AS Roma – Verona: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 18.
AS Roma
Teljesítmény:
V D N V V
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Február 19. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Verona
Teljesítmény:
N D D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napunkat az olaszoknál fejezzük be, a hétvégi forduló tartogat jó meccseket nekünk. Tegnap már volt egy olasz mérkőzés, amire tippeltünk, és amelynél a kezünkben volt a győzelem, de végül a Napoli a kelleténél hamarabb állt le, a Sassuolo meg igazából meg sem indult. Szóval most az AS Roma – Verona mérkőzéssel kéne kompenzálnunk, ami nehéz feladat lesz.

A José Mourinho vezette rómaiak a tabellán előkelő helyezést foglalnak el, ehhez mondjuk az is kellett, hogy a Juventust egy kicsit megrövidítsék. Jelen pillanatban a negyedikek, tehát, ha most érne véget a bajnokság, a Roma a Bajnokok Ligájában indulhatna, vagyis újfent szintet léphetne. Tavaly EKL, idén EL, jövőre BL. Ebbe szerintem belemennének a szurkolók is.

Viszont a bajnokságnak még nincs vége, és nagyon messze van a lefújás, szóval nem lehet pihenni, hátradőlni, nem lehet lustulni, bár ez egy Mourinho-csapatnál amúgy is elképzelhetetlen.

Ellenfelük az a Verona, amely tavaly, Igor Tudor vezetésével még sokkal, de sokkal jobb volt, idén egyszerűen adtak egy félszezonos hendikepet a többieknek. Harmadik edzőjüket fogyasztják, de úgy néz ki, Marco Zaffaroni beváltja a hozzá fűzött reményeket, és képes lehet arra, hogy kivezesse a gödör aljáról a csapatot.

Nem sok hiányzik ahhoz, hogy ismét bennmaradó együttesként jellemezzük a Veronát, a gárda négy mérkőzés óta nem kapott ki.

Ezért a mostani meccsen is oda kell figyelni Thomasékra. (Aki mondjuk pont nem léphet pályára…)

Az online sportfogadás kedvelői azt láthatják, hogy a Roma a favorit, a hazaiak győzelmére az Ivibetnél 1.60-at fizetnek, a döntetlenre 3.80-at, a vendégekre 6.10-et.

AS Roma

Elég nagy a fejetlenség az olasz bajnokságban, és ebben szerepet játszik a Roma hektikussága is. José Mourinho együttese jelenleg ott van a negyedik helyen, ám mögöttük ott van még a címvédő AC Milan, valamint a városi rivális Lazio is, mindketten csak arra várnak, hogy a gárda hibázzon.

Legutóbb ezt megtették, a Lecce otthonában nem tudtak nyerni, Paulo Dybala találatával egyenlítették ki Roger Ibanez öngólját.

A Roma idegenben előkelő helyezést foglal el, ahogy hazai pályán is nyerik a mérkőzéseik nagyrészét. Hat győzelem, egy döntetlen, három vereség, ezt tudják most felmutatni.

A kulcsjátékosok egy része minden bizonnyal azért fáradtabb a kelleténél, hiszen csütörtökön a Salzburg ellen játszottak EL-meccset. Mi arra a találkozóra azt tippeltük, hogy mindkét csapat a hálóba talál, noha a bukik inkább a vendégek győzelmét várták. Hát, tévedtünk mi is meg a bukik is, Szoboszlai Dominik korábbi csapata 1-0-ra győzött.

Mourinhonak így fókuszálnia kell a jövő heti visszavágóra is, a tavalyi EKL-győztestől nem lenne szép, ha már rögtön az első EL-szakaszban kizúgna. Ebrima Darboe és Leonardo Spinazzola mellé csatlakozott Paulo Dybala is, az argentin világbajnok a Salzburg ellen szenvedett izomsérülést.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Mancini, Smalling, Ibanez – Celik, Cristante, Matic, Zalewski – El Shaarawy, Pellegrini – Abraham

Egymás elleni meccsek:

Kezdjük talán azzal, hogy gól-ügyileg nem panaszkodhattunk a korábbi meccseikre. A Roma és a Verona alaposan ki szokott tenni magáért, az elmúlt öt meccs gólátlaga kerek 4-es. Az pedig egyáltalán nem rossz.

Az ősszel is pont négy gól volt a mérkőzésükön, amit a Marcantonio Bentegodi közönsége annyira nem díjazott. Hiszen csapatuk hármat kapott és csak egyet rúgott. Akkoriban a Veronának nagyon nem ment, ha jól emlékszem, akkoriban az utolsó helyen álltak már.

Talán máshogy alakult volna, ha Pawel Dawidowicz a gólja után nem állíttatja ki magát, de így lett, és az emberelőnyt a Roma kihasználta. Nicolo Zaniolo gólja után még tartották magukat, de az utolsó percekben már nem bírták a nyomást, Cristian Volpato a 88., Stephan El Shaarawy a 92. percben talált be.

A Stadio Olimpicoban még soha nem tudott nyerni a Verona, az utolsó öt meccsből kettőn ikszeltek, háromszor viszont a hazai csapat győzött. Az összmérleg brutális, tizenhárom meccs, abból tizenegyet a házigazda nyert meg…

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.31.Serie A
verona
1:3
roma
Serie A
2022.02.19.Serie A
roma
2:2
verona
Serie A
2021.09.19.Serie A
verona
3:2
roma
Serie A
2021.01.31.Serie A
roma
3:1
verona
Serie A
2020.09.19.Serie A
verona
3:0
roma
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Verona

Marco Zaffaroni csodát művel eddig Veronában. A tapasztalt mester, mióta átvette a csapatot, sorra jönnek a jó eredmények, és már egyáltalán nem biztos, hogy a Verona búcsúzni fog a Serie A-tól.

Ő a gárda idei harmadik edzője, de az első, akivel valóban eredményes az együttes. Annak ellenére, hogy a nyári átigazolási szezonban jelentősen meggyengültek.

Az utolsó helyről szépen felkapaszkodtak a 18.-ra, köszönhetően a januári időszaknak, amikor csak egy vereséget szenvedtek, mellette viszont két döntetlent és két győzelmet értek el. Utoljára a Salernitana együttesét verték 1-0-ra, a góljukat Cyril Ngonge rúgta. A 22 éves középpályás, akit a télen igazoltak le az Eredivisie-ből, alaposan bekezdett, harmadik meccsén második gólját rúgta.

Két pontra a Spezia, négyre a Salernitana, mindketten befoghatók az elkövetkezendő hetekben.

A Verona most 4-5-13-mal áll, idegenben viszont továbbra is nyeretlenek. Nulla győzelem, négy döntetlen és mellé még hat vereség. Zaffaroninál nincs friss sérült, továbbra is a Marco FaraoniMiguel VelosoAjdin HrusticThomas Henry négyes nem állhat rendelkezésre. Nem valószínű, hogy a múltkori, Salernitana elleni kezdőhöz képest bármiféle változás lesz.

A várható kezdőcsapat:

Montipo – Coppola, Hien, Magnani – Depaoli, Tameze, Duda, Doig – Lazovic, Ngonge, Gaich

Tippelde

A Roma fél szemmel már a jövő csütörtökre készül, ráadásul mostanság elég hullámzóan játsanak. A Verona idegenben szenved, de akár még egy döntetlenre jók is lehetnek.

Mi csak annyit mondunk, hogy nem lesz góleső a meccsen, két és fél gól alatti eredményt tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.68 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.66 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.66 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső