Watford – Huddersfield: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 06.
Watford
Teljesítmény:
V D N V D
  • Vicarage Road
  • április 07. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Huddersfield
Teljesítmény:
N N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Állj, vissza mindent! Emlékeztek, hogy azt mondtam, több angol másodosztályú meccs nem lesz a héten? Tévedtem. Azért lesznek még jó meccsek, amiket vétek lenne nem megnézni közelebből. Azoknak is, akik a sportfogadás miatt vannak itt, és azoknak is, akiket szimplán két jó mérkőzés érdekel. A Watford – Huddersfield találkozó lesz az egyik, utána pedig jön a Middlesbrough – Burnley.

A lódarazsak Wilderrel sem lettek jobbak, úgy gondolom, az ő szezonjuk épp most siklott ki, ebből már nem lesz feljutás. A Huddersfield későn kapcsolt, de Neil Warnock valahogy összeszedte ezt a teljesen padlón levő együttest. Oké, két győzelem miatt még nem kell megőrülni, de elhiszem, ha a Huddersfield szurkolói lelkesebbek, mint a szezonban eddig akármikor.

A mostani meccsen megint nem ők az esélyesek, a Rabonánál 1.70 a hazai szorzó, 3.60 a döntetlen, 5.50 a vendégsiker.

Watford

Nem Chris Wilder hozza meg a jó formát a Vicarage Roadra, ez már szerintem kiderült. Persze, van még hátra hét forduló, ami alatt kijózanodhatnak Joao Pedroék, de nem ez tűnik a valóságnak. A Watford a parachute-moneyval, új edzővel (edzőkkel), új igazolásokkal sem tudott felnőni a feladathoz, és bár jó ideig feljutást jelentő, vagy legalább osztályozós helyen álltak, mostanra a felső-, és alsóház mezsgyéjére kerültek.

A csapat csak a 11., és azóta, hogy Bilicet elküldték sem gyűjtögeti nagyon a pontokat. Az egykori Boro és Sheffield-edző négy mérkőzésen ült eddig a Watford kispadján, ez idő alatt négy pontot szerzett. Nem rossz, ha egy kiesés elől menekülő együttesről beszélünk. Szörnyű, ha egy olyan csapatról, akik fel akarnak jutni.

A lódarazsak a hétvégén megint kikaptak, ezúttal a Lutonnal szemben vesztettek rangadót. Teszem hozzá, teljesen megérdemelten, úgy játszottak, mint a nyeretlen kétévesek.

Hazai mérlegük még mindig adhat némi okot a bizakodásra, de ezen kívül másra nagyon büszkék nem lehetnek. És azért erre sem kifejezetten. Kilenc győzelem mellett hat döntetlenjük van, négy vereségük az egyik legkevesebb a Championshipben. Mégis csak a középmezőnyben vannak.

A Watford szezonja leginkább azon ment el, hogy a sérülések folyamatosak és tartósak voltak a csapatnál. Sosem volt olyan, hogy mondjuk csak három játékosuk volt sérült, általában 7-8 alatt nem volt ez a szám.

Most is heten nem állnak a menedzser rendelkezésére: Tom Cleverley, Hassane Kamara, Francisco Sierralta, Tom Dele-Bashiru, Edo Kayembe, Kortney Hause és Daniel Gosling.

A várható kezdőcsapat:

Bachmann – Porteous, Cathcart, Hoedt – J. Ferreira, Kon, Choudhury, Louza, Sema – Davis, Joao Pedro

Egymás elleni meccsek:

A korábbi években is majdnem mindig a Watford játszott jobban az egymás elleni meccseken, és ez látszik is az eredményeken. Öt mérkőzésből egyet nyert meg a Huddersfield, a maradékot a lódarazsak.

Ilyen volt az őszi találkozójuk is, simán győztek Bilicék. Akkor még Slaven Bilic ült a Watford kispadján. A csapat góljait Joao Pedro szerezte, a brazil támadó kétszer talált be.

Hazai pályán azért néha sikerült meglepni a vendégeknek is a Watfordot, kétszer nyertek a közelmúltban, de azok sem most voltak. Egyik győzelmük 2014-ből, a másik meg 2017-ből származik.

Előző 5 meccs eredménye
2022.12.17.Championship
huddersfield
0:2
watford
Championship
2021.01.16.Championship
watford
2:0
huddersfield
Championship
2020.12.19.Championship
huddersfield
2:0
watford
Championship
2019.04.20.Premier League
huddersfield
1:2
huddersfield
Premier League
2018.10.27.Premier League
watford
3:0
huddersfield
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Huddersfield

Nem tudom, hogy bent fog-e maradni a Huddersfield, de meg kell hagyni, nagyot küzdenek. A szezonbeli harmadik edzőjük, Neil Warnock tényleg rutinos, a kor nem hazudik. Ő az első, aki valami stílust adott a csapatnak, és a játékosok egymást követő két bajnoki győzelemnek köszönhetően hajszálnyira kerültek a 21. helytől.

És nem is kiscsapatokat győztek le, előbb a Millwallt, utána pedig a Middlesbrought. Az utóbbi nagyobb sikernek nevezhető, hiszen idegenben arattak 4-2-es győzelmet. Jó napot fogtak ki, különösen Matthew Pearson, aki két gólt szerzett, mellette betalált Josh Ruffels és Josh Koroma is.

Beérték a Cardiffot, csak a gólkülönbség miatt vannak kiesőhelyen.

Most jön egy újabb nehéz felmérő, de az önbizalomtól duzzadó játékosok győzelmi reményekkel léphetnek pályára. Még annak ellenére is, hogy egyébként az idegenbeli mérlegük nem predesztinál győzelmet. Eddig 3-4-12-t tettek le az asztalra.

Sérültek itt is akadnak, jelenleg több is, mint a Watfordnál. Oliver Turton, Duane Holmes, Martyn Waghorn, Nakayama Yuta, Jaheim Headley, Kieran Phillips, Lee Nicholls, illetve Faustino Anjorin nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Vaclik – Pearson, Lees, Helik, Ruffels – Hogg, Edmonds-Green – Holmes, Rudoni, Koroma – Ward

Tippelde

Érzik a vendégek, hogy lehet keresnivaló a Vicarage Roadon. Chris Wilderrel sem tapasztalható semmilyen javulás a hazaiaknál, és egyre valószínűbb, hogy jövőre is ott lesznek a másodosztályban.

A vendégek taktikusak lesznek, egy pont is sokat érhet idegenben, de hogy teljesen nem húzódnak vissza, az biztos. Ahhoz túl jól sikerültek az előző mérkőzések. Mi arra tippelünk, hogy mindkét csapat a hálóba fog találni a meccsen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.05 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.00 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.10 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső