albán támadó középpályás, az Alpok Messije, Xherdan Shaqiri szerződött – nem kevés pénzért – az MLS-be. Az irányítóval sem lett sokkal sikeresebb a csapat, viszont most már van, aki gólt, gólokat szerezzen, Shaqiri három gólnál és öt gólpassznál jár, mindezt 11 meccsen. Az azért nem rossz.

A rájátszásra sincs sok esélyük, de Shaqirivel valamelyest ez megnőtt.

Utolsó meccsükön a tavalyi bajnoktól, a New York Citytől kaptak ki egy tizenegyesgóllal. Egyébként sem megy nekik idegenben, mérlegük 1-2-4. Ezra Hendrickson három játékosára nem számíthat: Javier Casas Jr.-ra, Spencer Richey-re, és egy másik, általunk jobban ismert védőre, Rafael Czichosra, aki anno még a Bundesligában, a Köln csapatában rúgta a bőrt.

A várható kezdőcsapat:

Slonina – Espinoza, Teran, Omsberg, M. Navarro – F. Navarro, Pineda – Müller, Shaqiri, Gutierrez – Duran

Tippelde

Teljesítményére egyik csapat sem lehet büszke, de úgy gondoljuk, hogy az egyikük meg fogja nyerni ezt a mérkőzést. Több alapember, úgy, mint Mavinga és Shaffelburg is hiányozni fog a vendégektől, ez pedig komoly gond Ezra Hendrickson számára.

A szedett-vedett védelemmel felálló vendégeknek nem megy idegenben sem, ez megint egy olyan jel, ami arra mutat, pakoljuk a hazaiakat. Mi így is teszünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.47 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.54 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.54 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső