Valencia – Villarreal: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 02.
Valencia
Teljesítmény:
V N N V V
  • Camp de Mestalla
  • Május 03. 19:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Villarreal
Teljesítmény:
N N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Őrület, hogy mi folyik mostanság a spanyoloknál. Hiába dőlt el már a bajnoki cím kérdése, a La Liga csapatai szolgáltatják hétről hétre az izgalmakat. Leginkább a tabella hátsó harmada az, ahol az őrület kiteljesedik, ugyanis jelen pillanatban még két kiesőt keresnek. Az már eldőlt – matematikailag még nem, de amúgy már kvázi igen -, hogy az Elche ki fog esni, viszont két hely még kiadó. És erre a két helyre még nagyon sokan odaérhetnek. Nem túlzás azt állítani, hogy a 14. helyen levő Cadiz is veszélyben van.

És a mostani főszereplőnk, a Valencia is, amely hazai pályán fogadja a Villarrealt, akik viszont a Bajnokok Ligájára, vagy legalább az Európa-ligára pályáznak. És egyelőre Quique Setiénék jól is állnak ebben a kérdésben.

A Powbetnél kemény meccsre számítanak, 2.90 a hazai győzelem, 2.50 a vendégsiker, 3.20 a döntetlen.

Az egyik legizgalmasabb mérkőzés lesz a Valencia – Villarreal az online sportfogadás szerelmesei számára.

Valencia

Az utóbbi időben a Valencia két nagyon fontos győzelmet aratott, azonban a mesterhármas e tekintetben nem jött össze, a legutóbbi bajnokin már vereséget szenvedtek. Rubén Baraja együttese egy hatpontos rangadót bukott el a Cadiz otthonában, a sárgamezesek 2-1-re győztek, a vendégek egyetlen gólját Samuel Lino szerezte.

Fontos lett volna a bennmaradás szempontjából egy győzelem a Nuevo Mirandillában, de nem csak a vendégeknek, a hazaiaknak is. Nem is meglepő, hogy Bengoetxea sípmester jó sokszor mutatta fel a sárga kártyát, a 90 perc alatt nyolcszor.

A Valencia most is a 17. helyen áll, de nem dőlhetnek hátra, hiszen két pontra van tőlük az Espanyol és a Getafe együttese.

Hazai pályán sokkal jobbak, mint idegenben. Míg a Mestallában 24 pontot szereztek, addig idegenben csak 9-et. Mérlegük otthon 7-3-6.

Így hiába nagy a különbség a két együttes között, könnyen lehet, hogy Cavaniék borsot törnek a Villarreal játékosainak orra alá.

Várhatóan három játékos nem áll majd a csapat rendelkezésére: Justin Kluivert és Marcos André szinte biztosan nem, de erősen kétséges Cristian Rivero játéka is. Utóbbi mondjuk biztos nem játszana akkor sem, ha bevethető lenne… Ja, és Francisco Perez sem valószínű, hogy játszhat, ugyancsak sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Foulquier, Cömert, Diakhaby, Özkacar, Lato – Musah, Moriba, Gonzalez, Lino – H. Duro

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.12.31.La Liga
villarreal
2:1
valencia
La Liga
2022.04.19.La Liga
villarreal
2:0
valencia
La Liga
2021.10.30.La Liga
valencia
2:0
villarreal
La Liga
2021.07.16.Barátságos Mérkőzés
valencia
3:2
villarreal
Barátságos Mérkőzés
2021.03.05.La Liga
valencia
2:1
villarreal
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Villarreal

Sikerült maga mögött hagynia a nyeretlen időszakot a Villarrealnak. A Quique Setién vezette együttes a legutóbbi két fordulóban két győzelmet aratott, aminek köszönhetően megelőzték a botladozó Real Betist, és immár ők állnak az ötödik helyen.

A csapat még akár a Bajnokok Ligáját is megcsíphetné, ehhez ötpontos hátrányt kell ledolgozni a hátralévő hat fordulóban.

Juan Foythék előbb az Espanyolt verték meg 4-2-re – kétszer is egyenlítve hátrányból, majd a hétvégén a Celta Vigo volt kénytelen pont nélkül hazatérni Galíciába. Az eredmény ezúttal 3-1 lett, a csatárokat helyettesítő, Unai Emery nagy kedvence, Nicolas Jackson duplája után Ramon Terrats rúgott még egyet, míg Dani Parejo kihagyott egy tizenegyest.

Az együttes idegenben 6-3-7-es mérleggel rendelkezik, ami a hatodik legjobb eredmény a La Ligában. Több a hiányzó a vendégeknél, mint a hazaiaknál, nem lesz ott José Luis Morales, Kiko Femenía, Francis Coquelin, valamint Gerard Moreno sem.

A várható kezdőcsapat:

Reina – Foyth, Mandi, Torres, A. Moreno – Parejo, Capoue; Chukwueze, Lo Celso, Pino – Jackson

Tippelde

Annak ellenére, hogy a Villarrealnál több a hiányzó, mégis ők az esélyesek, és nem ok nélkül. Azonban a hazai pályán játszó Valenciát nagy gond lenne leírni.

Érzésem szerint ez egy kemény meccs lesz, ahol a Villarreal védelme legalább egyszer kapitulálni fog. Ahogy a hazaiak is, szóval mi most arra tippelünk, hogy mindkét fél a kapuba fog majd találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.69 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.68 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső