Union Berlin – Schalke 04: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 18.
Union Berlin
Teljesítmény:
D N N N N
  • An der Alten Försterei
  • Február 19. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Schalke 04
Teljesítmény:
D D D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A német első osztályból hozott meccsünk nem minősül rangadónak, mint az előző tippben bemutatott angol meccs. Bár… ahogy írtam, igazából az sem. De ez mégis egy fokkal könyebb eredményt jelenthet a sportfogadás közösségének. A bajnoki címre pályázó Urs Fischer-srácok hazai pályán fogadják a kiesés elől nem túl nagy meggyőződéssel menekülő Schalke 04-et.

Egyesek szerint a királykékek összeszedték magukat, én azonban ezt nem gondolom. Attól, hogy zsinórban három meccse veretlenek, attól még nem igazán sikerült közelíteni a bennmaradó helyeken levők felé.

Az Union Németország egyik legjobb formában levő csapata, amely – minden sorozatot figyelembe véve – veretlen még, sőt, a mérkőzéseinek jelentős részét meg is nyerte. A Bundesligában mindenképp. A hét közepén az Európa-ligában sem kaptak ki, pedig nem könnyű pályán kellett mérkőzniük. De erről majd később.

Egyáltalán nem vagyok meglepődve, hogy a fogadóirodák ennyire egyértelműen Schäfer Andrásék győzelmét várják a meccstől.

Azon viszont igen, hogy a kelleténél magasabb a hazaiak szorzója. Én olyan 1.30-1.40 közé saccoltam, erre az Unibetnél 1.58 az Union-győzelem, 3.90 a döntetlen és 6.10 a vendégek győzelme.

Következzen az Union Berlin – Schalke 04 találkozó!

Union Berlin

Továbbra is félelmetes sebességet diktál a Bundesligában az Union Berlin, amely a Borussia Dortmunddal egyetemben ott van a Bayern München sarkában, akik az élen állnak. A bőrgatyások és a fővárosiak között egy pont a különbség, sokat leadott a Bayern, amivel saját magát hozta nehéz helyzetbe. Urs Fischer csapata pedig nem áll le, csak megy előre, és a hétvégén újabb szép sikert aratott. Ez pedig lehet, hogy túlontúl finom megfogalmazás.

Hatalmas rangadót nyertek, ráadásul idegenben, az RB Leipzig elleni meccset nyerték meg 2-1-re, góljaikat Janik Haberer és Robin Knoche szerezték.

A szezonban eddig 13 mérkőzést nyertek meg, 3 alkalommal döntetlent játszottak, és csak 4 vereségük van. Így a tabella második helyét foglalják el.

Az sem a Schalke győzelme mellett szól, hogy a Berlin eddig még nem kapott ki otthon, pedig már kilenc meccset lejátszottak a német bajnokságban hazai pályán. Ebből hetet megnyertek, és csak két csapat mondhatja el magáról, hogy anélkül távoztak Schäferéktől, hogy megverték volna őket.

A hét közben – csütörtök este – az Union megmutatta magát ismét az európai kupaporondon is. A Johan Cruijff Arénába látogattak, az Ajax otthonába, amely nem könnyű terep, erről sokan tudnának mesélni.

Ám az Union vereség nélkül hozta le az amszterdami kalandot, sőt, még akár a győzelmet is megszerezhették volna. Morten Thorsby révén ugyanis a kapuba találtak, ám a gólt kezezés miatt nem adták meg.

Fischerékre jövő héten vár a visszavágó, így előfordulhat, hogy a hétvégén több változtatást is végre hajt a mester. Ami biztos, hogy Schäfer András ezúttal sem lesz keretben, továbbra is sérült.

Mi most az Union legjobb kezdőjét fogjuk feltüntetni, de mindenképp nézzétek meg, hogy mi a hivatalos kezdő, az azért sokat befolyásolhat az eredményen.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Doekhi, Knoche, Leite – Juranovic, Haberer, Laidouni, Khedira, Trimmel – Behrens, Becker

Egymás elleni meccsek:

Nem jó szívvel emlékszik vissza az egyszeri gelsenkircheni szurkoló az ősszel történtekre. Az Union Berlin ugyanis szabályosan kiütötte a Schalke csapatát, talán ez volt az első nagyobb figyelmeztető jel a királykékeknél, hogy itt bennmaradási gondok is lehetnek. Hazai pályán hat gólt kapni nem túl biztató előjel, márpedig a Bundesliga negyedik fordulójában ez történt. Hazai oldalról csak Marius Bulter talált be, a vendégeknél pedig Sheraldo Becker és Sven Michel kétszer, Morten Thorsby és Janik Haberer egyszer.

Annyira sok közös meccsük nincs, tétmérkőzésen mindössze hatszor találkoztak, és meglepő mostani fejjel, de a Schalke fölényben van. Ők két meccset nyertek, az Union csak egyet. A maradék három találkozó döntetlen lett.

Az Union otthonában még nyeretlen a Schalke, két tétmeccsen ikszeltek, valamint volt egy barátságos meccsük, amin az Union Berlin győzött.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.27.Bundesliga
schalke 04
1:6
union berlin
Bundesliga
2021.02.13.Bundesliga
union berlin
0:0
schalke 04
Bundesliga
2020.10.18.Bundesliga
schalke 04
1:1
union berlin
Bundesliga
2020.06.07.Bundesliga
union berlin
1:1
schalke 04
Bundesliga
2019.11.29.Bundesliga
schalke 04
2:1
union berlin
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Schalke 04

Van olyan dolog, amit nem vitathatunk el Thomas Reistől, a Schalke edzőjétől, aki szezon közben vette át a csapat irányítását: Megtanította a Schalkét védekezni.

A szezon egyik legrosszabb védelmi mutatójával rendelkező együttes három mérkőzés óta nem kapott gólt, ezáltal pedig három pontot is tudott szerezni. Mondjuk a góllövés továbbra sem megy Terodde-éknak, így ezzel sokra azért nem mennek.

Alig van már vissza a bajnokságból, már csak tizennégy forduló, és a Schalkét még mindig hét pont választja el a bennmaradást érő 15. helytől.

Továbbra is csak két győzelmük van, hat döntetlen és tizenkét vereség mellett.

Legutóbbi meccseikre azért büszkék lehetnek, féken tartották a Köln, a Mönchengladbach és a Wolfsburg támadóit.

Idegenben nyeretlenek, három döntetlen, hat vereség 4:16-os gólkülönbség.

Danny Latza, Tim Skarke és Niklas Tauer játéka kérdéses, Marcin Kaminski azonban már edzett, így pályára léphet. Justin Heekeren, Sebastian Polter és Sepp van den Berg még mindig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Fährmann – Uronen, Jenz, Yoshida, Brunner – Kozuki, Krauss, Král, Balanta, Skarke – Frey

Tippelde

A téli igazolások sokat segítettek a vendégeknek, de ezt az Uniont még ők sem állíthatják meg. Meglátjuk, milyen kezdővel lép pályára a hazai csapat, szerintem ettől függ, hogy milyen eredményt érnek el.

Ha a kulcsemberek jó része pihen, lesz esélye a vendégeknek, ha nem, akkor sima hazai győzelem várható.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.62 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.62 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.62 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső