Werder Bremen – Freiburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 15.
Werder Bremen
Teljesítmény:
D V D V V
  • Weserstadion
  • április 16. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Freiburg
Teljesítmény:
V N D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most, hogy – azt hiszem – minden angol mérkőzéssel megvagyunk, ideje, hogy elutazzunk egy kicsit a németekhez is. Tényleg csak egy vasárnapi mérkőzés erejéig. A Werder Bremen – Freiburg találkozó mellett döntöttünk, ami a vasárnapi meccsek közül – sportfogadás szempontjából – a legizgalmasabbnak tűnik. Az újonc kezd teljesen visszaesni, Ole Werner pedig egyelőre nem tudta megtalálni az ellenszert a gyenge játékra és a súlytalan futballra. Az ellenfelük az a Freiburg, mely most a Bajnokok Ligájára hajt, miközben a Német Kupában is bejutottak a legjobb négy közé. Tehát ennyi infó elegendő ahhoz, hogy tudjuk, Sallai Rolandék a meccs esélyesei.

A bukmékerek viszont meglepetésre abszolút kiegyenlített találkozót várnak. A Powbet irodájánál 2.70 a hazai győzelem, 3.50 a döntetlen, 2.50 a vendégsiker.

Werder Bremen

Elő szokott fordulni az újonc csapatoknál, hogy a nagyszerű kezdést erőteljes visszaesés követi. Főleg a bajnokság végén, amikor a kulcsjátékosok már fáradtak, és egy kiscsapatnak nem áll rendelkezésére olyan bő keret, hogy a legjobbakat megfelelően tudják pihentetni, és közben a színvonal megmaradjon. Nos, valami ilyesmi történik a Werder Bremennél is.

Ole Werner együttese az elmúlt hetekben alig tudott győzni, február óta csak kétszer (Stuttgart, Bochum), viszont ötször kikaptak (Dortmund, Frankfurt, Augsburg, Leverkusen, Hoffenheim) és kétszer ikszeltek (Mönchengladbach, Mainz).

A legutóbbi meccsüket Bo Svenssonék ellen játszották, és szerintem meglepetés a döntetlen, ezzel elégedettek lehetnek a zöld-fehérek. Látva, hogy a Mainz mostanában milyen eredményeket ér el.

Egyébként a mérkőzés maga rendkívül drámai volt, 85 percig 0-0-ra állt a találkozó, aztán tíz percen belül négy gól is esett. Jens Stage egyenlített először, majd Niklas Füllkrugé volt az utolsó szó.

Nem várható, hogy kiesési gondjai lesznek a Werdernek, nyolc pont most az előnyük az osztályozós helyen levő Schalkéval szemben, hat forduló van vissza. De azért teljesen hátra még nem dőlhetnek.

Hazai mérlegükre nem igazán lehetnek büszkék. A Werder eddig öt győzelmet aratott, egy döntetlent ért el, nyolcszor kikaptak.

Sérültek terén viszont nincs gond, egyedül Felix Agu nem szerepelhet. Illetve kérdéses még Amos Pieper játéka, ha ő nem lesz ott a pályán, van, aki pótolja.

A várható kezdőcsapat:

Pavlenka – Veljkovic, Friedl, Stark – Bittencourt, Gruev, Gross, Stage, Jung – Ducksch, Füllkrug

Egymás elleni meccsek:

Bár a Freiburg most már évek óta a német bajnokság élmezőnyének tagja, a Werder pedig finoman szólva sem az, a kettejük közötti meccsek mégis sok izgalmat, néha pedig meglepetéseket rejtettek. Ötből három alkalommal is ikszeltek, 2020-ban a Werder idegenben tudott győzni. De az idei őszi meccsük sima hazaival végződött, 2-0-ra nyert a Freiburg. Igaz, Marco Friedlt már a meccs elején kiállították, szinte végig a hazaiak emberelőnyben játszhattak.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.22.Bundesliga
freiburg
2:0
bremen
Bundesliga
2021.02.13.Bundesliga
bremen
0:0
freiburg
Bundesliga
2020.10.17.Bundesliga
freiburg
1:1
bremen
Bundesliga
2020.05.23.Bundesliga
freiburg
0:1
bremen
Bundesliga
2019.11.02.Bundesliga
bremen
2:2
freiburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Freiburg

Egyre inkább látszik, hogy a következő szezonban Sallai Roland már nem lesz a Freiburg tagja. Amellett, hogy ő is távozni akar, Christian Streich is partvonalon kívülre tette a magyart. Érthető, hogy kipróbálná magát máshol, de pont akkor döntött a távozás mellett, amikor a Freiburgnak van esélye kiharcolni a Bajnokok Ligájában való indulást.

Lemaradásuk most egy pont a Lipcsével szemben, és amilyen hektikusan teljesítenek Blaswichék, simán megelőzhetik még őket.

No, ahhoz szükség lesz a Freiburgtól is jobb teljesítményre. Az utolsó öt fordulóban ugyanis egyszer tudtak nyerni, konkrétan három találkozó óta nem győztek.

Legutóbb a Bayern München ellen kaptak ki otthon 1-0-ra, pedig előtte pár nappal a kupában még meg tudták őket verni.

Idegenben 5-4-4-es mérlegük csak a középmezőnyhöz lenne elég.

A Bayern elleni mérkőzésen Manuel Guldét le kellett cserélni, lehet, hogy még most sem áll készen a játékra. Lukas Kübler megfázott, míg Daniel-Kofi Kyereh ebben az idényben már nem lép pályára sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Kübler, Lienhart, Ginter, Günter – Eggestein, Höfler – Grifo, Doan, Höler – Gregoritsch

Tippelde

Forma ügyében egyikük sem lehet túlzottan elégedett, de azt egyikük sem engedheti meg magának, hogy a válság még mélyebb legyen.

Mi úgy gondoljuk, Füllkrugék elég veszélyt jelenthetnek Flekkenék kapujára, és hazai pályán a pontszerzés sem kizárt. A döntetlen mellett arra tippelünk, hogy mindkét együttes a hálóba fog majd találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 3.50 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 3.50 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső