Brest – Nantes: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 02.
Brest
Teljesítmény:
D N D N D
  • Stade Francis le Ble
  • Május 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Nantes
Teljesítmény:
V D V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagyon régen foglalkoztunk behatóbban a francia első osztályú bajnoksággal, ám ezt a mostani meccset nem tudjuk kihagyni, emellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ugyanis a kupadöntőben súlyos vereséget szenvedő Nantes utazik a Brest otthonába. Nem villanyoztalak fel? Akkor mi lenne, ha azt mondanám, hogy a 16. és a 17. helyen álló csapatok vívnak kőkemény ütközetet a bennmaradás érdekében?

Franciaországban változás volt, csökkentik jövőre a létszámot, ezért idén négy csapat esik ki. Három sorsa gyakorlatilag már megpecsételődött, de a negyedik kiléte még rejtély. Lehet a Nantes, lehet a Brest, lehet a Strasbourg és lehet az Auxerre is.

Az online sportfogadás szakijai erre a meccsre nagyon készülnek, nem csak az operátorok, de a játékosok is. A Greatwinnél úgy hiszik, hogy a hazaiaknak nagyobb esélye van a sikerre, 2.20 a Brest győzelme, 3.20 a döntetlen és 3.33 a vendégsiker.

Következzen a Brest – Nantes találkozó!

Brest

Fokozódnak az izgalmak Franciaországban, és ebben vastagon benne van a Brest keze is. A kiscsapat sokáig reménytelen helyzetben volt, úgy nézett ki, nagyon simán ki fognak pottyanni. Ám az utóbbi időben összeszedték magukat, és odáig fejlődtek, hogy felkerültek a 17. helyre, beérték a bennmaradást érő 16. helyen levő Nantes-ot és a 15. helyen álló Strasbourgot is.

A csapat az ősszel csak szenvedett, azonban télen – januárban – érkezett Éric Roy, akinek ugyan vezetőedzőként túl sok tapasztalata nincs, mégis valahogy megtalálta a közös hangot a csapattal, akik meg elkezdték hozni az eredményeket.

A Brest most már öt forduló óta veretlen, ikszeltek a Troyes, a Reims és az AC Ajaccio csapataival, legyőzték a Toulouse-t és a Nice-t is.

Legutóbb az Ajaccio ellen játszottak gól nélküli döntetlent, aminek köszönhetően tartják a lépést a Nantes-tal és a Strasbourggal.

Hazai mérlegük nem a legjobb, de az elmondható, hogy fejlődőképesek, a legutóbbi két mérkőzésüket itt ugyanis megnyerték. Viszont a teljes mérleg elég gyengusz, négy győzelemből, öt döntetlenből és hat vereségből áll.

Ami a keretet illeti, a legutóbbi alkalommal két hiányzója volt a csapatnak, Loic Rémy mellett Kenny Lala nem játszhatott. Előbbi várhatóan ezúttal sem lesz ott, utóbbi azonban letöltötte egymeccses eltiltását.

A várható kezdőcsapat:

Bizot – Lala, Chardonnet, Brassier, Duverne – Belkebla, Lees-Melou, Del Castillo – Honorat, Mounié, Le Douaron

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.16.Ligue 1
nantes
4:1
brest
Ligue 1
2022.04.10.Ligue 1
brest
1:1
nantes
Ligue 1
2022.01.28.Francia Kupa
nantes
2:0
brest
Francia Kupa
2021.09.22.Ligue 1
nantes
3:1
brest
Ligue 1
2021.07.24.Barátságos Mérkőzés
brest
1:3
nantes
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Nantes

Antoine Kombouarénak nagyon sokat köszönhet a Nantes együttese. Miután megérkezett, a gárda nagy fejlődésen ment át, hamarosan megnyerték a Francia Kupát, és bemutatkozhattak a nemzetközi porondon hosszú évek után újra.

Azonban a kettős (igazából négyes) terhelés sok volt, ráadásul több kulcsjátékos, mint Randal Kolo Muani is távozott, ami csak gyengítette az együttest.

Szépen meneteltek az európai kupaporondon, szépen meneteltek a Francia Kupában, de a bajnokságban folyamatosan csak szenvedtek. Ennek pedig most van itt a böjtje.

Ha ez még nem lenne elég, pár napja lejátszottak a kupadöntőt, ahol nem a PSG, nem a Monaco, nem a Marseille vagy a Lens volt az ellenfél, hanem az újonc Toulouse. Ezért is lepett meg mindenkit, hogy a kanárik milyen súlyos vereséget szenvedtek. 5-1-re kaptak ki, már az első félidőben elúszott a győzelem, akkor már 4-0-ra ment a Toulouse. Egyetlen góljukat Ludovic Blas szerezte.

Most már a bajnokságra kell koncentrálni, viszont nem túl biztató a tény, hogy idegenben eddig két győzelmük van csak. A maradék tizennégy meccsen vagy kikaptak, vagy ikszeltek. Utolsó négy mérkőzésükön egyaránt nem tudtak győzni.

Kevés a hiányzó a vendégeknél is, egyedül Pedro Chirivella nem játszhat, eltiltása után Andrei Girotto pályára léphet, ahogy Quentin Merlin is.

A várható kezdőcsapat:

Lafont – Centonze, Castelletto, Pallois, Merlin – Blas, Sissoko, Moutoussamy – Mollet, Mohamed, Simon

Tippelde

Ha valamit nem várok ettől a meccstől, akkor az a gólzápor. Egyikük sem a sok gólról híres, ráadásul ez a mérkőzés többet jelent egy sima bajnokinál.

Nagy ütközet lesz, várhatóan feszült hangulattal, sok sárga lappal (még piros is lehet a találkozón). És az eredmény két és fél gól alatt lesz.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.83 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső