Middlesbrough – Burnley: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 06.
Middlesbrough
Teljesítmény:
V N D N N
  • Riverside
  • április 07. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Burnley
Teljesítmény:
D V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És ahogy ígértem, itt a másik meccs az angol másodosztályból. Még az előzőt azért el tudtam volna engedni, ezt a találkozót nem igazán. Hiszen egy nagy rangadóról van szó, a feljutás két esélyese, a Middlesbrough és a Burnley mérkőznek meg egymással.

Vincent Kompany csapata még úgy is magabiztosan vezet, hogy mostanság azért szórtak el pontokat, viszont a Middlesbrough épp a hétvégén tett egy nagy lépést visszafelé, újra kilencpontos hátrányba kerülhetnek hamarosan a második Sheffielddel szemben. És ezzel együtt akár még a harmadik pozíciójukat is elveszíthetik.

Nagy rangadóhoz jó kis számok tartoznak az online sportfogadás mesterelméitől. Az Unibetnél 2.80-at fizetnek a hazaiakra, 2.50-et a vendégekre, 3.45-öt a döntetlenre.

Jöjjön a Middlesbrough – Burnley mérkőzés!

Middlesbrough

Négy veretlen meccs után újra vereséget szenvedett a Middlesbrough. Nem lenne ez akkora szó, ha nem kellenének elkeseredetten a pontok Michael Carricknek és legényeinek. De nagyon kellenének. Vagy kellettek volna. Esélyt kaptak, hogy megelőzzék a Sheffieldet, ám ezzel nem tudtak élni, rövid időre helyezték őket nyomás alá, és nagyon sanszos, hogy végül csak a rájátszás jut nekik.

Meglepő, hogy kitől kaptak ki, a Huddersfieldtől, akik egész szezonban a kiesés ellen menekülnek, hosszú időn keresztül voltak az utolsó helyen. Az is meglepő, hogy mennyire kaptak ki. 4-2-re. A vendégek oldaláról Marcus Forss és Chuba Akpom találtak a hálóba.

Nem engedhet meg magának egy újabb rossz eredményt a Boro, mert abban az esetben biztosan nem fogják tudni megelőzni a Sheffieldet, és még a Luton is megelőzheti őket. Onnan meg már csak egy lépés, hogy hét forduló alatt lecsússzanak még a play-offról is. Az lenne az igazán kellemetlen.

Hazai mérlegük jó, a harmadik legjobb: 11 győzelem, 6 döntetlen, 2 vereség.

Annak is örülhet az edző, hogy Matt Clarke-on kívül mindenki bevethető, ráadásul a védő is hamarosan meggyógyul.

A várható kezdőcsapat:

Steffen – Smith, Fry, Lenihan, Giles – Howson, Hackney – Forss, Akpom, McGree – Archer

Egymás elleni meccsek:

Bajnokesélyeshez méltó játékkal győzött télen a Burnley hazai pályán a Middlesbrough ellen. Ez volt az utolsó meccsük, amely jól megmutatta, miért is számít Vincent Kompany csapata a legfőbb esélyesnek a bajnoki címre. 3-1 lett az eredmény, hátrányból, 12 perc alatt fordították meg a meccset. Duncan Watmore góljával (aki azóta már a Millwall játékosa) szerzett vezetést a Middlesbrough, majd Benson Manuel fordított egymaga, és még Howson is lőtt egy gólt. A saját kapujába.

Ilyen gólgazdag meccs egyébként nem mostanában született, a korábbi találkozókon örülhettek a szurkolók egy gólnak is. Egyébként a Boro 2015 óta nyeretlen, azóta öt találkozón nem tudtak győzni (2 döntetlen, 3 vereség).

A Riverside-ban más a helyzet, de teszem hozzá, az ott lejátszott mérkőzések közül a legfrissebb 2017-es. De három hazai győzelem mellett egy döntetlen és egy vendégsiker látható.

Előző 5 meccs eredménye
2022.12.17.Championship
burnley
3:1
middlesbrough
Championship
2017.04.08.Premier League
middlesbrough
0:0
burnley
Premier League
2016.12.26.Premier League
burnley
1:0
middlesbrough
Premier League
2016.04.19.Championship
burnley
1:1
middlesbrough
Championship
2016.01.09.FA Kupa
middlesbrough
1:2
burnley
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Burnley

Lehet, hogy a lelkesedés egy kicsit alábbhagyott a Burnley-nél. Lehet, hogy már mindenki elhiszi, hogy megvan a bajnoki cím. Pedig matematikailag még nincs. Bármilyen fura, hét kör alatt elegendő pontot lehet veszíteni ahhoz, hogy a Sheffield megelőzze őket. Igazából ennyi idő alatt még előzhet a Boro és a Luton is, de erre még kevesebb az esély.

Már csak a presztízs miatt sem léphet pályára lelketlenül a vendégcsapat, de tény, semmi nem fog történni, ha újra pontot veszítenek. Mint ahogy semmi nem történt akkor sem, amikor hétvégén nem tudták legyőzni a Sunderlandet. Gól nem esett a meccsen, ez volt a hatodik alkalom, hogy a Burnley botlott otthon. És a huszadik, hogy nem kaptak ki.

Magabiztosan vezetnek, előnyük tizenegy pont. Idegenbeli mérlegük 10-6-2, ez sem ok a szégyenkezésre.

Jó hír, hogy szinte mindenki egészséges, csak Darko Churlinov marad ki sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Muric – Roberts, Harwood-Bellis, Beyer, Maatsen – Cullen, Brownhill – Benson, Tella, Zaroury – Obafemi

Tippelde

Nagy rangadó ez, és nem is mondanám azt, hogy nincs tétje. A hazaiaknak fontosabb a győzelem, de a vendégek sem fogják lehajtott fejjel hagyni, hogy a Boro győzzön. A két együttes talán kiüti egymást, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy semlegesíti.

Ergo mi nem egy gólgazdag összecsapásra számítunk, nem lehet teret engedni a másiknak, mert könyörtelenül kihasználnak minden hibát. Két és fél gól alatti eredményt várunk a meccstől.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.73 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.71 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső